שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
בולמים של bilstein למרצדס 1 2
מאת Guest 458italia- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם... יש למישהו מושג בערך כמה עולים בולמים מדגם b6 מבית bilstein ? יש למישהו אולי ניסיון עם דגם זה או אחר ? יש לי מרצדס c200 קומפרסור והבולמים שלה קצת עשו את שלהם... מעבר לזה באותה הזדמנות אם כבר אני מחליף הייתי מעדיף להקשיח אותה מעט.
-
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
אז ככה, אחרי שנה שנסעתי על מכונית פשוטה (להתרגל לכביש) החלטתי שאני מתקדם אל המכוניות היותר ספורטביות עם טורבו , שיפורים וכל מה שמסביב. אני גולש כאן קצת בלי משתמש ולפני כמה ימים פתחתי משתמש כדי להיות פעיל ולקדם את עצמי בתחום הרכבים שאני כלכך אוהב! התקציב שלי עומד על כ100 אלף ואני נוטה להתאהב בצורתה של איביזה עד 2008 (הצורה הקודמת שכבשה אותי!) אז ככה יש לי כמה וכמה שאלות! 1.האם זה נכון שמישהו שמשפר את רכבו ומוסיף למחיר רק 15K ומגיע מ180 סוסים ל400?! 2.עדיף לקנות אוטו משופר או אוטו נקי ולשפר לבד? 3.מה ההבדל בין לאון ספורט 180 סוסים ובין איביזה קופרה אר 180 סוסים? שיהיה לנו חג שמח, אביב.
הודעה אחרונה מאת PsyRax, -
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני רוצה לקנות בקרוב את הרכב הנ"ל, רק שרוב הדגמים מגיעים עם גאנט קטן. ובאיבזור "ספורט" הרכב מגיע עם ג'אנט 16". אני רוצה לדעת אם ובמידה אני אקנה את הרכב עם הג'אנטים הקטנים, אם אני אוכל להחליף את הג'אנטים בצורה חוקית, ואם כן מה הפרוצדורה? (צריך אישורים כלשהם?)
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זה הפורום שנראה לי הכי מתאים אם יש בעייה אז להעביר וטעות שלי הזמנתי פילטר אוויר של K&N אינבוקס לרכב שלי,הוא הגיע לישראל ורשום בטופס של המכס שמשרד התחבורה אישר אותו! עכשיו קיבלתי הודעה מהמכס לאיסוף פריט והיה מצורף לו טופס : בקשה לרישוי יבוא אישי לצריכה עצמית - חלקי חילוף ומכלולים לרכב! שלחתי להם בדואר לפני שבוע : 2/10 בצירוף כל המסכמים הדרושים. בנתיים הפריט שלי יושב במכס בת"א וצובר פז"מ ועכשיו צריך לעקב אותו ולשלם על כל יום אחסון 9.10 שקל ! אני רק צריך לקבל את האישור הזה מהם ואני יכול לשחרר את הפריט. שאלתי היא אם מישהו התנסה אם משרד התחבורה ויודע אם אני יכול לארגן את הטפסים האלה עוד פעם ולקבל עליהם אישור באותו יום במקום לחכות שיחזירו לי לדואר? א…
הודעה אחרונה מאת Pentos, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת איפה (ואם) יש מידע לגבי חלקים שאסור לייבא. אני למשל מביא פנל רדיו, יציאת אויר מזגן, לוח שעונים וכיסוי ללוח שעונים מאי ביי (כבר הזמנתי). אמרתי למוכר לרשום על האריזה "שעון" וערך של 42$ כדי שבמכס לא יחשדו יותר מידי. אין לי בעיה שידרשו מס גבוה, השאלה מה לא יתנו לי לקחת בכלל? תודה לכולם. נ.ב. מותר לשים מסגרת קוסטום ללוחית רישוי ?
הודעה אחרונה מאת FOREVER ANGEL, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני שבועיים התחדשתי בפיגו 206 XS קופה 110 כוח סוס 2002 ברצוני לשפר את היכולת של האוטו בציפ ואגזוז מהצנרת שלפי מה שאני יודע ההספק יהיה 135 כוח סוס +- כרגע יש על האוטו גנט 15' מקורי של פיגו נחמד אבל אני רוצה לעבור ל16' מה אתם מציעים לי לעשות ? למישהוא יש או היה 206 XS והוא שיפר אותה ? מה הצריכת הדלק תהיה אחרי הציפ ואגזוז ? תודה לכל מי שיעזור לי , רמי
הודעה אחרונה מאת RAMI TOMCAR TM25, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה אישורים צריך בשביל ג'נטים מגנזיום לגבי מידות חוקיות וכו'...
הודעה אחרונה מאת -אודי-, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, לא מצאתי בשום מקום ברשת רשימה של מה מותר ליבא ומה אסור. אשמח לקבל מכם רשימה כזו. בכל מקרה זה יעזור אם מישהו עם נסיון שיבא את החלקים הבאים יגיד אם יהיו בעיות: -צנרת מלאה(מהדאון פייפ עד לדוד רק צינורות ללא דודי מעבר וממירים - ודוד אחורי ב4 חלקים כמטר לכל חלק) או לחליפין רק דוד אחורי. - Upper control arm - Traction rod arm תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת shaharm1983, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי גולף cl 1400 ידני לרכב יש גג גאנטים מערכת ועוד כמה קישקושים עכשיו אני רוצה להתחיל לשפר את האוטו מבחינה מכנית כרגע יש לי תקציב סבבה של 3+ רציתי לדעת במה כדי להתחיל ומה יעזור לי לשפר את האוטו שיהיה חמוד תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
T1R - שאלה לפני קניה 1 2 3
מאת matanff-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4 אלף צפיות
אז מצאתי סוף סוף מלאי, במוסך מורשה סוזוקי שיש לי פה בעיר, שגם שמים לי ג'אנטים ובעצם כל החבילה בהתחלה הוא אמר לי TOYO והתעקש שזה שם הדגם, אמרתי לו שזה שם היצרן, ולא הדגם, אז הוא דיבר עם ה"סוכן" שלו ומסתבר שזה T1R (כי בהתחלה שאלתי על YOKOHAMA CDRIVE) בכל מקרה - הוא הציע לי רבעייה ב500 לצמיג במידה 185/55/15 ועוד הנחה אם אני גם שם ג'אנטים, האם המחיר הזה (1800-1900) לארבעת הצמיגים האלו שווה? לא טוחנים אותי במחיר? והבנתי שיש עוד פרמטר חשוב שיש לבדוק בעת קניה של צמיגים, שנת היצור והשבוע, איך בודקים? או פשוט לשאול? ומה נחשב טוב אם אני רוכש בימים הקרובים?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי גולף 1.6 דור 4 אוטמטית. כידוע לי מכנית אין מה לשפר בה כי כלום לא יעזור. מה שכן אני רוצה לעשות אותה יפה ושתשמע יפה, אני מעוניין לרכוש בקרוב פילטר פתוח ואגזוז שייתן זרימה חופשית. בכל מקרה ראיתי בEBAY פיה של אגזוז ואני מעוניין להזמין השאלה אם היא נותנת הבדל ברעש אם זה מוסיף משהו? הנה המוצר: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Golf-Jetta-MK4-Chrome-Exhaust-Pipe-Muffler-Tip-/390322875288?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5ae10e6b98#ht_997wt_939 לדעתי זה לא מוסיף אך בשביל להיות בטוח, בכל מקרה אני גם רוצה לדעת האם אפשרי להזמין אגזוזים דרך EBAY אני מעוניין באגזוז שיעשה רעש יפה ושיתאים לאוטו מבחינת יופי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מקום שאוכל לקנות ולהתקין בו פילטר אוויר לפולו שנת 2000 נפח מנוע 1400. איפה אוכל להשיג את הפילטר באיזור ירושלים? ומהי העלות המוערכת לפילטר עצמו ולהתקנה שלו? תודה.
הודעה אחרונה מאת polo14, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הפיקנטו מגיעה עם גלגלים 14" מה תהיה ההשפעה על הרכב אם אני ישים גלגלים יותר גדולים? האם קיימים שיפורים כלשהם שניתן יהיה להפיק טיפה יותר כוח(בגרסה של ה1.0)?
הודעה אחרונה מאת Magimix, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 6 אלף צפיות
נאמר לי שאפשר לעשות למנוע של האוטו שלי (סיווק האצ'בק 99 1.4) "הרחבת מנוע", המנוע עצמו נשאר כמו שהוא , רק בפנים הבוכות מורחבות והוא ניהיה 1.6, כמובן שהוא אמר לי שיש עוד כל מיני דברים, משהו עם טלטלים ולסדר ת'מחשב מנוע, בגדול זה מה שהבנתי ... השאלה שלי היא - מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה אומר ? האם זה אמין ? זה עושה בעיות מיוחדות למנוע ? איך זה ישפיע על הצריכת דלק , והאם זה ישפיע על הכוח של המנוע בצורה משמעותית, או שההבדל יהיה זניח ? והכי חשוב - האם האוטו עובר טסט במצב כזה ? (הם אמורים לא לזהות את זה בכלל למיטב הבנתי ..) תודה לכל מי שיענה על השאלות
הודעה אחרונה מאת Mwalker, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? http://www.diablosport.com/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=75 מדובר על 4 מפות שונות עבור סילברדו משנת 2010(365 כ"ס ו90 קג"מ). האם החברה הזאת מוכרת בעולם?(כגון apr, אפסולוט, גיאק וכ'ו). אם מישהו יכול לשפוך עוד פרטים אני אשמח. תודה, בן.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן, אני יודע שזה לא רכב לשטח. זה מה שיש לי ואיתו אני צריך לבלות יום-יומיים כל שבוע במסגרת העבודה בחולות, שבילי קק"ל וגם שבילים עם עם מהמורות. מרבית השבוע אני על הכביש, והרבה כביש 6. 60 אלף ק"מ בשנה ממוצעת. חשבתי על רכישת צמיגי כבישטח גדולים יותר, ואולי ג'אנט גדול יותר? היכן בודקים מה חוקי? שנית רציתי עצה לגבי מיגונים- מה למגן, כמה עולה, מה לברר וכולי. מה החסרונות למיגון. תודה, ארז
הודעה אחרונה מאת erezts, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איזה תוספות אפשר להוסיף לרכב ? דברים שאפשר להוסיף בארץ ולא להזמין מחול ושטויות אני מוכן להשקיע המון כסף...
הודעה אחרונה מאת שם משתמש תפוס, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני בעלים גאה מאושר של BMW Z4 3.0 (ידנית!). אני חייב להחליף את כל 4 הצמיגים שלי ASAP, מתברר שהרכב עדיין עם הצמיגים המקוריים ומצבם בכי רע! 1. כיום הרכב עם צמיגי RFT של ברידג'סטון RE050A, 91W, 225/45/17R. אם משהו יודע מהיכן ניתן לרכוש את הצמיגים הנ"ל, אשמח אם תפנו אותי, למיטב ידיעתי היבואן הפסיק להביא אותם עקב ביקוש מועט. 2. צריך המלצה לצמיגים מצויינים במידות הנ"ל עם 91W (גם ללא RFT). 3. האם להישאר עם RFT או לחליף לצמיגי ספורט רגילים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום וגמר חתימה טובה. ברצוני לקנות פילטר אוויר פתוח. אפשר בבקשה לדעת איך בוחרים את פילטר האוויר ואיזה עלי לקנות? על מה עלי לשים דגש? אפשר בנוסף לקבל המלצות לפילטר פתוח? תודה.
הודעה אחרונה מאת matanff, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
איזה צמיג מהשניים אוחז טוב יותר? המידה היא 205.60.15. אם יש צמיג אחר שאוחז טוב יותר במידה הזו אשמח לשמוע. ולמה הצמיג הזה 205/60 R 15 91V ENERGY SAVER GRNX של מישלין עולה כפול ?
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן קניתי לפני כמה ימים איביזה קופרה מהחדשות שנת 2010 מנוע 1.4 TSI שמגיע עם טורבו ומגדש על. איפה אני יכול למצוא מוסך אמין לשיפורים לאוטו הזה, באזור המרכז? כרגע אינני מעונין בשיפורים רציניים אלא רק בצ'יפ ופורק. אני רוצה מוסך אמין בעל שם טוב כי האוטו כמו חדש ואני לא רוצה שיטפלו באוטו בזלזול.
הודעה אחרונה מאת TIG Motorsport, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים יקרים! אני יודע שלא נהוג להעריך כוחות סוס בעל פה,אבל בכל זאת יש לי שאלה. חבר שלי קנהwrx שנת 2002,שמורה מאוד בעלת מנוע בריא ביותר. במקור הרכב הוא לא הwrx הרגיל אלא הprodrive. ברכב יש תוכנה של art performance,אפ פייפ וצנרת מלאה,משאבת דלק וולברו,בוסט קונטרול greedy. כמה כוחות סוס להערכתכם הרכב מוציא כיום לעומת ה245 כוח סוס המקוריים. ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם.רציתי לברר האם יש דרך לשפר את הבלמים המקוריים של וואגית בגודל 288 מ"מ? המקוריים לא מספיק חזקים.לעבור ל 312 מ"מ או 345 מ"מ לא להציע כפתרון.האם מעבר לרפידות אחרות אן אפילו בשילוב עם דיסק מחורר יתן פתרון וההבדל יהיה משמעותי או זניח? אם הפתרון יהיה יעיל אשמח לדעת.ד"א איך המוצרים של EBC ומה הם דרגות קושי?
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האם אפשר או כדאי להזיז את הצינור ששואב אוויר לאזור הגריל (אוויר יותר קר))?
הודעה אחרונה מאת ספי, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז לפני שאתם צועקים למה לא בצעתי חיפוש, עשיתי חיפוש ולא היה תשובה רציתי לדעת איזה דגם להזמין, האחד עולה 37$ והשני 45$ לזוג. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/H4-5000K-Diamond-Vision-Vehicle-White-Light-Bulbs-Pair-DV-12V-/160661560989?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item25682cde9d. או זה http://www.ebay.com/itm/Philips-Diamond-Vision-H4-5000K-Ultimate-White-Light-Retail-Box-Set-Germany-/320770823383?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4aaf6e54d7. אם תשימו לב, כתוב ששתיהם Philips Diamond Vision H4, אבל אחר כך כתוב עוד משהו שלא הבנתי. בתודה, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להוסיף צ'יפ לאודי שלי, מנוע 1.8 רגיל לא טורבו...125 כ"ס אני חושב כמה יעלה לי ואיזה צ'יפים יש? והכי חשוב כמו כ"ס זה יוסיף לאוטו? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR, -
צמיגים לmx5 1 2
מאת שמעון55- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני צריך להחליף צמיגים עכשיו השאלה היא כזאת עם אני יקנה צמיג יותר מידי דביק עם הרכב ימשיך להיות מהנה ויזרוק תחת בקלות או שלא. עם מישהו יכול לתת המלצה לצמיגים טובים במחיר לא גובה אני מעוד השמח, המידה של הצמיגים היא 16/45/205 ברכב הקודם שהיה לי (פיגו 206 XS )היה לי TOYO T1R אחלה צמיג אבל במידה הזאת הוא ממש לא זול. עוד המלצות על חברות ודגמים של הצמיגים יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת adam, -
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Intake-Supercharger-Kit-Turbo-Chip-Performance-/250900929503?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda%7CModel%3AFit&hash=item3a6adc5bdf זה נראה כמו פילטר אוויר פתוח רגיל, אם אני שם דבר כזה ברכב בטסט/בוחן תנועה יכול לעלות על זה ולהוריד אותי מהכביש?
- 9 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
חג שמח ושנה טובה לכולם. ברשותי שתי סובארו לגאסי , אחת 1.6 ידנית , והשניה 2.0 אוטומט. אחרי הרבה מחשבות החלטתי להשקיע את כספי בלגאסי 2.0 , השאלה שלי היא אם יש סדנאות שיפורים שמתמחות ברכבי סובארו ? רוב הסדנאות מתמחות ברכבי הונדה וכו' , שמעתי על אלי מקס פאוור שזה לידי ברחובות , לדעתי גם הוא מתמחה יותר בהונדות . המטרה שלי היא להסב אותה לידנית ולגדוש אותה , וכמובן לשנות את כל המכלולים שבדרך לגדישה. תחסכו ממני בבקשה תגובות כמו "למה להשקיע תקנה אימפרזה" , קניתי את הלגאסי 2.0 אך ורק בגלל הפרוייקט! תודה מראש לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת meir820, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, האם ניתן להשיג צמיג במידה הזאת בישראל ? תודה.
הודעה אחרונה מאת vladclar,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 799 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Yuvalino
- FuriousLift
- santiago
- Monopusto
- RedLabel
- sperial
- סולל הדרך
- yossy
- אורח לרגע
- phpclub
- DubelBoom
- mcshmupi