Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל רכב חדש שבוע הבא, והוא מגיע עם ארבעה גאנטים 16 אינצ' (במוו) ושלובשים ארבעה צמיגי runflat (אין לי מושג של איזה חברה, מישהו יודע?)

מיד ביום קבלת הרכב אני נוסע לפנצ'ריה אולי לפורטל כדי להזדכות על הרביעייה ולקחת ג'אנט רפליקה של במוו במידה 18 עם צמיגים,

קודם כל האם אני יכול בכלל להחליף את צמיגי הrunflat? יש לי מקום לצמיג ספייר בבגאז או שאצטרך לקחת ספריי פאנצ'ר איתי? ומה הפרשי המחירים בין צמיגים זהים שאחד מהם runflat והשני לא, אני צריך לדעת כדי שאדע כיצד לתמחר אותם על מנת לא לתת אותם במחיר בדיחה (מה שבטח ירצו להציע לי בפנצ'ריה)

פורסם

הפרשים מטורפים.

צמיגי RUN FLAT מתומחרים באיזור ה-2000 ש"ח לצמיג בודד (!!!)

צמיג בעל דופן רגילה מחברה טובה יעלה בערך חצי (אולי אפילו פחות, אולי קצת יותר, תלוי ביצרן ובדגם)

בכל מקרה כדי לקבל מושג על המחירים תתקשר לפנצ'ר מאכר שלך ותשאל אותו .

(מקום לספייר אין לך אז בקשר לתרסיס נגד פנצ'ר- חיובי)

בקשר להרכבה המקורית- לפי מה שזכור לי, ברידג'סטון. אבל אל תתפוס אותי במילה.

פורסם

2000 שקלים לצמיג בודד? אז אם אני מחליף אותם (יחד עם ג'אנט 16 של במוו מקורי) ברביעיית גאנטים וצמיגים סבירים במידה 17-18 אני יכול לבקש החלפה ראש בראש בלי להוסיף לו כסף? הרי זה אומר ששווי הגלגלים שלי מגיע ללפחות 9-10 אלף שח, כשרביעיית גאנטים אצל פורטל יעלו בסביבות 4-5 וצמיגים במחיר 800 שקלים לאחד יוסיפו 2400 סה"כ 7400 שח.

טוב לדעת, תודה רבה

פורסם

קח בחשבון שצמיג לג'אנט 18 לא עולה 800 ש"ח, אצלנו ב S צמיג אחורי שהוא 265/60/18 עלה בסביבות ה1400 והקידמי שהוא רוחב 245 עולה בסביבות ה1200.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
קח בחשבון שצמיג לג'אנט 18 לא עולה 800 ש"ח, אצלנו ב S צמיג אחורי שהוא 265/60/18 עלה בסביבות ה1400 והקידמי שהוא רוחב 245 עולה בסביבות ה1200.

כיוןן שאצלכם מדובר ברכב גדול גודל הצמיג שונה לחלוטין, רחב יותר עם קיר גבוה יותר, אני צריך ברוחב 225 עם חתך אני חושב 40 או 45 כך שהצמיג קטן משמעותית, ברכב הקודם שלי במידה הזו התקנתי dunlop sp9000 שעלו מעל 1000 שקלים אבל אני יודע שיש גם דגמים שעולים 800-1000.

פורסם

גם אם הצמיגים שיש לך הם 20000 ואתה רוכש אחרים ב10000 אף בית עסק לא יעשה איתך ראש בראש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
גם אם הצמיגים שיש לך הם 20000 ואתה רוכש אחרים ב10000 אף בית עסק לא יעשה איתך ראש בראש

ברור לי, אבל משם נתחיל את המשא ומתן כך שזה מצויין לי.

פורסם

אם זה היה פורום שיפור מראה, לא הייתי מתערב אבל מאחר וכאן זה פורום שיפורים לאחיזה אז אני חייב לשאול משהוא, אתה לוקח 4 צמיגים משובחים שיושבים על רביעיית ג'אנטים משובחים והולך להחליף אותם בגאנטים סינים ובצמיגי זבל (800 ש"ח לצמיג 18 זה צמיג זבל) כי מה? כי אתה רוצה לעבור ל 18?

השיקול הוא שיפור מראה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם זה היה פורום שיפור מראה, לא הייתי מתערב אבל מאחר וכאן זה פורום שיפורים לאחיזה אז אני חייב לשאול משהוא, אתה לוקח 4 צמיגים משובחים שיושבים על רביעיית ג'אנטים משובחים והולך להחליף אותם בגאנטים סינים ובצמיגי זבל (800 ש"ח לצמיג 18 זה צמיג זבל) כי מה? כי אתה רוצה לעבור ל 18?

השיקול הוא שיפור מראה?

קודם כל השיקול העיקרי הוא מראה, אבל ממש לא אתפשר על צמיגים זולים, לקחתי בחשבון סכום של 800 לצמיג בהנחה שזה מספיק לצמיג איכותי, אם יגידו לי שצמיג איכותי מתחיל ב1200 אשלם 1200 בלי לחשוב פעמיים, הגאנט הוא סיני אבל אני בטוח שהגאנט של במוו לא מיוצר במעבדה סגורה בשטוטגארט, וגם אם כן זה פחות קריטי עבורי וזו פשרה שאני מוכן לעשות בתמורה למראה שימצא חן בעיניי.

בסה"כ צמיגי הראן פלאט לא כאלה משובחים מבחינת אחיזה ונוחות נסיעה עד כמה שהבנתי.

פורסם
אז אם אני מחליף אותם (יחד עם ג'אנט 16 של במוו מקורי) ברביעיית גאנטים וצמיגים סבירים במידה 17-18 אני יכול לבקש החלפה ראש בראש בלי להוסיף לו כסף?

אף בעל עסק שמבין דבר או 2 בעסקים לא יתחיל איתך משא ומתן מנקודת "ראש בראש" כי ברגע שהצמיגים האלה נגעו בכביש ערכם יורד מבחינתו.

מעבר לזה, עסק מתקיים מרווחים ולא מהחלפות "ראש בראש" או משהו שקרוב לכך.

תתכונן להוסיף (לדעתי) לפחות 1000 שקלים וצפונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שיהיה בהצלחה.

בכל מקרה, עקב כך שמדובר בשידרוג מראה ובשנמוך הביצועים, אין לזה עתיד כאן ולפיכך ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...