Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פורד פיאסטה שנת 97 ואני מעוניין לשפר אותה אם אפשר שתביאו לי עצות מה אפשר לשים כדי שתיהיה יותר עוצמה וכח

פורסם

אוקיי, ככה זה הולך להיות... אז בבקשה:

תחליף תכנת ניהול מנוע - בערך 2000 שקל,

תחליף לפילטר פתוח - בערך 500 שקל,

תחליף מערכת פליטה כולל דוד אחורי - בערך 4000 שקל.

על מנוע כמו של הפיאסטה,

כל זה ייתן לך שיפור של אולי 5-6 כ"ס, לא רע בשביל 6,500 שקל

שזה כמעט שווי הרכב כולו.

:roll: :roll: :roll:

פורסם

אני יצע לך לעשות ישור קו עצבני ולהחזיר למצב המקורי.

חוץ מזה זה יהיה כמו כוסות רוח למת, לכן הציעו לך להחליף את האוטו אם אתה מחפש משהו יותר ספורטיבי.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

תראה כנראה ולא רשמתה יש לך מנוע 1300 הזרקה חד נקודתית השאלה אם אתה עושה עבודה לבד ?

לדעתי אפשרי להוציא כ 20 סוסים עם עבודה שלך בעלות בערך 10000 ש"ח

אם אתה חושב שהסכם הזה הגיוני ללאוטו הזה!!

פורסם

אם נעזוב רגע את הציניות בצד,

יישור קו עצבני כנראה וייתן לך את התוצאות החכמות ביותר.

הרכב יהיה תקין ושמור גם לטווח היותר ארוך ועל הדרך יחזרו כמה סוסים שברחו לך מהאורווה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחחח הפיאסטה! איזה אוטו.. למה לך לשפר אותו? הוא צורך מעט מאד דלק, הוא נוח לנסיעה. עזוב אותו במנוחה... אם אתה באמת רוצה משהו ספורטיבי, לך על סיאט איביזה TSI

Think. Feel. Drive.

• תוכן חדש...