Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סיוויק 96 קופה ששיפצתי והסבתי את הגיר מאוטומט לידני כדי לגדוש .

עכשיו אני עוד לא רוצה להוריד מזגן אני רוצה להגיע ל200 כוח סוס בינתים בגדישה ..

עד כמה המנוע שלי מחזיק כוח /באר בלי פורטינג ? ועד כמה זה יהיה אמין יש לי גיר S40 לדעתי כי הוא הרוך

אפשר המלצה לטורבו ? כי אני לא מבין בשבלולים עצמם כל כך איזה טוב ואיזה לא ומה יתאים לי . אני יכול להזמין חלקים מאיביי או לבנות בארץ ..

ורציתי לדעת עם אני צריך להחליף מחשב או שאני יכול להישאר עם המחשב שלי תודה .

פורסם

אל תתפוס אותי על מילה אבל לפי מה שאני קראתי פה בפורום סיוויק יכולה להחזיק עד 0.7 אבל אני לא יודע אם זה הסיויק הישנות או הדגם שלך, תחכה לתגובה מיקצועית יותר בהצלחה.

פורסם
שלום יש לי סיוויק 96 קופה ששיפצתי והסבתי את הגיר מאוטומט לידני כדי לגדוש .

עכשיו אני עוד לא רוצה להוריד מזגן אני רוצה להגיע ל200 כוח סוס בינתים בגדישה ..

עד כמה המנוע שלי מחזיק כוח /באר בלי פורטינג ? ועד כמה זה יהיה אמין יש לי גיר S40 לדעתי כי הוא הרוך

אפשר המלצה לטורבו ? כי אני לא מבין בשבלולים עצמם כל כך איזה טוב ואיזה לא ומה יתאים לי . אני יכול להזמין חלקים מאיביי או לבנות בארץ ..

ורציתי לדעת עם אני צריך להחליף מחשב או שאני יכול להישאר עם המחשב שלי תודה .

td04 זה אחלה טורבו למנוע סגור כל דבר מעל לזה סתם מיותר.

אתה יכול להשאר עם המחשב המקורי ולעשות לו צ'יפ, אם אתה מעוניין צור איתי קשר.

קו---------------------------------------

פורסם
td04 זה אחלה טורבו למנוע סגור כל דבר מעל לזה סתם מיותר.

אתה יכול להשאר עם המחשב המקורי ולעשות לו צ'יפ, אם אתה מעוניין צור איתי קשר.

הבנתי תודה רבה..:wink:

• תוכן חדש...