Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע בסט אפ הזה

סעפת יניקה של D16Y8 דגם אוטומט+בית פילטר אויר של אותו רכב.

סעפת פליטה של D16Y8 + מגן החום המקורי שמולבש עליה.

ואם אתה צריך להחליף קלאץ אז כבר תשים של 1.6 בתוספת גלגל תנופה קל שמשקלו לא פחות מ 4.5-5 ק"ג.

מבטיח לך שתסע יפה מאוד עד 100 תעמוד יפה עם 1.6.

וגם אטם טרמינלי בין הסעפת יניקה למנוע.

ואני נוסע יפה מאוד ל 1.4 אפילו מצוין.

בעזרת השם עד שאני ימצא פיתרון ל 1.6 "חוקי"

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כמה פתרונות ל 1.6... אבל כולם דיי "מעוותים"...

אני מקווה בקרוב ליסוע על סט אפ דומה רק עם רם אייר של סימוטה שקיבלתי השבוע.

בנוגע לגלגל התנופה, לצערי כשחלפתי גיר (S20) הרכבתי גלגל של 1.6 רגיל וכבד, לא ידעתי אז את ההבדלים...

פורסם

למען האמת אני לא חושב שצריך שום שיפור... אני נהג חדש וגם לי הייתה את הבעיה הזאת באיביזה שלי והיא מנוע 1600...

התייעצתי ואמרו לי פשוט בעליות לעלות את הטורים הרבה יותר גבוהה... וזה עובד.. האוטו פשוט מאיץ הרבה יותר טוב ויש לו הרבה יותר כוח בהילוכים יותר גבוהים

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

חברה, קודם כל - תודה רבה על התגובות ! וסורי על האיחור ...

אז ככה, אם שמתם לב - המטרה שלי היא ממש לא תחרות, אלא לעזור לאוטו בעליות כדי שאני לא אצטרך לרדת לסחוב אותו...

בעיקרון, להחליף מנוע ל 1.6 לא ממש בא לי, כבר מעדיף לקנות אוטו חדש עם 1.6, העיניין הוא שאני מאוהב באוטו הזה ברמות מאוד גבוהות ולכן אני לא רוצה להכנס ליותר מדי הרפתקאות ...

מה שאני כן רוצה לעשות זה להוסיף לו טורבו, השאלה היא כמה הוא יעזור לי בעליות, אני לא מחפש לטוס במישור ואני לא מתלהב מזה

אם טורבו יעזור לי בסל"ד נמוך ויתן לאוטו את תוספת הכוח שהוא צריך - זה כנראה מה שאני אעשה ...

אתם חושבים שטורבו יעזור לי במקרה הזה ??

פורסם

יופי, טווב לדעת שאני בכיוון ...

אפשר לכוון אותי לכיוון טורבואים מה העלויות, איך משיגים והאם יש דרך כל שהיא לעשות את זה חוקי ?

פורסם

חחח כמו שכבר אמרת עדיף להחליף אוטו לאחד עם טורבו. צר לי להגיד לך שאתה לא חיי במדינה שתאפשר לך שינוי שכזה.

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא כמו שכבר הציעו להחליף למנוע 1.6

שיהיה שבוע טוב

8)
פורסם
חחח כמו שכבר אמרת עדיף להחליף אוטו לאחד עם טורבו. צר לי להגיד לך שאתה לא חיי במדינה שתאפשר לך שינוי שכזה.

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא כמו שכבר הציעו להחליף למנוע 1.6

שיהיה שבוע טוב

האמתי שעשיתי חיפוש להונדה האצ'בק עם מנוע 1.6 ו125 כ"ס, לא ממש מצאתי, יש רק 1 כזו בארץ ... יכול להיות ??

פורסם
מצאת רק אחת כזאת למכירה אולי. אבל יש עוד כאלה

חחחח, איפה הם ????

לא משנה, מכל מקרה, יש מצב לכוון אותי איזה טורבו אני צריך ? מאיפה משיגים ? איזה סוגים יש ומה ההבדלים בינייהם ?

פורסם

אם הבעיה שלך היא שאתה איטי בעליות - אל תפחד לנסוע בסל"ד גבוה ! 3-4 אלף זה בסדר גמור כי במנוע שלך רוב הכוח בא בסל"ד גבוה. אל תצפה להגיע לעליה ב2000 סל"ד ולהמשיך לשייט עם תוספת גז קלה בלבד.

פורסם
אם הבעיה שלך היא שאתה איטי בעליות - אל תפחד לנסוע בסל"ד גבוה ! 3-4 אלף זה בסדר גמור כי במנוע שלך רוב הכוח בא בסל"ד גבוה. אל תצפה להגיע לעליה ב2000 סל"ד ולהמשיך לשייט עם תוספת גז קלה בלבד.

לא עיניין של מפחד, אני קורע ת'מנוע - וכמובן האוטו לוקח כפול בדלק ..

אין אף אחד שיכול לכוון אותי קצת בנושא הטורבו ?

פורסם

אתה לא קורע שום מנוע! המנוע הזה מתחיל להתעורר ב3500 סל"ד, מתחת לזה הוא מנמנם כמו דוב בחורף.

ומה אתה חושב שטורבו לא יקח לך יותר דלק?

תרד מעניין הטורבו. זה לא חוקי ולא יהיה חוקי לעולם.

תלמד לנצל את מה שיש לך קצת יותר טוב וזהו.

אחרי שתמצה את מה שיש לך תתחיל לשפר.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
אתה לא קורע שום מנוע! המנוע הזה מתחיל להתעורר ב3500 סל"ד, מתחת לזה הוא מנמנם כמו דוב בחורף.

ומה אתה חושב שטורבו לא יקח לך יותר דלק?

תרד מעניין הטורבו. זה לא חוקי ולא יהיה חוקי לעולם.

תלמד לנצל את מה שיש לך קצת יותר טוב וזהו.

אחרי שתמצה את מה שיש לך תתחיל לשפר.

אז מה אני כן יכול לעשות כדי להוסיף לאוטו כח ??

• תוכן חדש...