Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב עם מראה ספורטיבי, מנוע 125 כ"ס נמרץ בעל פוטנציאל שיפורים, יש ידניות והרבה, הרבה חלקי "אנג'ל אייז" ובקליות שקופות ושאר שיפורי מראה.

רכב צעירים בקיצור :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אבל בעיקר בגלל "מהיר ועצבני 1" :

http://www.youtube.com/watch?v=wIrr8bG_9wI&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=BgUGGIF8cUw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מספר ראיות

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

מחזק את כל התגובות כאן, יש לרכב מבחר "שיפורים" עצום.

יש אפשרות לשים בו רכיבים מה-JDM, וגם להשתיל מנועים חזקים באופן חוקי, וגם להשתיל גירים.

פורסם

כמו שאמרו, הרכב מאוד זול לרכישה, ובתקציב יחסית זעום, ועם כל הקיטים המוכנים לרכב, רוכשים ומרכיבים בזול ומקבלים הרבה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אתה יודע מה זה JDM ?

James Douglas Morrison

מה, לא? :shock:

(27474)_jim_morrison_narrowweb__300x4252C0.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המון אנשים פה כותבים שמשפרים סיוויקים כי יש להן מליון ואחד קיטים מוכנים של טורבואים ואנג'ל אייז ובקליות וjdm ואיקסוסט לחאץ, אבל אף אחד לא באמת אמר למה מלכתחילה כל הקיטים האלה קיימים. משהו היה חייב לתת את הדחיפה לכדור השלג הזה. ואם להגיד את האמת, גם אני הייתי שמח לשמוע מה למען השם הצית את כל הסיפור

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שזה מקרה בודד בסיביק. יש עוד רכבים ישנים יחסית שיש להם תדמית של רכב לשיפורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
המון אנשים פה כותבים שמשפרים סיוויקים כי יש להן מליון ואחד קיטים מוכנים של טורבואים ואנג'ל אייז ובקליות וjdm ואיקסוסט לחאץ, אבל אף אחד לא באמת אמר למה מלכתחילה כל הקיטים האלה קיימים. משהו היה חייב לתת את הדחיפה לכדור השלג הזה. ואם להגיד את האמת, גם אני הייתי שמח לשמוע מה למען השם הצית את כל הסיפור

כנראה שבאמת מהיר ועצבני הראשון

פורסם

אני מתחיל עכשיו פרוייקט הסבה לגיר רגיל לאחר מכן גדישה של 0.7 באר, יש לי סיוויק קופה, לא האיתי גודש סיוויק רגילה רכב מכוער לדעתי .

• תוכן חדש...