שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
צהריים טובים לחברי הפורום, ברצוני לישאול האם כיום אני יכול לשים דוד זרימה חופשית ופילטר אוויר פתוח ברכב שלי גולף 1.8 שנת 94 חיפשתי בפורום וראיתי הרבה פירסומים שמותר וגם הרבה שאסור וחלקם אומרים שצריך אישורים ואומרים שאישורים לא תופסים אני רוצה לדעת האם באמת אפשר היום לשים דוד זרימה חופשית מבלי שיראה אותי שוטר וירוץ להוריד אותי מהכביש. דוד זרימה של REMUS מקורי, והאם יש איזה אישור שאוכל להוציא על מנת להראות לשוטר שזה אגזוז שבעצם עובד את תו התקן של הארץ. תודה
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש אפשרות להשתיל ראש מנוע 16 שסתומים במקום 8 לפג'ו 106 מנוע 1.4 שנת 98?
הודעה אחרונה מאת colchao, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
למה הרבה אנשים משפרים הונדה סיוויק ישנות? מה מיוחד ברכב הזה שמשפרים אותו?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, ברשותי לאון 1.8TSI 2011 ידנית, ולאחרונה נכנסתי לעניין השיפורים והצעד הראשון שלי היה להחליף את הפילטר לחיצוני של SIMOTA. כבר בנסיעה הראשונה הרגשתי שהרכב יותר חזק, נותן לי יותר כוח, אמרו לי שזה אפשרי ושהוא משחרר לי עוד 5 כ"ס בערך אבל לא חשבתי שאני ארגיש את זה ככה... דעתכם? תודה!
הודעה אחרונה מאת kiler9, -
-
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני בעל מיצובישי קולט 97' אוטומט, מעוניין לדעת קצת יותר פרטים\עלויות\מקומות קניה\אמצעי הרכבה עצמית, וכל פרט נוסף לגבי פילטר אויר פתוח או פורק לחץ. בראש ובראשונה ארצה לדעת מה תפקידם וכיצד הם מזיקים\מועילים למנוע\לרכב. תודה מראש, אלעד
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שאלה שבתיאוריה אין לי מושג למה לא מיישמים את העניין. נניח וניקח פורק פנימי, סטנדרטי שמגיע מהחברה וננתק את היציאת אוויר שלו חזרה לאזור היניקה. יווצר לנו פורק חיצוני שמשמיע רעש והכל מבלי שפגענו במכלולי הרכב המקוריים. פשוט במקום שהאוויר יחזור לפילטר הוא יתפזר, בדיוק כמו שקורה בפורק חיצוני שקונים במיוחד. אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז לאחרונה, זתאמרת היום, קיבלתי את הסיאט איביזה 1.2 TSI שלי, המנוע נחמד, סוחב לא רע בכלל, אבל לא מספיק. מישהו יודע אם יש תיכנונים לצ'יפ למנוע הספציפי הזה מתישהו בזמן הקרוב? דרך אגב הרכב ידני, אז לא צריך מידע על ה DSG. תודה לכולם מראש!
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם! יש לי ניו פליסיה 99 מנוע 1.6 75כ''ס רציתי לשאול האם שווה להשקיע באוטו הזה? זה לא אוטו ספורט אבל טס. ושאלה שלא מצאתי לה תשובה- מה זה צ'יפ?
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
השבוע לקחנו את הרכב של ערן לדיינו (יותר נכון, של אשתו כי הרי.. בסופו של דבר, אנחנו רק משחקים במכוניות, אלו הנשים שלנו שנהנות מהרכבים האלו בסוף). מדובר ב MKV GTI מנוע 2.0 TFSI גיר DSG. הספק מקורי 200 כ"ס ו 28 קג"מ. ברכב מותקן: מערכת פליטה APR קיט יניקה CARBONIO משאבת דלק APR תוכנת APR STAGE 2+ לדלק 98 רגיל. (ללא מתנול, ללא אינטרקולר מוגדל כלשהו, ללא ווסת דלק RS4 וללא שום תוספת אחרת זולת מה שציינתי למעלה) זו הפעם הראשונה שאנחנו מודדים בהצלחה DSG על הדיינו הזה. בפעם הקודמת, לפני כמה חודשים שלקחנו רכב DSG לדיינו הזה, לא הצלחנו למדוד כראוי והסתבר שצריך לעדכן את התוכנה של הדיינו בכדי שתוכל למדוד רכבי DSG כמו שצריך. תוכנת ההפעלה של הדיינו עודכנה לפני …
הודעה אחרונה מאת Eran@TIG Motorsport, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי פיאט פונטו שנת 2000,דור ראשון,(דגם יותר מאובזר מהשנתונים הקודמים לו)ואת האמת שהרכב בסך הכל בסדר,כמובן לא איזה מכונית ספורט או משהו,אבל היא בסדר ואני רוצה להוסיף לה כל מיני דברים שאולי ישפרו קצת את המצב ואולי סתם להנאה בוא נגיד . האם בשביל להוציא רעש מהרכב,חייב להשים פילטר אוויר פתוח?או שיש אפשרות להתקנה של משהו אחר יותר זול שיעשה רעש(פשוט אני אוהב רכבים שעושים רעש ככה )? והאם בעתיד שווה לי בכלל ללכת לפירוקיה ולנסות למצוא מנוע של פיאט פונטו GT עם נפח 1.8 אם אני לא טועה שהוא הרבה יותר חזק,וכמה יעלה כל הסיפור ? ואם יש לכם עוד אופציות ואפשרויות לקבל הנאה מהרכב,אשמח לשמוע,אני לא כל כך בקיא בעניין אבל אולי בכל זאת אתחיל קצת להבין
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צהריים טובים, עקב כשלון בטסט, הגיע הזמן להחליף את הצמיגים הקדמיים. מדובר בצמיגים במידה 245/50/18. דרישות: אמורים להחזיק לשנה אחת בלבד (אם רלוונטי). מראה ספורטיבי - ייתרון. עקב המחיר הגבוה (מאוד) במידות הנ"ל, אשמח לעצות. בתודה, אלי.
הודעה אחרונה מאת Aino, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום ברשותי פורד פיאסטה שנת 97 ואני מעוניין לשפר אותה אם אפשר שתביאו לי עצות מה אפשר לשים כדי שתיהיה יותר עוצמה וכח
הודעה אחרונה מאת Aino, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתעניין בדבר פנסי לד קידמיים ואחוריים מעוצבים להונדה סיויק 97, השאלה האם ייתכן שלא אעבור טסט ? כמו כן יש תוספת לקסנון, מה הסבירות שאכשל בטסט ?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
שלום, לאחרונה רכשתי סקודה פאביה 1.4 מהמבצע ורציתי לשאול כיצד אפשר לשפר קצת את הביצועים שלו האם זה פשוט ישתנה כאשר המנוע "יפתח" האם אני צריך בכלל לנסות לפתוח אותו או לתת לזמן לעשות את שלו? מה מרווחי הסל"ד המומלצים וממה לא לחרוג? ועוד טיפים כאלו אם אפשר. תודה
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צהריים טובים ברצוני ליקנות את הצ'יפ בקישור הבא:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PERFORMANCE-CHIP-1994-VW-GOLF-/320748487900?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4aae1984dc האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על זה? האם באמת ייתן את מה שרשום למטה במפרט?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי איביזה טורבו 2002 טורבו GT2871 ציפ צנרת מזרקים קולר. אני נוסע עם דלק 98 וטולול יש לי באוטו EGT של גריידי וWIDEBAND AEM. עכשיו שאני גודש 1.7 ב4200 סל"ד הווידבנד מראה 12.2 בתחילת לחיצה אחריי זה ב5 וקצת סל"ד הוא מראה 11.9 11.7 וכמה שהוא עולה בסל"ד הוא ניהיה עשיר יותר. האם זה מסוכן שבתחילת לחיצה הוא מראה 12.2? חיברתי VAG-COM והסתכלתי בערוץ 20 ואין תיקונים בכלל האם זה אומר שהכול בסדר? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת TIPOturbo, -
- 20 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לכם! לפני מספר חודשים פתחתי טופיק בשאלה האם תגיע הפולו GTI לארץ, ורק היום ראיתי שהיא הגיעה.. מאחר ויש לי כבר פולו רגילה 1.4 2010 אני מעוניין לשדרג וזה נראה לי שדרוג רציני . האם ניתן להוסיף פורק לחץ לאוטומט ?? תודה .
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעונין לקנות ג'אנטים+צמגים , אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על ג'אנטים איכותיים + מקום טוב להתקנה. אני חושב לעלות במידה ל17 , העלאה של המידה לא תשפיע על הביצועים של הרכב? תקציב לג"אנטים2500-3500 תקציב לצמגים -2500 +- בנוסף, אשמח לדעת אם יש השפעה, שונה בין סוגי הג'אנטים השונים מלבד שינוי קוסמטי. תודה
הודעה אחרונה מאת Mugen, -
- 16 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
לפני יומיים החלפתי את הלאון 1.8T שלי בלאון 2.0TFSI שנת 2008 עם גיר DSG היום התחלתי ביישור קו דבר ראשון החלפת שמן ופילטר שמן שנעשה בצמפיון כחלק מההסכם ברכישת הרכב מצמפיון נסעתי ישר לE&A AUTOSPORT להמשך הטיפול למרות שלרכב רק 52000ק"מ החלטנו לבדוק מה מצב הכוסית הידועה לשימצה הכוסית הייתה שחוקה בצורה סבירה יחסית לק"מ שהרכב נסע למען השקט הנפשי החלפתי לכוסית חדשה{מקורית}
הודעה אחרונה מאת top sport, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום יש לי סיוויק שנת 96 ואני מעוניין להחליף את הדוד שלי . זה הדגם המדובר השאלה עם יעצרו לי את זה במכס? יש למישהו ניסיון עם רכישת דוד מאיביי? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CAVALIER-COBALT-MALIBU-4-N1-EXHAUST-MUFFLER-_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dSICQ2eOPJSQ26ituQ3dIQ252BUAQ26otnQ3d12Q26pmodQ3d310339604660Q252B260837460460Q252B120765222901Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d2291959050779739190QQ_trksidZp5197Q2em185QQitemZ260840906705#ht_2894wt_1140
הודעה אחרונה מאת amir levy, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מאז שהלך לי המנוע הראשון אני בודק באובססיביות את המנוע השני. למרות שהמנוע הראשון הלך כנראה מטעות שלי של אי הקפדה על מילוי שמן מנוע, אני בודק את הרכב עם דטה-לוגר באופן רציף ובודק את התוצאות דרך תוכנה שקיבלתי עם המכשיר, בין היתר המכשיר מתחבר לחיישנים של המנוע ובודק את התוצאות מהחיישן נקישות. בדגימות רגילות אין נקישות והכל מצויין, אבל כאשר אני בודק את המנוע תחת עומס, אני רואה שבהילוך חמישי ושישי, בסביבות 4800 - 5300 מופיעות אצלי נקישות של 0.8 עד 1.8 (KNOCK REGARDS) ולאחר כמה שניות החיישן מראה שוב על 0. למעשה בנסיעה של 40 דקות שכללה מספר ניסיונות (נעשו לאחר שהמנוע עבד יותר מרבע שעה) היו לי שלושה פרקים קצרים של נקישות ולאחר מכן שביצעתי ניסיונות נוספים לא הופיעו …
הודעה אחרונה מאת senda, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי מיני קופר (120 כ"ס) שנת 2008 שבאה עם ג'נט 15 וצמיגים 175\65. השאלה שלי אם יש אופציה להחליף את הצמיגים לרחבים יותר ונמוכים יותר מבלי להחליף את הג'נטים? אם אפשר אז אני צריך 2 התייחסויות, אחת זה אם זה בכלל טכנית אפשרי, להחליף רק רוחב בלי להחליף ג'נט? והשניה זה אם אפשר, איך אני יכול לדעת את המידות שאפשר להכניס לרישיון רכב על מיני קופר? (חשוב לי שיהיו ברישיון)
הודעה אחרונה מאת ItayThemaT, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום.ברשותי סיאט איביזה 2007 SC הרכב נורא אדיש ועם כמה שאני לא אלחץ התגובה לעולם לא תספק את הסחורה. הרכבים שנהגתי עליהם לפני היו קוואליר 98 2200 אוט' ואופל קורסה שנת 2000 עם 64 סוסים שאוכלים את כל ה100 של האיביזה הקשוחה (כביכול). מערכת הבלמים נבזית, בשעת אמת האוטו לא עוצר כמו שאמור לעצור רכב. (האוטו מטופל כמו שצריך ומצויד ברפידות חדשות בארבע דיסקים+צמיגי toyo). האחיזה משתווה לקורקינט RAZOR. באמת, שאני מלא תלונות נגד הרכב. שלא נדבר על נסיעה עם מזגן, פיאסטה 87 תשאיר לי אבק ופיח ואני לא מגזים. האוטו, לא זז!!! מה עושים?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. מה הם המידות אשר מאושרות ע"י משרד הרישוי לקליאו ספורט mk1. ברצוני לדעת את כל המידות שמאושרת ,כולל מידות צמיגים. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת Aino, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתעניין כבר כמה זמן בקשר לצ'יפ עבור שברולט אופטרה,אין לי שמץ של מושג האם מדובר בתרמית או לא,מכייון שריאתי תגובות חיוביות בנושא. השאלה האם הדבר הגיוני. עלפי מחשבון האתר שילוב של צ'יפ +פילטר פתוח +אגזוז זרימה חופשית. אמורים להוסיף לרכב שלי כ-12 כ"ס נוספים ל109 הקיימים. סיכון אין כלכך,מדובר בצ'יפ במחיר של 460 שקל. שמפסיק לפעול כאשר מנתקים אותו. מה דעתכם בנושא?
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קודם כל ,לפני שיתנו לי הצעות מוגזמות ובלי כל בסיס אני בן 18 , הרכב של ההורים. לא מחפש להשתגע , רק קצת לשפצר רמקולים , ריפוד , לדים וכד' עובד בעבודה לא-קבועה , סוגר סביבות ה-200 ליום. כרגע , יש לי מספיק כסף לריפוד ולדים. 1. לאיזה כיוון כדאי להמשיך בשיפוץ הרכב? (שוב , בלי יותר מדי לשנות כי בכל זאת ,זה לא רכב שלי - אלא של ההורים) 2. עוד משהו - יש הצעות לריפוד ? משהו איכותי , נוח. מוכן להשקיע עד 1300 שקל. הצעות ?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בוקר טוב! ברשותי מאזדה 323 לאנטיס LX ,שנת 2001 בנפח 1600. מידות הצמיג שלי כרגע הן : 185/65r14 בואו נגיד שהג'אנטים שיש לי עכשיו ברכב ממש מכוערים בלשון המעטה וברצוני להחליף אותם בג'אנטים גדולים ויפים יותר, אך יש לי כמה שאלות לגביי העניין ואשמח אם תוכלו לייעץ ולהאיר את עיניי בכל הנושא הזה. אני שוקל אם לשים ג'אנט בקוטר של 15 או 16 אינצ'. 1. האם צריכת הדלק שלי תעלה עקב החלפת גודל הצמיג והג'אנט? ואם כן , עד כמה זה משמעותי ? 2. מה הם היתרונות כתוצאה מהחלפה לצמיג רחב יותר וג'אנט גדול יותר? מעבר ליופי כמובן... 3. האם יש בעיות עם אישורים ממשרד הרישוי? 4.אם אפשר, אשמח אם תמליצו לי על מקומות לרכישת ג'אנטים וצמיגים באזור ירושלים והסביבה... …
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש המלצה- לצמיגים לבאגי חיפושית, שאני וחבר בונים.(מידות וסוג) ובנוסף האם מומלץ שמאחור היו צמיגים גדולים מאשר מלפנים? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת idanmb, -
שלום לכולם! היום הייתי במוסך (היה חסר קצת שמן, מילאו 2 דק' ונסעתי) ופגשתי שם בחור נחמד עם רכב כמו שלי שהמליץ לי על מקום ב"ב שמשדרג את שבב המנוע ונותן לרכב 200 כ"ס במקום 160 כ"ס וצריכת דלק משופרת. האם קיימת חיה כזאה? אם כן איפה אפשר לקרוא קצת על זה? האם זה פוגע באחריות וגורם לבלאי מואץ? האם אתה היית עושה זאת? תודה
הודעה אחרונה מאת Blacko, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני עובד בחברה שמתעסקת עם חיווט לתחום האווירי והצבאי. מאפייני החוטים והכבלים: משקל נמוך נפח קטן כתוצאה מחוזק הבידוד טווח טמפרטורות גבוה - עד 200 מעלות עמידות גבוהה מאוד לשחיקה עמידות לדלקים ושמנים המחיר כמובן יקר יותר ורציתי לדעת אם יש למוצרים האלה שימוש בשיפור כלי רכב
הודעה אחרונה מאת הנסיך.,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 282 אורחים (הצג רשימה מלאה)