Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!!!

יש לי פיג'ו 205 מנוע 1400 שנת 93, הוחלף מנוע לטובת מנוע של פיג'ו 306 בלוק אלומיניום, הרכב בארוגנל היה 1100, המנוע הגיע עלי אתמול, בעוד כמה ימים ראש של הAX מגיע אחרי שטח.

הגיר הקיים עכשיו ברכב הוא של המנוע הקודם, איזה גיר אתם ממליצים לי להשים?

גיר של רכב בעל נפח יותר גדול קיימת אפשרות להרכיב?

מ ה ווסת לחץ דלק נותן לרכב?

תודה מראש!

peugeot 106 S16

פורסם

לגבי הגיר אני לא בטוח אבל לגבי הווסת לחץ דלק זה הביזבוז הכי גדול שהשקעתי על הרכב שלי איי פעם .

לא נותן כלום, לא מורגש בכלום.

לדעתי ושוב רק לדעתי זה טוב במידה ואתה מחליף מזרקים ליותר גדולים אז צריך לעלות את הלחץ דלק.

פורסם

אם אתה לא מגדיל משמעותית את כמות האויר הנכנסת למנוע שלך, אני לא רואה סיבה להגדיל לחץ דלק (ע"י וסת מתכוונן).

העלאת לחץ דלק כ"שיפור" ללא הגדלת כמות האויר יגרום לתערובת עשירה שלא לצורך.

רז - אם המנוע עובר שיפורי נשימה (=יותר אויר) ומתאימים מזרקים גדולים יותר (=יותר דלק) אין סיבה להעלות לחץ דלק.

מקובל להעלות לחץ דלק כדי לאלץ מזרקים קטנים להזרים יותר דלק (ובכך לחסוך החלפה שלהם למזרקים גדולים).

העלאת לחץ הדלק תגדיל את ספיקת המזרקים לפי שורש יחס הלחצים.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...