Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיביזה טורבו 2002 יש לי בריחת גדישה מאחד הצינורות,את איזה צינורות בדיוק אני צריך לבדוק?

ראיתי במוסכים שפשוט מכניסים לחץ אוויר ורואים אם בורח מאיפשהו לאורך הצינור רק אני לא יודע בדיוק את איזה צינורות לבדוק,תודה.

פורסם

מן הסתם , מכניסים לחץ לצינורות גדישה ומשם כבר תראה מאיפה בורח

(אם הבעיה באה מהואקומים אתה תמצא גם אותם )

אם אף פעם לא עשחת את זה בעבר, אני ממליץ לך בחום ללכת לאחד המוסכים

שיודעים לעשות את זה (כדי שחלילה לא תכניס לחץ לתוך הטורבו )

פורסם

הבעיה היא שבמוסכים רוצים מחיר מוגזם לבדיקה כל כך פשוטה.

השאלה שלי היא לאיזה צינורות בדיוק מכניסים את הלחץ אוויר?תמונה תעזור לי מאוד עם פירוט של איזה צינורות לבדוק!!

בהתחלה פשוט האוטו לא היה גודש מעל 1.1 ועכשיו גם שומעים את הרעש של הבריחת גדישה,אני בטוח שזה אחד מהצינורות גומי האלה רק אני לא יודע באיזה צינורות בדיוק להכניס את הלחץ בשביל לבדוק.

פורסם

תחבר את המכשיר בדיקה לצינור אלומיניום שמסומן בתמונה,תנפח (אין צורך יותר מ2 באר)

ותתחיל להאזין.

קח בחשבון שאתה צריך קומפרסור חזק שינפח את הצינורות

a20791e126870dd152679b_l.jpg

content_26_0_large.jpg

פורסם

אני לא יודע אם הצינורות גדישה באיביזה טורבו הם כמו בלאון טורבו 180, אם כן יש שתי צינורות בעייתיים שנוטים להיקרע:

אחד זה צינור נשם עליון שהוא בצורת Y ויש לו כיפוף בחלק האחורי שלו והצינור השני זה צינור נשם תחתון שעובר בין הסעפת יניקה (צינור יחסית ארוך שיורד למטה).

תמונה:

http://www.fastup.co.il/v.php?file=12421104.jpg

שוב פעם אני לא יודע איך הצינורות אצלך אבל ככה זה בלאון..

פנית לE&A? הם בטח יוכלו לעזור לך..

פורסם

אכן פניתי לאי אנד איי,ישר אמרו לי שצריך בדיקה(נו בטח,350 שקל על בדיקה של 10 דקות שכבר עשיתי אותה לפני חצי שנה),אחרי זה אמרו שיכול להיות משאבת דלק ויכול להיות שהלך הטורבו!אוטו עם 93 אלף קילומטר שכל החיים נסע רגוע ותמיד חיכו איתו דקה לפני הכיבוי,איך יילך הטורבו???

אני עכשיו אנסה לבדוק כמה מהצינורות בעצמי,תודה לכולם!

פורסם
הבעיה היא שבמוסכים רוצים מחיר מוגזם לבדיקה כל כך פשוטה.

השאלה שלי היא לאיזה צינורות בדיוק מכניסים את הלחץ אוויר?תמונה תעזור לי מאוד עם פירוט של איזה צינורות לבדוק!!

בהתחלה פשוט האוטו לא היה גודש מעל 1.1 ועכשיו גם שומעים את הרעש של הבריחת גדישה,אני בטוח שזה אחד מהצינורות גומי האלה רק אני לא יודע באיזה צינורות בדיוק להכניס את הלחץ בשביל לבדוק.

לא תמיד זה עשר דקות לפעמים גם דקה אבל תמיד לפי דעתי זה שווה סכום שנע בין 200 ל 300 שקלים מכיוון שלפעמים צריך לקנות צינור או אינטרקולר או פורק והשד יודע מה ואז בכל מקום שמכבד את עצמו עלות הבדיקה תתקזז ם התיקון

בהצלחה בהמשך ....

פורסם
לא תמיד זה עשר דקות לפעמים גם דקה אבל תמיד לפי דעתי זה שווה סכום שנע בין 200 ל 300 שקלים מכיוון שלפעמים צריך לקנות צינור או אינטרקולר או פורק והשד יודע מה ואז בכל מקום שמכבד את עצמו עלות הבדיקה תתקזז ם התיקון

בהצלחה בהמשך ....

אם העלות הייתה מתקזזת עם התיקון ברור שהייתי עושה את הבדיקה,בפעם האחרונה שעשו לי בדיקה חייבו אותי על 350 שקל,מצאו צינור של 15 ס"מ אורך שהיה קרוע,חייבו אותי על צינור סיליקון חדש 370 שקל!בנוסף ל350 כמובן,וגם עשיתי עידכון גירסה וברז גדישה מכני במחיר מלא ושום דבר לא התקזז לי.

מה שמוזר זה שגם שאני מנסה להוריד גדישה בברז המכני הגדישה לא משתנה,באי אנד איי החליפו לי ברז גדישה לצורך בדיקה והכל נשאר בדיוק אותו דבר,האוטו גם נוסע מצויין ומרגיש חזק בטירוף,יכול להיות שאין בריחת אוויר וזה משהו אחר?אולי סתם השעון גדישה דפוק והאוטו בסדר?

לגבי הרעש ששמעתי של הבריחת אוויר,מסתבר שזה היה איזה צינור שהתנתק,חיברתי אותו חזרה והכל נשמע תקין.

פורסם

לדעתי תזמין קיט צינורות סיליקון מאיביי תרכיב לבד (עדיף כי כל צינור בניפרד עולה הרבה כסף בארץ) כי במוקדם או במאוחר תצטרך להחליף אותם אולי זה יפתור את הבעיה...

עריכה:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=seat+1.8t+SILICONE+hose&_sacat=0&_sop=3&LH_PrefLoc=2&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_odkw=seat+ibiza+SILICONE+hose&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=seat+ibiza+SILICONE&_sacat=0&_sop=3&LH%20_PrefLoc=2&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_odkw=seat+ibiza+SILICONE+hose+kit&_osacat=0&_trks%20id=p3286.c0.m270.l1313

בסופו של דבר זה תמיד הצינורות האלו כי הבלאי שלהם פשוט גבוהה...

Detailer.gif
פורסם

תבדוק את הצינורות וואקום אם הם מחוברות לוויסטגייט,אם אתה לא מצליח להוריד גדישה כנראה יש נתק{קרע} באחד הצינורות.

פורסם
תבדוק את הצינורות וואקום אם הם מחוברות לוויסטגייט,אם אתה לא מצליח להוריד גדישה כנראה יש נתק{קרע} באחד הצינורות.

איפה הצינורות האלה נמצאים?אני לא יודע בדיוק מזה וויסטגייט...

• תוכן חדש...