שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
ברשותי שברולט ספארק כבר כמעט חצי שנה כרכב שני ( הרכב הראשון הוא B4 רכב חברה ). אישתי נהגה בספארק והפסיקה בשל בעיות בריאות שמונעות ממנה להמשיך לנהוג , מאוד כואב לי הלב למכור את הרכב כי אנחנו מאוד אוהבים אותו , עם זאת הרכב קצת משעמם ואיטי , לכן לאחרונה התחלתי להתעניין בלחזק אותו ולעשות אותו יותר כייפי לנהיגה , מחיפוש בפורום ובירור הבנתי שלא ממש אפשרי לעשות משהו עם המנוע 1.2 שעליו . אבל היום בחיפוש בפורמים בחו"ל מצאתי את התמונה הבאה שסקרנה אותי מאוד : אשמח אם מישהו יכול לומר לי מהם הדברים המסומנים באדום ? משמאל את הפילטר הפתוח אני מזהה אבל מזה הדבר הכחול מימין ? אשמח לתשובות עינייניות ללא הטפות מוסר כגון "זה לא חוקי "ולא עובר טסט" את זה אני…
הודעה אחרונה מאת myxgt, -
-
195/45 R16
מאת SHAY820- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש צמיג ממולץ למידה זו (אבארט 500) האם TOY0 R1R מתאימים למידה זו? אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה, ברשותי יונדאי גטס, GLF, מנוע 1.4 ידני, שנת 2007 האוטו נחמד מאוד! אבל אני רוצה לחזק אותה ולשפר אותו. ההתעניינות שלי בעיקר לעלות מעט את הכוח שלו, אני יודע שיש דבר כזה מוט אחיזה, פילטר פתוח ודברים כאלה בסגנון. מה זה עושה ואם זה עושה שינוי לרכב מבחינת יכולות. חוץ מזה הייתי מעוניין להחליף בולמים שיש לי, לשים דיסק גם באחורי ואם זאת לשים ג'אנטים(אין לי מושג מה מידת בג'אנט אצל יונדאי גטס, ואני אשמח לדעת) עכשיו, העניין הוא שאני רוצה רכב חוקי לחלוטין! רכב שעובר טסט, שלא יהיה איתו בעיות ושלא יציקו! אם אפשרי לרשום את המחיר של הדברים שאני רוצה לשפר או לשנות ברכב תודה רבה לכל מי שיעזור!, אני יעריך את זה מאוד!
הודעה אחרונה מאת Aino, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש ברשותי פיאט בראבו 97 1600 ידנית. הכל טוב ויפה אבל חסר לי קצת כוח מהמנוע, בסביבות ה 30- עד 40 כ''ס יספיקו לי. בנוסף אני רוצה אם זה אפשרי לשנות את העקומת מומנט של המנוע. בערך לעשות כמו בסיאט לאון טורבו החדשה או במכוניות יוקרה כמו הרולס רוייס וכ''ד הכוונה שלי להשאיר את המנוע אטמוספרי אבל שהמומנט יגיע מסל''ד כמה שיותר נמוך. אני לא מחפש להפוך את הפיאט לרכב מירוצים אבל בגלל שהרכב יחסית כבד למנוע אני מעונין שהוא ירגיש יותר קליל. אני עובד בעסק של צמיגים ופרונטים והעסק הזה יושב בשטח של מוסך גדול ככה שאין לי בעיה של כלים או ליפט או כל עזרה אחרת. התקציב עומד על 6 אלף.
הודעה אחרונה מאת labop, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לחברי הפורום ערב טוב ושלום רב, ברצוני לדעת אם עדיף צמיגים ישנים (2003) ממותג או צמיגים חדשים(2011)סיניים. תודה רבה וערב טוב אלי.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 60 תגובות
- 13.3 אלף צפיות
אתמול לקחתי את הרכב של אישתי לבדיקת הספק לאחר שידרוג לתוכנת GIAC STAGE2 הרכב מסוג AUDI A3 עם מנוע 2.0T FSI וגיר DSG שנת ייצור 2007 ו100000ק"מ על השעון הרכב יצא משערי המפעל עם 198כ"ס ו28קג"מ על הרכב מותקן קיט יניקה של SIMOTA RACING דאון פייפ 3 אינץ שמתחבר לצנרת מקורית!עם הדודים המקוריים! אינטרקולר של אודי אס3 משאבת דלקת משופרת של AUTOTECH הזרקת התנול וכמובן תוכנת ניהול מנוע GIAC http://www.facebook.com/?ref=home#!/media/set/?set=a.199664476747553.48781.102558339791501 למרות תנאים לא אופטימלים כמו 30 מעלות טמפרטורה חיצונית בזמן בדיקת הדיינו וקושי במדידת המומנט מתחת ל4000סל"ד{בגלל הDSG]הנתונים מרשימים בשימוש בדלק 98 אוקטן ותוכנת PUPM הרכב הוציא …
הודעה אחרונה מאת xxxxx20vt, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
טוב אז אחרי הכותרת הלא כל כך ברורה (סליחה). יש לי, סיאט איביזה 06 דגם ריפרנס 75 כ"ס מנוע 1400. יש גם את הדגם ספורט 100 כ"ס מנוע 1400. השאלה שלי מה ההבדל בין שני הרכבים?! זאת אומרת יש מנוע אחר או פשוט תוכנה אחרת? עוד שאלה אם אני שם ציפ יש שינוי בהספק? וכמה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת chesy, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש איביזה 2001 דגם סטלה 100 כ"ס אוטומט מצב המכני שלה טפו טפו טפו מעולה לא שותה הרבה דלק, מאיצה בסדר גמור עושה נסיעות ארוכות... בגדול אני מאוד מרוצה... יש רק כמה בעיות קטנות שאני מתלבט עליהן כשאני בולם אז יש רוב הזמן רעש של חריקה ושריקות - הפאדים לא מקוריים. הבלימה עצמה אורכת די הרבה זמן וגורמת להרגיש פחות ביטחון... השאלה בנושא אם כבר אני משקיע אז להחליף ערכת בלימה כוללת לרכב ז"א קדמי ואחורי, מה אתם ממליצים? איזה חברה או מה אני צריך לעשות? ומה בדיוק אני צריך להחליף? כשאני עושה פניות שמאלה חדות ובמהירות יחסית אז יש כאילו כמו חריקה ושכאילו משהו זז ולא יושב במקום או משוחרר ומתגרד על משהו אחר וזה מגיע כביכול מאחורה.. אבל אני לא בדיוק בטוח יש קשר ל בולמ…
הודעה אחרונה מאת chesy, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
ברשותי סיאט איביזה 1.2 TSI עם תיבת הילוכים אוטומטית DSG7 האוטו מספק 105 כ"ס ומזנק מ0 ל100 ב9.7 שניות. רציתי לדעת איך ניתן להוסיף כמה סוסונים מבלי לפגוע במנוע או באחריות... שמעתי על שינוי תוכנה על ידי צ'יפ ורציתי לדעת למה בדיוק הכוונה..... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Sabotage, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למחוק.
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי 205 עם גשר קידמי של מנועי TU לא XU כמו בGTI!! ברצוני לדעת האם ברכב זה יש רק מוט פיצול אחורי או גם קידמי? מה המוט פיטול הכי עבה שקיים ל205 האם הוא מתאים לרכב שלי או רק לGTIים? האם יש חלקים של המתלים שמתאימים לאמבטיה/גשר בין הגשר שיש לי לגשר לחלקים לגשר של GTI?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
שלום לכל חברי הפורום ברשותי הונדה סיויק האצ'בק, ידנית, משנת 99, מנוע 1400 ואם אני לא טועה הרכב מגיע עם 95 כ"ס. אני מאוד מאוד מרוצה מהאוטו ומבסוט עליו עד הגג, הוא מאוד חסכוני בדלק - ומעולם לא היו לי איתו שום בעיות מכניות (הרכב אצלי כמעט שנתיים) הדבר היחידי שמציק לי קצת הוא הכוח שלו .. בעליות אין לו כח לנשום ואני מוצא את עצמי לא פעם בהילוך שני או שלישי באמצע כבישים שאמורים להיות מהירים (כביש 1, בקעת הירדן, וכן כבישי הצפון), כמובן שזה מתבטא בצריכת הדלק הכפולה שהאוטו לוקח לי בעליות אלו ... השאלה שלי היא מה אפשר לשפר/להוסיף/לשנות לאוטו כדי שיהיה לו יותר כח (אולי טורבו ?) - מבלי לגרוע באמינות המצויינת שלו ובצריכת הדלק הטובה שיש לי איתו כרגע. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Mwalker, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אני דיי חדש בעיינין אני גם לא רוצה להגזים עם הכח אבל אני רוצה כן להוסיף עוד כמה סוסים חמודים לאורווה שלי שתגיע בע"זה עוד חודש... (: אז ככה שמעתי על APR לא כל כך הבנתי מה הולך שם פשוט ראיתי שהם משפרים מכוניות וגם יש פה חבוב שטיפס ל300 כ"ס אז קודם כל מעניין אותי אם אני יכול לשנות את המנוע שלי (להוסיף) ממנוע 1400 רגיל להכניס לו שבלולון קטן ולהפוך אותו ל1400 TSI עכשיו 4 שאלות : א.זה אפשרי? ב.כמה זה עולה? ג.האם האחריות תרד לי ברגע שאני עושה את זה? וד. הצריכת דלק תשתנה? לטובה או רעה? בבקשה תעזרו לי כי אני יודע שהמנוע שלה יהיה חלש ואני רוצה להוסיף לו קצת כח (האוטו יהיה ידני אז נראה בכלל תענוג )
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני לפני קניית רכב, וכיוון שלא מתאפשר לי לקחת את הדגמים הבכירים יותר עם האבזור המקסימלי אני הולך על דגמים פשוטים יותר דוג' bmw 318 ואלפא 159 2.2 העניין הוא שאת הבייסיק יש בהם, ריפודי ער סאנרוף וכו', אבל יש דברים שבא לי להוסיף שמציקים לי בעין לדוגמא בבמוו האגזוז הוא אחד המכוערים שיש, ואין סיכוי שלא אשנה את הסופיות שלו בצורה מקצועית כמובן ולא דרך אוטו דיפו, אולי ארצה להוסיף קסנון שלא מגע עם הרכב, אולי להגדיל לג'אנט גדול יותר מהבסיסי (16אינצ') השאלה הגדולה היא האם זה מותר או שמבחינת היצרן ברגע שנגעתי ברכב האחריות לא תקפה?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 35 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכל חולי השיפורים, הרכב - אוונסיס 2006 2.0 ליטר, גיר אוטומט, מנוע D-4D קוד AZT250 נתון המיאוץ של הרכב ע"פ היצרן הוא 9.7 מ0 ל100 (לגיר אוטומטי - אני לא מתבלבל) בגדול אני מסופק לחלוטין מהרכב והשאלות הן מתוך סקרנות טהורה נטו - התאוצה של הרכב דווקא עונה לי על הדרישות לחלוטין (בכלל אני נהג מאוד רגוע ואוהב לשייט על 100), חבל שההיגוי שלו אנמי כל כך, פשוט הגה לא מתקשר - כל השאר, חולה על הרכב! אז ככה: אני שמתי לב שלמנוע הזה יש מגדש טורבו (שבלול) מקורי של טויוטה שניתן לרכוש או בEBAY או באתרים יעודיים של טויוטה ברחבי העולם. להתאים לרכב צנרת מלאה ופילטר אוויר פתוח (לא בטוח שהכרחי) אני מניח שזו לא בעיה גדולה וגם צ'יפ בסדנאות שיפורים וכאלו. …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שאלה שמאוד מעניינת אותי, מה באמת עדיף מבחינת צמיגים. צמיגים שהגיעו עם הרכב או צמיגים "משופרים", לצורך השווה נגיד צמיגים של TOYO T1R! והאם יש הבדל בין סוג הרכב "משפחתי,מיני,סופר מיני,ספורטיבי." יום טוב מקס.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמעתי הרבה סיפורים פה ושם ורציתי לדעת את דעתכם בנוגע למוצר הבא שראיתי ב EBAY- כיויכול צ'יפ שאמור "לשפר את הכוח של האוטו " אשמח אם תוכל לעזור וליעץ בנושא תודה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2005-05-VW-Polo-OBD-Performance-Flash-Chip-/320550128896?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4aa246cd00
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברה התחדשתי ב אמפריזה טורבו WRX 2002 איזה טיפולים אני צריך לעשות ואצל מי ומה אני יכול לעשות כדיי שאני יוציא יותר כוחות סוס ממנה (לא השקעה גדולה )
הודעה אחרונה מאת myxgt, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני עומד בפני קניית צמיגים לסיאט איביזה טורבו 2001 (מידת צמיגים 195/45/16). הרכב משמש אותי לנסיעה יום יומית ומידי פעם לנסיעות יותר מאתגרות. יש לי על הרכב 4 צמיגי TOYO T1R, שמבחינת אחיזה, וזמן שחיקה כללית סיפקו אותי לגמריי! הבעיה שלהם הייתה הדופן הרכה שלהם שגרמה לשחיקה מוגזמת של צידי הסוליות. חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי פתרון לצרכים שלי. אני מחפש צמיג עם אחיזה דומה למה שקיבלתי מה-T1R, צמיג עם דפנות חזקות שלא קורסות בפניות, וכזה שלא נשחק מהר מידי ומתאים גם לנסיעות יום יומיות? יש חיה כזאת? ה R1R היה מתאים לי מאוד, אם לא מקדם השחיקה הנמוך יחסית. זה גם בערך התקציב (עד 600 ש"ח לצמיג). אני אשמח לקצת עזרה עם זה תודה!
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב, לאחר הרבה הרבה קריאה בפורום, הבנתי שלא יהיה לי כדאי לשים טורבו על על מנוע 1.4 בגלל שאין לי סיכוי לעשות אותו חוקי. אז המשכתי לקרוא וראיתי שהרבה ממליצים על החלפת מנוע, מישהו יכול לתת לי קצת מידע על החלפת מנוע, כמו איזה סוגי מנועים יש ומה ההבדלים בינייהם ? מה זה אומר B16, B16A ,B16A6 מאיפה אפשר להביא אותם(חדשים, משומשים), מה טווח המחירים והאם אפשר להשיג אותם בארץ בצורה חוקית ? והכי חשוב - מהי צריכת הדלק של המנועים האלו ??? נ.ב אולי בכלל עדיף כבר לקנות הונדה עם מנוע 1.6 במקום להתעסק בהסבות, לא יהיה לי יותר זול וקל?
הודעה אחרונה מאת Mwalker, -
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכלום כרגע יש לי באוטו רביעיה של TOYO T1R 195/55/15 כנראה לאיזה ערס מסריח לא היה כיף שיש לי אותו שמור ויפה עם צמיגים טובים והוא שרט לי את כל הצד של האוטו וחתך לי את הצמיג הקידמי(לא פינצר חתך) אז לצערי אני צריך לקנות זוג חדש השאלי שלי היא כזאת : 1. האם יש משהוא מומלץ בצפון לצמיגים האלו. 2. אם כבר אני מחליף צמיגים אז אולי הגיעה הזמן לנסות משהוא חדש, למרות שבכללי אני דיי מרוצה אבל הצמיגים האלה קצת מרעישים. 3.ואחרון האם כדאי לי לרדת לחתך 50 תודה לכל העוניים ובכלל תודה ואילו שיענו מהר כי כרגע האוטו מושבת. כי אין מצב שאני נוסע על ספייר מעפן ויבש.
הודעה אחרונה מאת m-o-t, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב חברים ברשותי סוזוקי ג'ימיני שנת 07 ידנית כעת על הרכב יש טמבון ברזל, צמיגי שטח מלא, שנורקל, וזהו לבנתיים בקרוב אני מגביהה את הרכב אך ברצוני לדעת מה אפשר לעשות בנוגע לחוסר כוח הזה שיש לג'ימיני? (מנוע 1.3 85 כ"ס) הבנתי שיש איזה שהוא קיט טורבו לג'ימיני, לא ממש הצלחתי להתעמק על הנושא אבל אני מעוניין רק לחזק את הרכב טיפה. אין לי איזה שהוא תקציב, הכל פתוח. אבל החלפת מנוע אינה באה בחשבון. מחכה לתגובות שלכם :]
הודעה אחרונה מאת speedy, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו שמע על החברות האלה ? אפשר לקנות סט כזה בלי לפחד שהם יתעקמו או שתיהיה בריחת אוויר ? ואם לא על איזה חברות אתם כן ממליצים כי כל מה שראיתי פה באילת זה החברות האלה , לא מצאתי lenso או oz או אחד מהמותגים היותר מוכרים ..
הודעה אחרונה מאת איתמר_ג, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי כרגע פלאגים סטנדרטיים של DENSO, קראתי וראיתי על כל מיני פלאגים מ IRIDIUM והבנתי שיכולה להיות השפעה על הביצועים, השאלה היא עד כמה היא מורגשת והאם החלפת הפלאגים לכאלו מומלץ או מיותר? ועל הדרך, מה ההבדל בין קפיצים/קוילאוברים/בולמי זעזועים? במה כל אחד מהם יכול להשפיע על הביצועים? האם יש תועלת בהנמכת הרכב חוץ משיפור באחיזה? עד כמה מורגש שיפור ובאיזה מצבים כאשר מחליפים צמיג סטנדרטי (Yokohama Aspec למשל) לצמיג סגנון TOYO R1R/T1R או YOKOHAMA S.Drive? מצטער על החפירה. תודה מראש על ההסבר.
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם כמו בכותרת אני צריך להחליף 4 צמיגים לסוזוקי שלי שנת 2008. {מידה 185/60/15} הצמיגים כבר בני 4 הסתכלתי באתר tires4u על צמיגים . אני מעוניין בצמיגים טובים התקציב 2000 שח הרמתי טלפונים לכמה פנצריות הציעו לי פירלי P6000 ב450 לצמיג קונטיטנטל 3 ב380 לצמיג מישלן ב460 מה אתם ממלצים לקנות או לקנות צמיג מקורי שיש כרגע על האוטו של בריגסטון E080 תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, קודם כל החלטתי להגדיל את הצמיג בגלל חוסר יציבות טוטאלי על הכביש עם הצמיגים האלו האוטו פשוט היה מחליק כמעט מכל פנייה קלה במיוחד בחורף. מדובר בפיג'ו 206 שנת 99 עם מנוע 1.4 שמגיע עם צמיגים 165/75R13 חשבתי להגדיל אותם ל 175/65R14 מה אתם אומרים אני יקבל שיפור ביציבות? או שכדאי לעלות עוד מידה ולהגדיל ל R15 עם חתך נמוך (שמעתי שזה קצת בעייתי להגדיל למידה הזאת באוטו עם מנוע 1.4, אבל ראיתי אחד שהיצליח איך שהוא לאשר מידה 195/55R15. עם מישהו יודע איך אני יכול לאשר את המידה הזאת אני אשמח. ובקשר לצמיגים אצמם מה אתם אומרים על הגווד הייר יש לאח שלי מבצע אליהם באוטו דיפו במקום ב1300 לרבעייה אפשר להביא ב1050 + ג'אנט שאני יקנה זה עוד 1250 בערך. אשמח לקבל חוות דעת בנושא,…
הודעה אחרונה מאת DJYaNiV7, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, הרכב עבר שידרוג ב- E&A של צ'יפ והתקנת פורק לחץ של forge. טס כמו מטוס (E&A טוענים לשיפור מ-150 ל-190 כ"ס...) אבל לאחר כמה ימים עפו שם כמה צינורות לחץ של הטורבו - חזרה ל-E&A חיבור, חיזוק והחלפה של הצינורות האוטו חזר לנסוע אבל לא לטוס...אחרי כמה ימים הפורק הפסיק לתפקד - חזרה ל-E&A שוב עף איזה צינור, אז עוד חיזוקים ובדיקה שאין עוד נזילות ועל הדרך התקנת פילטר inbox של - simota. בבדיקת גדישה- לא מגיע ל-1.0 באר אלא ל- 0.7 באר. הוחלף לאחרונה חיישן למדה קדמי (זה שלפני הממיר) שהיה תקול ועדיין האוטו לא חזר לקדמותו. מציק לי מאוד שהאוטו היה מאיץ ממש מהר ולא חזר לקדמותו והתעייפתי ממוסכים ובדיקות...(גם הכיס התעייף) אשמח לעזרה, תודה א…
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הג'אנט הוא מידה 16 של איביזה טורבו 2001 ,ורציתי לדעת כמה זה יפגע בביצועים של האוטו (איביזה SIGNO 2001) ?
הודעה אחרונה מאת Happy_Hippo, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שקיים ציפ של אפסולוט אבל רציתי לדעתי האם למישהו יש נסיון או כזה או אחר ?
הודעה אחרונה מאת moshe333, -
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום ברשותי ROVER 620TI דגם מנוע T16 ,הרכב ידני ובעל 200 סוסים . רציתי את דעתכם על הרכב ,וטווח מחירים להגדלת ההספק לסביבות ה280 HP . בתודה מאור.
הודעה אחרונה מאת מאור_מורדוך,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 946 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pavlik
- GREEN.
- NickName1
- DareDevil
- א.ד.מ.
- gpm11
- amosbmw
- yd b-4
- NAPOLEON
- שחר 1
- FROGIE
- zvigolden