Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים של bilstein למרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש למישהו מושג בערך כמה עולים בולמים מדגם b6 מבית bilstein ?

יש למישהו אולי ניסיון עם דגם זה או אחר ?

יש לי מרצדס c200 קומפרסור והבולמים שלה קצת עשו את שלהם...

מעבר לזה באותה הזדמנות אם כבר אני מחליף הייתי מעדיף להקשיח אותה מעט.

פורסם

לפני מספר חודשים ביקשתי הצעת מחיר מפיטסטופ עבור סט B6 לBMW E30 שלי. אני לא זוכר בדיוק, אבל זה היה מעל 5000 ש"ח. והגרוע ביותר שזמן האספקה עמד על יותר משישה שבועות.

בפחות מהזמן הזה מצאתי תייר מאירופה שהסכים להביא איתו את הסט. קניתי מהאתר http://www.gripendo.de

שמחזיק אותם במלאי ב-2300 ש"ח. הרכבתי לבד, והבולמים אכן מעולים ושיפרו את הרכב בצורה שלא תיאמן מבחינת אחיזה וקשיחות, כאשר הנוחות נשארת טובה. שיפור משמעותי נוסף הושג עם החלפת כל הבושינגים של התת שילדה האחורית. ביטול כלל החופשים שהיו בתת שילדה נותן לבולמים לפעול בצורה מדויקת.

חג שמח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אהלן..

סביבות 5000 לכל הארבע או רק לזוג?

כל דגמי הB6 הם אותה מידה או שהם מגיעים במידות שונות בהתאם לרכב?

מכיר משהו אחר ברמה זהה ובמחירים יותר הגיוניים שנתין להשיג פה בארץ?

פורסם

ידוע אם הם מצריכים טיפול כלשהו?

משהו יודע כמה זמן/ק"מ הם מחזיקים?

פורסם

מה הכוונה אם הם מצריכים טיפול? חוץ מלהרכיב וליסוע? לא.

מותקנים בולמים כאלה אצל חבר ב 106 ראלי כבר למעלה מ 3 שנים (בולמים מאותה סדרה המיועדים להנמכה עם קפיצי הנמכה) ולא מורגש שום בלאי. מעבר לכך אני לא יכול לענות אלה רק השערות.

בכל מקרה אתה מודע שהם שונים מהמקוריים ושהם קשים יותר, אם אתה מחפש משהו קרוב למקורי אבל לא את המקורי אז הייתי במקומך בודק על מונרו, גם יחסית זולים וגם כמעט כמו המקוריים (ברוב הרכבים הם מעט קשים יותר).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כן אני מודע לזה שהם קשים יותר(זאת המטרה).

למרות שיש שני דגמים אחד מהם קצת יותר רך ועדיין יותר קשה מהמקורי אבל המחירים בשמיים..

היום ביררתי וארבעה בולמים של B6 עולים 5800 כולל מע"מ, ו6800 מקוריים של מרצדס לפני מע"מ.

ומה לגבי בולמים של מונרו בהשוואה ל BILSTEIN ?יש חוות דעת?שווים משהו?

מי מוכר אותם?

פורסם

מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין המונרו סאנסטרק לבין המונרו ריפלקס?

פורסם

אני לא מבין בדגמים של מונרו מלבד זה שאני יודע שיש להם בולמים מעולים ושהם יחסית זולים לבולמים מקוריים.

שוב לגבי הבילשטיין לפני שאתה שוקל לקנות אותם תנסה אולי ליסוע על רכב כלשהו עם בולמים אלו ולראות איך הם משפיעים על קשיחות הרכב! בראלי זה מאוד משפיע, הקשיח את האוטו בצורה משמעותית מה שאחרי זמן מסויים אפילו גורם לחלקים מסויימים ברכב להתחיל לקרקש ועוד'. כמו כן הרכב שלך נוח, תראה אם תרצה להרוס את זה עם בילשטיין (למרות ששוב אני לא יודע איך זה ישפיע על הרכב הספציפי שלך).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אפילו לדגם הריפלקס יש כמה סוגים אז ככה שאני כבר לא יודע...

ובקטלוג באתר בכלל לא מופיע c200 kompressor זה מתחיל מc230.

ביררתי ובולם דגם ריפלקס עולה 1180כולל מע"מ לזוג קדמי, ו720 כולל מע"מ לזוג אחורי.(מחירים סבירים יחסית ...).

פורסם

מבילשטיין B6, שהם הטובים בעולם, לדעתי, הגעת למונרו, שהם מהפשוטים בשוק? אם אתה רוצה לקנות יותר בזול, תקנה זקס (יש לי ב-BMW אחרת), לפחות זאת חברה גרמנית. פעם נהגתי על BMW עם מונרו, והם פשוט הרסו את האוטו.

לא מצאת בקטלוג C200 כי מדובר בקטלוג לשוק האמריקאי, שם הוא לא נמכר. אם אתה רוצה תבדוק בקטלוג מק"טים של מרצדס או בילשטיין אם המק"ט של בולם לC200 ולC230 הוא זהה.

המקוריים של מרצדס הם בילשטיין B4, אגב, והם גם יותר זולים מB6. אם אתה רוצה להקשיח לך על ה-B6, אבל קח בחשבון שהבולמים שיש לך הם לא כמו B4 חדשים כמובן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא שאני משווה...רק ההפרש במחיר מעיד על איכות שונה לגמרי...

אתה טוען שהB4 מיועדים למרצדס?

לגבי נסיעה על רכב אחר עם בולמי B6 לא יתן לי כלום כי על המרכב של הרכב שלי הם יתנהגו וירגישו אחרת אז ככה שזו לא אינדיקציה.

נראה לי שאגרד קצת ואלך על BILSTEIN לא יודע עדיין על איזה דגם.

פורסם

בכל רכב אפשר לבחור בין B4, בולמי גז נוחים, לבין הB6, שהם גם בולמי גז אבל בכיול יותר ספורטיבי. מרצדס בוחרים בB4, משיקולים של מה מתאים ללקוח הממוצע שלהם. אתה תבחר מה שמתאים לך.

עמוס

פורסם
אם אתה רוצה לקנות יותר בזול, תקנה זקס (יש לי ב-BMW אחרת), לפחות זאת חברה גרמנית.

בהנחה ואתה מדבר על SACHS אז זו חברה שמייצרת בולמים ברמה זהה ואפילו מעט גבוהה מבילשטיין והמערכות שלה מותקנות בגרסאות הספורטיביות של BMW כסטנדרט מהמפעל (לי אישית מותקנת ברכב מערכת שלהם עם הנמכה של אייבך והרכב מתנהג מדהים).

מצטרף לתהייה שלך לגבי ההשוואה למונרו.....ממש לא מתחרה בבילשטיין או SACHS.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יכול להיות אולי שאני באמת קצת מגזים?

הרי אני לא רוצה לפגוע בנוחות של הרכב..

אם אקח את הB4 הם יקשיחו פחות מה B6 ועדיין יקשיחו יותר מהבולמים המקוריים?

• תוכן חדש...