Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda CR-Z

El Negro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ו0-100 ב9.9 על הנייר, יותר מהיר מסיויק.

מבחינת מהירות סופית הם זהים ככה שהCR-Z בגדול יותר זריזה.

מה שכן, היא מאוד יקרה כאן, ובאותו מחיר בדיוק ניתן לרכוש סיויק/סיויק האצ'בק ברמת האבזור הכי גבוהה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת ? הם אותו דבר מבחינת ביצועים ? גם שלסיוויק יש 1800 סמ"ק ולזאת יש 1500 וגם שזאת עם 140 כוח סוס וזאת עם 124 והן בעלות אותן ביצועים ?

פורסם
לסיוויק הידנית, 140 כ"ס נתון 0-100 של 8.9 שניות אופטימיות.

או שזה רק ב5 דלתות הידנית, או שהם התבלבלו ובסיויק 4 דלתות יש נתון של 10.7 שזה כמעט 2 שניות הפרש, נשמע הזוי לא?

פורסם

סיויק 5 דלתות ידנית בלבד עושה (על הנייר כמובן כל הנתונים פה) 8.9 שניות למאה כאשר 4 דלתות עושה 9.1 שניות, ה-CRZ עושה 10.1 למאה. ההבדלים כמו שרשמו זה נפח מנוע (1.8 עם 140 כ"ס לעומת 1.5 הייברידי עם 124 כ"ס) ומשקל (הסיויק שוקלת 75 קילו יותר).

בכל מקרה, ראיתי אחת לבנה כמה וכמה פעמים, היא מדהימה! לא פחות מזה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ב-CR-Z מה-זה מיותר לעשות "שיפורי" מתלים והגדלת ג'נטים. זה יהרוס את האיזון הטבעי הנהדר של הרכב, ויהפוך אותו לפחות זריז. הרכב הזה פשוט צריך עוד 30 כ"ס בערך והוא יסתדר איתם מצוין גם עם המתלים הסטנדרטיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הונדה ניסו לעשות משהו יחודי עם ה-CRZ, ואין ספק שהיא בהחלט יחודית בכל מיני אספקטים, כולל העיצוב המגניב והמדליק.

ה-CRZ מאכזבת בכל הקשור ליחידת הכוח, המרגישה עצלה וחלושה ביחס לתדמית אותה היא מנסה להציג בפנינו - וזאת למרות שהיא כן

יודעת לספק הנאה מנהיגה ולא מעט חיוכים, גם כשהכביש הולך ומתפתל לו.

בקיצור - יש בה המון Show, מעט Go, קמוץ פרקטיות (זה ממנה והלאה. המושב האחורי שלה מתאים לזוג, ורק לילדים צנומי מידות) ותג מחיר גבוה מידי עם תמורה שמוטלת בספק רב.

במחיר דומה ניתן לרכוש לא מעט מהגרסאות הספורטיביות של הסופר מיני'ז המוכרת לטובה, והן יהיו חזקות יותר / חזקות משמעותית, ויספקו לא פחות פאן ויותר פרקטיות ונוחות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ואני חייב לציין עוד משהו שאני מקווה שחבר שלי לא קורא את זה (בכל זאת אני זאתי שדחפתי אותו לקנות את הCRZ) תא הנהג של הסיוויק לפי דעתי הרבה יותר מושקע יפה ומגניב (כן מגניב זו המילה הנכונה) מתא הנהג של הCRZ

קיצר אם היה לי את הכסף ואופציה לבחור בין השתיים כנראה שהייתי הולך על הסיוויק :-D

פורסם
זה לא ייעוץ, זה שיפורים. נראה לי שהתבלבלת.

רוני, פחות התנשאות לא תזיק לך. אתה מוזמן לנסות ולראות - וזה אפילו לא יוריד מכבודך הרם...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רוני, פחות התנשאות לא תזיק לך. אתה מוזמן לנסות ולראות - וזה אפילו לא יוריד מכבודך הרם...

פחח, כנראה ש-takes one to know one.

אצלי לפחות אפשר לקרוא את ההודעה גם בטון לא מתנשא. אצלך זה בלתי אפשרי :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...