Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מדחס, פשוט לקחת צינור אוויר מיחוץ לרכב , צינור נוסף שיהיה פיצול מהאגזוז,

לחבר אותם ובחיבור לשים טורבינה כלשהיא אפילו מכאנית וככה כל פעם שתלחץ גז ישאב אוויר חם מהאגזוז(טורבו עובד על אוויר חם אם אני לא טועה) וכדי שיהיה יותר חמצן אז מערבבים אותו עם אוויר מבחוץ, אני לא יודע מה היחס אם זה 40 % חם ו 60% קר, זה סתם ניסיון שעלה לי במחשבה.

אממ... מציע לך לקרוא קצת על בעירה ועל טורבו,

כמובן שמה שכתבת לא נכון בעליל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

1.אפשר להשתיל קרבורטור גדול יותר בשביל הסל"ד הגובה,

ישנו קיט של סעפת וקרבורטור של וובר לסוברואים.

2.שסתומים גדולים יותר.

3.תנסה לחפש קאמשפטים חמים, אני בספק אם יש אבל כדאי לנסות.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מצטער אבל תמורה של כ"ס לשקל בכל מה שאמרת לא יתקרב לנייטרו. בגלל התקציב נבחר נייטרו

אבל אני יבדוק על הקרבורטור והסרעפת לסובארו שלי, יש לך קישור אולי?

תודה בכל מקרה

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
לא מדחס, פשוט לקחת צינור אוויר מיחוץ לרכב , צינור נוסף שיהיה פיצול מהאגזוז,

לחבר אותם ובחיבור לשים טורבינה כלשהיא אפילו מכאנית וככה כל פעם שתלחץ גז ישאב אוויר חם מהאגזוז(טורבו עובד על אוויר חם אם אני לא טועה) וכדי שיהיה יותר חמצן אז מערבבים אותו עם אוויר מבחוץ, אני לא יודע מה היחס אם זה 40 % חם ו 60% קר, זה סתם ניסיון שעלה לי במחשבה.

אתה רציני?

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם
מצטער אבל תמורה של כ"ס לשקל בכל מה שאמרת לא יתקרב לנייטרו. בגלל התקציב נבחר נייטרו

אבל אני יבדוק על הקרבורטור והסרעפת לסובארו שלי, יש לך קישור אולי?

תודה בכל מקרה

עומר.

יש הבדל מהותי בין נייטרו לבין שיפורים שעובדים תמיד, אתה לא חושב?

נייטרו נותן על הנייר יותר אבל לא סתם רכבי ראלי לא משתמים בנייטרו(או שכן ואני פשוט לא יודע על כך).

אני מוצא רק קרבורטור עם מתאם, אבל גם זה יעבוד.

פורסם

באופן כללי אני לא מרגיש שחסר לי כח. המנוע מספק את מה שצריך

לפתוח מנוע ולבזבז את כל הסכום על שיפור שיתן עוד 5+/- כ"ס לא כ"כ יעזור.

קרבורטור יותר קל להתקין ולא נדרש לפרק מנוע, השיפור יורגש מדי עם כל נגיעה במצערת.

הנייטרו יתן לי את מה שאני מחפש בעליה קשה לחיצה קטנה, מנה קטנה של 20-30 כ"ס תגרום לבאגי לזנק את העליה.

וזה מה שאני מחפש. השקעה לא בשמיים וכח לרגע רצוי. בשביל באגי זה מצויין, לרכב כביש זה משהו אחר.

תודה רבה :wink:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הראשים כבר בחוץ, רוב השיפורים נמצאים בראש ובמערכת היניקה\פליטה.

מאחר ולא תוכל להחליף את הקאמשפט זה כל מה שנשאר לך לעשות.

אני לא ממש מבין בנייטרו אבל למייטב זכרוני שימוש בנייטרו דיי מוגבל.

פורסם
אממ... מציע לך לקרוא קצת על בעירה ועל טורבו,

כמובן שמה שכתבת לא נכון בעליל.

יש משהו במה שאמרתי,

ואני מוסיף קישור שמסבירhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%A9_%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הבעיה עם נייטרו זה שהוא לא ייתן לך כח באופן תמידי ויומיומי (כמו טורבו למשל), אלא רק במקרים שאתה מפעיל אותו וגם אז זה מוגבל מאוד בזמן, אלא אם כן אתה רוצה להרוס את המנוע..

כמו גם שכמעט אין סיכוי שהוא יעבור טסט

פורסם
יש משהו במה שאמרתי,

ואני מוסיף קישור שמסבירhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%A9_%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95

אני יודע איך טורבו עובד,

להזרים אויר בלבד למנוע לא יעזור כלום כי צריך גם דלק בשביל שתתבצע בעירה,(הרעיון ה1)

הרעיון השני לגבי אויר שנפלט מהאגזוז, הוא לא יכול לתרום לתהליך הביערה, אז לדחוס אותו חזרה לתא הבעירה לא יתן כלום מסתם דלק בלי חמצן, חוץ מדלק שלא נשרף לא יתקבל שם כח וביצועים.

אז תכנס לליניק באמת ותקרא קצת יותר. מה שאתה הצעת זה אולי מערכת נגד זיהום אויר.

פורסם

אז איך באמת אפשר להתאים טורבו לקרבורטור?

אם אני לא טועה היה דגם של רנו (שנות ה80) שהיה עם קרבורטור וטורבו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ברור שיש טורבו עם קרבורטור,

אבל הוא לא עובד בדרכים שציינת, אם היה אפשר לעשות קומבינות אחרות, היית רואה אותן קיימות.

בקיצור אין מקום לקיצורי דרך.

• תוכן חדש...