Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי איביזה טורבו 2002 טורבו GT2871 ציפ צנרת מזרקים קולר. אני נוסע עם דלק 98 וטולול יש לי באוטו EGT של גריידי וWIDEBAND

AEM. עכשיו שאני גודש 1.7 ב4200 סל"ד הווידבנד מראה 12.2 בתחילת לחיצה אחריי זה ב5 וקצת סל"ד הוא מראה 11.9 11.7 וכמה שהוא עולה בסל"ד הוא ניהיה עשיר יותר. האם זה מסוכן שבתחילת לחיצה הוא מראה 12.2? חיברתי VAG-COM

והסתכלתי בערוץ 20 ואין תיקונים בכלל האם זה אומר שהכול בסדר?

תודה לעוזרים

פורסם

נורמלי ואף אידיאלי.

לא יודע עד כמה הטיונר שלך התכוון לזה, אבל קצת לפני הכניסה של הטורבו ואפילו בזמן שהוא בונה גדישה, רצוי להעלות את טמפרטורת הצילינדרים ( בגבול הבטוח ) ע"י תערובת ענייה במקצת או קידום הצתה וזאת בכדי להעלות את מהירות הגזים בסעפת פליטה ולהשגת זמינות מירבית מהטורבו.

• תוכן חדש...