Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה הרבה משפרים סיוויק ישנות?

שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רכב עם מראה ספורטיבי, מנוע 125 כ"ס נמרץ בעל פוטנציאל שיפורים, יש ידניות והרבה, הרבה חלקי "אנג'ל אייז" ובקליות שקופות ושאר שיפורי מראה.

רכב צעירים בקיצור :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על כל אלה נוסיף שלרוב זה רכב זול ,

והמנוע שמגיב טוב לשיפורים , בלי יותר מדי כסף

אתה עושה לעצמך פרויקט נחמד על מנוע סגור ושובר עצמות להרבה משופרות אחרות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל בעיקר בגלל "מהיר ועצבני 1" :

http://www.youtube.com/watch?v=wIrr8bG_9wI&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=BgUGGIF8cUw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מספר ראיות

keep drooling im spooling :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את כל התגובות כאן, יש לרכב מבחר "שיפורים" עצום.

יש אפשרות לשים בו רכיבים מה-JDM, וגם להשתיל מנועים חזקים באופן חוקי, וגם להשתיל גירים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרו, הרכב מאוד זול לרכישה, ובתקציב יחסית זעום, ועם כל הקיטים המוכנים לרכב, רוכשים ומרכיבים בזול ומקבלים הרבה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יודע מה זה JDM ?

James Douglas Morrison

מה, לא? :shock:

(27474)_jim_morrison_narrowweb__300x4252C0.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המון אנשים פה כותבים שמשפרים סיוויקים כי יש להן מליון ואחד קיטים מוכנים של טורבואים ואנג'ל אייז ובקליות וjdm ואיקסוסט לחאץ, אבל אף אחד לא באמת אמר למה מלכתחילה כל הקיטים האלה קיימים. משהו היה חייב לתת את הדחיפה לכדור השלג הזה. ואם להגיד את האמת, גם אני הייתי שמח לשמוע מה למען השם הצית את כל הסיפור

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אני לא חושב שזה מקרה בודד בסיביק. יש עוד רכבים ישנים יחסית שיש להם תדמית של רכב לשיפורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המון אנשים פה כותבים שמשפרים סיוויקים כי יש להן מליון ואחד קיטים מוכנים של טורבואים ואנג'ל אייז ובקליות וjdm ואיקסוסט לחאץ, אבל אף אחד לא באמת אמר למה מלכתחילה כל הקיטים האלה קיימים. משהו היה חייב לתת את הדחיפה לכדור השלג הזה. ואם להגיד את האמת, גם אני הייתי שמח לשמוע מה למען השם הצית את כל הסיפור

כנראה שבאמת מהיר ועצבני הראשון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...