Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים של bilstein למרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש לבילשטיין תושבות המתאימות לבולמים שאזמין? הבולמים מגיעים עם תושבות?

ואם לא איך יודעים מתי התושבות בלויות ומצריכות החלפה?

או שבכל מה שקשור לתושבות עדיף לרכוש את המקוריים של מרצדס?

תודה מראש.

פורסם

ועוד שאלה..

הרכב ממש לא שקט בכבישיים משובשים ויש כל מיני רעשים מכיוון החלק האחורי(ממש מעצבן), מין חופשים כאלה או גומיות שהתבלו...

יכול להיות שעל הדרך אצטרך כבר להחליף כל מיני גומיות למיניהן?

ואם כן יש למישהו השערות מהן הסיבות העיקריות לרעשים ?

פורסם

אני אענה לפי הסדר:

1. כל בולם שתזמין אמור להתאים ספציפית לדגם הרכב שלך ולכן הוא יהיה זהה בצורתו לבולם המקורי של הרכב על מנת שלא תצטרך לעשות שימוש בכל מיני מתאמים או לעשות שינויים במבנה הרכב.

2. אחת הסיבות שיכולה להיות לרעשים שאתה מתאר הינה מייסבים שחוקים (מייסבי תושבת דיפרנציאל, מייסבי זרועות וכו'), שגורמים לחופשים ורעשים.

אני אישית החלפתי מייסבי זרועות ברכב שלי (זרועות קדמיות) וההבדל מאוד משמעותי, הן בהרגשה שעכשיו הכל מרגיש יותר "מחובר" והן מבחינת רעשים שפסקו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ה B4 זה בדיוק מה שיש לך. שלך עייפים (מה הקילומטראז'?), חדשים יפעלו כמובן הרבה יותר טוב ולכן ירגישו קשוחים יותר מסט בלוי. כדאי על הדרך להחליף כמובן כריות ותושבות בולמים. אתה יכול לקנות בשקט של בילשטיין, הם לא פחות טובים מהמקוריים. קונים את החלקים האלה בנפרד מהבולמים אבל מדובר באותה עבודת הרכבה, לכן כדאי להחליף הכל ביחד.

לגבי שאר הרעשים, כדאי ללכת למוסך שמתמחה בסוג הרכב על מנת לזהות מה בדיוק מחייב החלפה. יכולים להיות זרועות ותושבות של המוטות המייצבים, גומיות לזרועות עוקבות, משולשים, זרועות הגה, תושבות דיפרנציאל ועוד. ככל שתחליף יותר חלקים ביחד תוציא פחות על העבודה ותגיע להרגשה של רכב חדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כן אין מנוס ...

עשרות גומיות ומוטות למיניהן....מקווה שלא אצא בנזק.

פורסם

הבנתי שאם אני מחליף את הבולמים עדיף גם להחליף את התושבות אבל מהן הכריות המדוברות?

• תוכן חדש...