Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

 

ברשותי מאזדה 323 לאנטיס LX ,שנת 2001 בנפח 1600.

 

מידות הצמיג שלי כרגע הן : 185/65r14

 

בואו נגיד שהג'אנטים שיש לי עכשיו ברכב ממש מכוערים בלשון המעטה וברצוני להחליף אותם בג'אנטים גדולים ויפים יותר, אך יש לי כמה שאלות לגביי העניין ואשמח אם תוכלו לייעץ ולהאיר את עיניי בכל הנושא הזה.

 

אני שוקל אם לשים ג'אנט בקוטר של 15 או 16 אינצ'.

 

 

1. האם צריכת הדלק שלי תעלה עקב החלפת גודל הצמיג והג'אנט? ואם כן , עד כמה זה משמעותי ?

 

2. מה הם היתרונות כתוצאה מהחלפה לצמיג רחב יותר וג'אנט גדול יותר? מעבר ליופי כמובן...

 

3. האם יש בעיות עם אישורים ממשרד הרישוי?

 

4.אם אפשר, אשמח אם תמליצו לי על מקומות לרכישת ג'אנטים וצמיגים באזור ירושלים והסביבה...

 

 

תודה רבה רבה רבה מראש לכל העוזרים והמייעצים...:roll:

 

עריכה :

 

עוד שאלה - עשיתי טסט לאוטו לפניי כמה ימים עשיתי טסט לאוטו הכל היה תקין חוץ מהבדיקה של חום המנוע שדרישות היצרן עומדות על 80 ובבדיקה זה הראה 101 האם זה משמעותי ואיך אפשר לטפל בעניין הזה?

פורסם

האם ניתן לשים גלגלים גדולים או עבים יותר מאשר הסטנדרטים ביונדאי I30 2008

 

 

כמה זה אמור לעלות האם זה משפר את אחזית הכביש וכו? אשמח לכל מידע בנושא

 

 

תודה מראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...