שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום תהיתי, אם אני מוסיף מערכת מימן לרכב, מחבר צינור שמזרים מימן לצינור אוויר, קרוב לסעפת יניקה. אני לא צריך להתאים את זה במחשב? שיקרא שונה את האוויר שניכנס? או שזה קורה אוטומטית ? אני לא דן בנושא הכדאיות\אמיתי או לא אמיתי. בתודה מתן
הודעה אחרונה מאת shrek2bm, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני להתקין דאון פייפ ב A3 שלי , 180 שנת 2002 ידני. הרכב ללא שיפורים. למישהו יש ניסייו עם הרכב ? אשמח לדעת מה הטווח מחירים של המוצר עם\ בלי התקנה...כמו כן מה זה נותן או לא נותן חוץ מצליל ממכר. תודה מראש , טל.
הודעה אחרונה מאת TAL-A3T-, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צריך המלצה לסט חדש בשביל לאנסר 2001 . הצמיג יהיה לנסיעה בחום של אילת ולא יראה יותר מידי גשם , הדגש הוא על האחיזה ופחות על אורך החיים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת -SH-, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש לי סיוויק 96 קופה ששיפצתי והסבתי את הגיר מאוטומט לידני כדי לגדוש . עכשיו אני עוד לא רוצה להוריד מזגן אני רוצה להגיע ל200 כוח סוס בינתים בגדישה .. עד כמה המנוע שלי מחזיק כוח /באר בלי פורטינג ? ועד כמה זה יהיה אמין יש לי גיר S40 לדעתי כי הוא הרוך אפשר המלצה לטורבו ? כי אני לא מבין בשבלולים עצמם כל כך איזה טוב ואיזה לא ומה יתאים לי . אני יכול להזמין חלקים מאיביי או לבנות בארץ .. ורציתי לדעת עם אני צריך להחליף מחשב או שאני יכול להישאר עם המחשב שלי תודה .
הודעה אחרונה מאת NADAVX2X, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם יש לי הונדה סיוויק 93 אוטומטית מנוע D16A7. 110 כ"ס ? רציתי לדעת אם זה אפשרי להוסיף לה עוד כמה סוסים ולהשאיר אותה אוטומטית.. תודה
הודעה אחרונה מאת yarden, -
Honda CR-Z 1 2 3
מאת El Negro- 31 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אהלן חברים! יש ברשותי הונדה סי אר זד וברצוני לבצע בה מספר שינויים: ראשית להנמיך אותה באמצעות קויילאוברים אשמח לקבל הצעה לגביי חברה מסויימת ושנית לעלות מידה בג'אנט מ16 ל17 אינץ' בסדנא נורמלית במחיר סביר ולא ב9000 ש"ח כמו שהציעו לי בחברה. התקציב שלי ל2 השידרוגים הוא 11000 ש"ח תודה וערב טוב!
הודעה אחרונה מאת matanff, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , שמי עומר , אני חדש בפורום . יש ברשותי מזדה 323F פנסים נפתחים שנת 1993 רציתי להוסיף פילטר ופורק לחץ רציתי לקבל קצת הסברים: א) איך הפילטר משפר את הרכב חוץ מהרעש? גם כן הפורק לחץ ב) מה הפריטים מסייעים לרכב? ג) איפה הם ממוקמים ד) וכמובן לגבי המחירים שלהם והיכן ניתן להשיג , תודה לעונים עומר. [אשמח להערות והארות כמובן לגבי ההודעה מכיוון שאני חדש כאן ]
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום,אני חדש בפורום. יש לי מאזדה 323 לאנטיס שנ'04 מנוע 2.0 בצבע לבן רציתי לישאול אם אני שם מדבקת קרבון בצבע שחור רק על המיכסה מנוע גג והבאגז' עובר טסט או שיש אם זה בעייה? וכמה דבר כזה אמור לעלות לי פלוס עבודה? תודה רבה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש בעיתיות עם המלאי של שני אלו, יש משהו שיספק ביצועים זהים ואף טובים יותר? מדובר על אחיזה כגורם הכי חשוב, נוחות, ורק בסוף חסכוניות. מידה 185/55/15 אם זה משנה
הודעה אחרונה מאת matanff, -
-
- 24 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
לאחר כ-1K ק"מ על הצמיגים החדשים (C.DRIVE במידה המקורית 185/60/14), האחיזה השתפרה, אבל בעיקולים מהירים האוטו פשוט מחליק הצידה. הצמיגים טריים מהשנה ולחץ האוויר נבדק ותקין. יש לציין שאני לא מעוניין בכל ההנמכות למיניהן. מהן האופציות לשיפור האחיזה בעיקולים/סיבובים? אני לא מחפש לטוס בסיבובים עם הרכב הזה, אבל בכל עיקול קצת מהיר מידיי, הרכב פשוט "שט" לנתיב שליד... אבירן.
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 26 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
באיביזה טורבו 2002 יש לי בריחת גדישה מאחד הצינורות,את איזה צינורות בדיוק אני צריך לבדוק? ראיתי במוסכים שפשוט מכניסים לחץ אוויר ורואים אם בורח מאיפשהו לאורך הצינור רק אני לא יודע בדיוק את איזה צינורות לבדוק,תודה.
הודעה אחרונה מאת מוסך רון, -
שיפור קוואליר
מאת kadence- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב , כמה שאלות למומחים אני רוצה לגדוש קוואליר 2200 בטורבו קטן או גדישה נמוכה קבועה. כלומר לא לחזק מנוע אני יודע שזה לא רכב מהחדשים שמותאמים לזה. השאלה היא אם זה אפשרי ובכמה כסף זה כרוך?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 3 עוקבים
- 54 תגובות
- 13.9 אלף צפיות
אחרי שהתקנו כבר כמה קיטים סטייג' 3 במנועי TFSI כאשר גולת הכותרת היה סטייג' 4 על הקופרה המפורסמת (513 כ"ס ו 62 קג"מ בגלגל), הגיע הזמן לטפל ברצינות (ולראשונה בישראל) גם ב 2.0TSI שדרוגי TSI ל K04 כבר כמעט הפכו אצלנו לדבר שבשגרה אך לא כך הדבר לגבי סטייג' 3 שהיה ונשאר משהו מיוחד ולא שגרתי בעליל. והפעם, סיאט לאון FR חדשה שמיועדת לטוס ולהתחרות בחו"ל (כי בארץ שלנו - זה עדיין אסור). אז מה בפרוייקט? או הו.. לא מעט אך היום אנחנו שמחים לשתף אותכם בהתקנת קיט סטייג' 3 של APR, קיט יניקה של CARBONIO, אינטרקולר APR, דאון פייפ APR ודוד REMUS. בהמשך נעדכן אתכם בשדרוגים נוספים שמתוכננים לרכב הזה. כל המוצרים ייובאו ע"י PIT-STOP, הנציגה הרשמית של REMUS ו APR בישראל והותקנו במ…
הודעה אחרונה מאת Shezif, -
- 4 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
היי שלום אני חדש פה..יש ברשותי מאזדה 6 2.0 שנתון 2008 הצורה החדשה. אני מחפש ג'אנטים 16" + צמיגים 205.60.16,המרווח ברגים הוא 5X114.3. התקציב הוא עד 2K. אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו יפה...
הודעה אחרונה מאת adam, -
שיפורים ל 206
מאת 206Plus- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איזה שיפורים אפשר לשים על ה206 אם המנוע 1.4 8 שסתומים?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
המון זמן לא התחברתי לאתר... היה לי 5 שנים 206 סיסי שנהנתי בה מאוד עם מנוע 2 ליטר.. החלפתי אותה ב307 סי סי שבעצם המנוע אותו דבר רק עם בודי גדול יותר... יש לי שאלה לגבי 307 סי סי אם ניתן לשפר אותה בכוח? כי ב206 היה אפשר רק להוסיף פילטר פתוח...
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מתעניין בshort shifter לאיביזה שלי. אני מרגיש שזמן ההחלפה הוא צוואר בקבוק משמעותי, שאם אני אקצר אותו אהנה יותר מהאוטו. האוטו עם 230 כ"ס. רציתי לדעת אם יש מצב ששורט שיפטר של גולף GTI יתאים לי. ביתר פירוט, אם הלינק הבא מתאים. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-00-01-02-03-04-VW-GOLF-GTI-SHORT-SHIFTER-CARBON-KNOB-/380202215808?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5885d16980#ht_1002wt_1162 בנוסף, האם כדאי בכלל להתקין שורט שיפטר, או שזה יהיה מיותר? תודה! עידו
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כידוע לסברינג (סברינג 2004 לשם שינוי) יש מנוע דיי חזק 2.7 ליטר אך המנוע דיי עצל בסל"ד נמוך מה שקצת מעיק. שאלתי היא האם אפשר להוסיף טורבו או סופרצארגר כדי לתת למנוע מומנט בסל"ד נמוך קצת יותר גמישות? והאם יהי צורך בצארגר גדול או יספיק אחד קטן (T2\3)? ובכמה היסתכמו הוצאות על הצארגר ועל הסופר צארגר? מה יותר כדאי? להבהרה אני לא מעוניין בכ"ס יש לי ממנו והיתר אני מועוניין בסל"ד בלבד שיעזור בהעצות שקטות מעמידה בסל"ד נמוך (2000-1500).
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אפשר לשפר בסיויק sr 1600 98 אוטומטית ? ואיפה אפשר לעשות הסבה לידני ואיך מאשרים את זה ?
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום אחרי הרבה זמן שלא היה לי זמן להיתעסק עם הרכב.אז עכשיו יש לי סוף זמן. כבר המון זמן אני שואל הרבה אנשים מה ההבדל בין רדיאטור רגיל לבין רדיאטור אלומיניום? אומרים לי שאין הבדל סתם הבדל בכסף.ויש כאלה שאומרים שזה מקרר יותר טוב ואין בעיות איתו בכלל אף פעם. אז מישהו יכול פה לתת תשובה במה עדיף ואם שווה את ההשקע של ה 1000 שקל ואם זה באמת נותן שיפור לקירור הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אני מקבל רכב חדש שבוע הבא, והוא מגיע עם ארבעה גאנטים 16 אינצ' (במוו) ושלובשים ארבעה צמיגי runflat (אין לי מושג של איזה חברה, מישהו יודע?) מיד ביום קבלת הרכב אני נוסע לפנצ'ריה אולי לפורטל כדי להזדכות על הרביעייה ולקחת ג'אנט רפליקה של במוו במידה 18 עם צמיגים, קודם כל האם אני יכול בכלל להחליף את צמיגי הrunflat? יש לי מקום לצמיג ספייר בבגאז או שאצטרך לקחת ספריי פאנצ'ר איתי? ומה הפרשי המחירים בין צמיגים זהים שאחד מהם runflat והשני לא, אני צריך לדעת כדי שאדע כיצד לתמחר אותם על מנת לא לתת אותם במחיר בדיחה (מה שבטח ירצו להציע לי בפנצ'ריה)
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום יש לי גולף 2002 אני מעוניין להנמיך אותה מאיפה ניתן לקנות בולמי הנמכה טובים ???ואיזה סוג מומלץ? אני מנמיך אותה רק בשביל יפה לא שחסר יציבות והאם יהיה חריקות בבטנות ובכנף בגלל שיש לי גאנט 17?? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת xxxxx20vt, -
טיזר VW Polo 1.2Tsi 1 2 3 4 5
מאת Pro-extreme-
- אחראי פורום
- 67 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
רשמים וסרטון בקרוב
הודעה אחרונה מאת xxxxx20vt, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במקור מגיע גלגל 13 מישהו יודע אם יש אפשרות חוקית לשנות לפי אוטודטה באופן חוקי ואם כן איזה מידת צמיג תודה אורן
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף מנוע בקולט 97 לאחד חזק יותר חשבתי על ה-1.8 של הלנסר החדשה האם זה חוקי להכניס לרכב שלי מנוע שכזה? ואם כן מה העלויות של החלפת המנוע (בלי המחיר של המנוע) ומהם החלקים הנוספים שאני צריך לקנות לטובת ההסבה הזו?? ועוד שאלה קטנה אם המנוע מהלנסר היה משודך לגיר אוטומטי הוא יוכל להתאים לגיר ידני? ואם כן אז לגיר הקיים אצלי ברכב או שגם אותו צריך להחליף? אני מבקש בלי הערות כמו "תחליף רכב", "למה לעשות את זה" וכדומה. תודה רבה לעוזרים. אורן.
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מדובר ברכב אטמוספרי מזדקן, ללא כל יומרנות ספורטיבית, ועל כן יותר מדי לא ייצא ממנו. אחרי שהוצאנו את זה מהמערכת - דאג ליישור קו, וקנה צמיגים איכותיים. כל אלה יתנו לך שקט מהרכב, וכידוע שקט=הנאה . אלטרנטיבה נוספת - סע . עריכה: מגניב, הגבתי לפני מפרסם ההודעה! (?!)
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב . האם בהתקנת אביזר זה,יורגש שינוי בסנטה פה בנזין?
הודעה אחרונה מאת אילr, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי סיאט איביזה 2002 20vt ברצוני להרכיב אינטרקולר חזית מהם המידות הנכונות ביותר לרכב זה ברור לי שאצטרך לעשות אי אילו שינוים ובכול זאת מה תהיה המידה הטובה ביתר שתחסוך לי שינוים רציניים תודה מראש ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת lavie333, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש צמיגים ללאון קופרה 2008, כרגע יש רביעיית קונטי ספורט 2. חשוב שקודם כל הצמיגים יהיו מחברה טובה (לא מעוניין בטויו, קומהו וכו') ושיהיו לא פחות טובים מהקונטי. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח לצמיג. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני מ"ס ימים ראיתי סרטון ביוטיוב של הונדה d16y8 עם סוג של סעפת יניקה של גקסון רייסינג, לאחר מכן הבנתי שזה סוג של סופרצאר'גר שמוסיף כוח נאה לרכב ולעניין, מישהו יכול לשפוך לי אור על הנושא יש את זה בארץ?, מישהו מכיר? מה העלויות? ומה נחוץ ברכב כדי שהכל יתפקד כשורה? וכמובן, סליחה על החפירה אבל עניין החוקיות? נ.ב ניסיתי לברר ככל שביכולתי, כולל פורומים בחו"ל ולא כל כך מצאתי תשובות, אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת punto_gt,