Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

יש לי ניו פליסיה 99 מנוע 1.6 75כ''ס

רציתי לשאול האם שווה להשקיע באוטו הזה?

זה לא אוטו ספורט אבל טס.

ושאלה שלא מצאתי לה תשובה- מה זה צ'יפ?

Citroen volcane 2.0i

פורסם

מה אתה רוצה לשפר בה בדיוק.

צ'יפ זה משהו שמתקינים במחשב רכב שמשנה את מפת ההזרקה לביצועים אופטימלים,

בגלל שהרכב שלך לא טורבו אז השיפור הוא מזערי מאוד ולא שווה את ההשקעה לדעתי (2 כ"ס ל2000 ש"ח מינימום).

אם יש לך טורבו ברכב (אין לך) אז זה כבר סיפור אחר :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תודה על ההסבר :)

לשפר מבחינת גם מנוע וגם קוסמטיקה.

יש בכלל טעם לאוטו הזה?

לא ראיתי פליסיה שהשקיעו בה אף פעם אז אני לא יודע האם יצא משהוא בכלל.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

אין טעם

אם אתה רוצה אוטו ספורט, אז קנה אוטו ספורט מלכתחילה שיהיה לך בסיס טוב

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

אני כהרגלי מוכרח להגיד לך שאם כדי לשפר או לא בסופו של דבר אתה מחליט לבד!!

ואכן מבחינה כלכלית ההשקע לא שווה וזה ידוע השאלה שלי היא מה אתה מצפה להוציאה מהאוטו??

לי בזמנו היתה אחת שנת 96 שזה פליסיה רגילה עם מנוע כמו שלך!!

מה שאני עשיתי היה לשים גיר של סקודה פבוריט המרובעות ושינוי מידת צמיגים ל15.60.14 הבנתי שאין אפשרות באופן חולי ליותר!!

באותה תקופה לא היתי מפותח מבחינת השיפורים ולכן לא עבדתי על הראש מנוע כפי שהיתי עושה היום!!

מה נתן לי הגיר? ובכן יחסי העברה קצרים יותר כך שהאוטו נהיה זריז יותר בהאצות (אבל ממש בקטנה)!!

לדעתי עבודה נורמאלית על הראש שטח ובעברים לא סיפור יקר וגם צנרת זרימה חופשית (ללא הסעפת פליטה) גם כן סיפור קטן!!

בו נגיד שמבחינתי ב6 אלף ש"ח אפשר לגרד יחד עם ציפ נו ואני יגזים נגיד ובספק נגיע לכ100 סוסים ועוד הגיר וקלאץ זה עוד כ2000 ש" עם העבודה בערך!! וצמיגים עם גאנטים!!

אולי אם הסיפור יסתיים קרוב ל 8 או 9 אלף תגיד תודה!!

אם אתה מעוניין אז שיהיה בהצלחה !!

שלא תבין אותי לא נכון הרכב הוא נחמד מאד אבל בשום פנים ואופן אינו בולט בשום תכונה ספציפית!!

בו נגיד שדעתי האישית אם יש לך את ה9 אלף ועוד למכור את הרכב ב4 אולי 5 אלף ש"ח לגרד עוד כמה גרושים ואז אפשר לקנות רכב נחמד עם פוטנציאל!!

יש פיאסטה פה מוצאת למכירה עדיף תשקיע כבר בה!! בכל אופן דעתי האישית.

אתה תעשה חושבים לבד לדעתי 100 סוסים עם גיר קצר באוטו הזה זה נחמד אבל לא מספיק בכדי להשקיע כך וגם אתה תרגיש שיפור מסויים בנסיע האצה ומהירות אבל השינוי הוא לא כזה דרסטי וגם הכוח יגיע יחסית בסלד גבוה!! האוטו לא יהיה טיל בליסטי כך שאיני יודע מה להוסיף

נחמד משוגע לא כזה מהיר, אבל וכאן אתה בתמונה!!

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

100 כ"ס מצ'יפ וצנרת?

באמת הגזמת...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
100 כ"ס מצ'יפ וצנרת?

באמת הגזמת...

מציפ צנרת ועבודה על הראש מנוע (הגדלת מעברי יניקה ופליטה ושטח עד הסוף) ואז אולי בסביבות 100 כ"ס!!

פורסם

תדגיש עוד יותר את האולי....

בס"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...