Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את הנושא כאן,מכיוון שהשאלה שלי קשורה לשיפור.לשיפור הבטיחות,ליתר דיוק.

הזמנתי לי סט של נועלים למכסה מנוע,כמו בתמונה:

nonlockingkitx400.gif

אני מחפש מקום שבו יוכלו להתקין לי את הנועלים על הרכב.מישהו שכבר עשה/התעסק עם זה בעבר.

תודה לעוזרים.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
סתם שאלה,למה אתה צריך אותם? איזה בטיחות בידיוק הם יביאו לך?.

המכסה שלך מפיבר או קרבון?.

יצא לך לנסוע ברכב עם מכסה מנוע קרבון במהירות 100 קמ"ש + בכביש מהיר,ללא הנועלים? אני חייב להגיד לך שזה די מפחיד.אז אני אחסוך על הסברים על בטיחות שבדבר.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

לפי התמונה היה נדמה לי שהמכסה מקורי, לכן לא יודע לשם מה אתה צריך את הנועלים.

דווקא יצא לי לנסוע עם מכסה מקורי על גולף GTI והוא נפתח,אתה לא רוצה לדעת עד כמה זה מפחיד.

במיוחד כשהוא שובר את השמשה על הדרך ועוד כמה דברים.

פורסם

ולשאלה המקורית: איפה אני יכול להתקין את הנועלים האלה? מי מתעסק עם זה?

פורסם
ולשאלה המקורית: איפה אני יכול להתקין את הנועלים האלה? מי מתעסק עם זה?

האם יש לך חורים במכסה המנוע שמיועדים לנועלים האלה?

האם האחריות תשמר לך על מכסה המנוע אחרי שתתקין את הנועלים?

גש למקום בו קנית את מכסה המנוע, אני חושב שכל מקום אחר יגרום להסרת האחריות שיש על המכסה [במידה ויש אחריות]

סתם לידע כללי - קרבון אלה למעשה רצועות \ משטחים של "בד" שמהודקות יחד עם דבק.

חיתוך \ קדיחה במשטח קרבון על ידי מי שלא מיומן יכול לעשות נזקים לחומר - אחר כך לתקן את זה זה כבר הרבה יותר קשה אם בכלל אפשרי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...