Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פינקתי קצת את האוטו, שמתי אינלט של NEUSPEED שבעצם בא לתקן את אותה זוית שיש באינלט המקורי,ונותן לאויר לזרום יותר ,ויותר בחופשיות. היצרן טוען לעוד 70 אחוז ספיקת אויר,מה שכן מרגישים שהאוטו נושם יותר בסקאלה הימנית של שעון הטורים.

המון תודה לקרלוס שלא מפסיק להתייחס לאוטו שלי כאילו היה שלו.

dsc00211lq6.jpg

dsc00212ic1.jpg

מקורי לעומת החדש

dsc00213fd8.jpg

אבל מה שאני באמת מחכה לו ושוכב ככה אצל קרלוס בבית ורק מחכה שאני אקח אותו הוא הממתק החמוד הזה,שאני מקווה שיותקן בימים הקרובים.

dsc00215qt5.jpg

וכמובן,

תיהיו בריאים.

פורסם

בבקשה.

turbointakepipe.jpg

Designed as a direct replacement for your factory steel pipe that leads air into the turbocharger. Neuspeed's high flow design flows almost 70% more aire than the factory inlet pipe. When combined with a free-flow exhaust system, the Neuspeed inlet pipe can add up to 5hp to your engine. NEUSPEED's inlet pipe is an O.E. quality aluminum casting that retains all the stock mounting provisions

פורסם

מצטער אם השאלה שלי קצת של מתחילים אבל מה זה אומר שהמנוע נושם יותר טוב בטורים גבוהים ?

הכוונה איך זה בא לידי ביטוי, איך מבדילים בין מנוע שנחנק בטורים גבוהים לבין מנוע שנושם טוב....?

פורסם
מצטער אם השאלה שלי קצת של מתחילים אבל מה זה אומר שהמנוע נושם יותר טוב בטורים גבוהים ?

הכוונה איך זה בא לידי ביטוי, איך מבדילים בין מנוע שנחנק בטורים גבוהים לבין מנוע שנושם טוב....?

מה שקורה בעצם זה בזמן "האצה בריאה" הרכב שלך מן הסתם "שורף" את הטורים, ועולה מהר בסל"ד ,עם האינלט המקורי הוא מרגיש קצת אנמי מ5 אלף סל"ד, האינלט בעצם נותן לך טווח יעילות גם בסלדים היותר גבוהים,אז זה אפקטיבי למשוך אליהם(למרות שזה לא מומלץ אבל עם קולר כבר אתה ממש מרגיש בהבדל).

פורסם

הבנתי.

לפי מה שאני מבין זה שיפור די הכרחי.

קנית את האינלט באתר באינטרנט ?

אם בא לך לציין גם כמה עלה זה יעזור, אם לא אז לא... :wink:

פורסם
הבנתי.

לפי מה שאני מבין זה שיפור די הכרחי.

קנית את האינלט באתר באינטרנט ?

אם בא לך לציין גם כמה עלה זה יעזור, אם לא אז לא... :wink:

קיבלת ה"פ.

פורסם
שאלת תם, נתקלתי בהמון אינלטים העשויים מסיליקון למנוע ה1.8T של VAG.

מה ההבדלים בין הסיליקון לברזל?

פשוט האינלט שעשוי מסיליקון עליו אתה מדבר גם מחליף את כל החלק קומפלט מהטורבו עד הMAF,האינלט האלומיניום(לא ברזל)מחליף בידיוק את החלק הבעייתי באינלט המקורי עם הזוית שמקבל פחות אויר.הסיליקון נראה הרבה יותר טוב וההרבה יותר ארוך אבל שוטרים אוהבים להיתפס ל"בלינג בלינג" ונתקלתי בחברים עם אינלט מסיליקון שכמעט הורדו מהכביש עקב"מה זה??זה נוס? זה טורבו? זה לא חוקי! תגיד שלום!"

פורסם

אז עכשיו זה טוחן אימפרזה ? :wink:

סחתיין על השפצור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אלכס תתחדש אחלה שיפור שדי נחוץ.

וכול חלק שירד תהאוטו שלי זה קסום אתה יודע:wink:.

אחרי האינטרקולר תתחיל לפזול לכיוון באר 8.

• תוכן חדש...