Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

כמה שאלות למומחים

אני רוצה לגדוש קוואליר 2200 בטורבו קטן או גדישה נמוכה קבועה.

כלומר לא לחזק מנוע אני יודע שזה לא רכב מהחדשים שמותאמים לזה.

השאלה היא אם זה אפשרי ובכמה כסף זה כרוך?

פורסם

יש קיטים מוכנים בארה"ב של סופר צארגארים למנוע 2400 ואני ראיתי כזה בארץ על קאוואליר זה מטורף

לא כמו פורשה וכאלה אבל נוסע ממש טוב

פורסם

יש לך קוואליר 2200 עם 110 כ"ס (בערך).

נניח שמערכת טורבו תוסיף משהו כמו עוד 30% כ"ס, תקבל 140-150 כ"ס ורכב לא חוקי בעליל!

עלות המערכת תהיה גבוהה מאוד, ובתמורה תקבל רכב חזק, תחזוקה בעייתית, ושוב, לא חוקי!

למה לא ללכת על האופציה הנבונה, קוואליר 2400 עם 150 כ"ס וחוקית למהדרין?!?!

אגב, המחיר של ה-2400 קרוב מאוד לזה של ה-2200.

פורסם

אני יודע שזה נוגד את חוקי הפורום, אבל הפעם אני חייב.

למה !? למה לך לעשות דבר כזה ?

ראשית, כפי שהחבר מעליי כבר אמר, ישנו דגם חזק יותר לרכב מאותו הסוג שברשותך, כך שפשוט וזול הרבה יותר יהיה להחליף לדגם החזק, כך תוכל להנות מרכב חזק יותר, אמין יותר (מרכב משופר) ובעיקר חוקי יותר.

שנית, אם רגע נצא מהבועה הזאת ששמה קוואליר, ונרחיב אופקים, נגלה שיש מסביב ה-מון רכבים חזקים הרבה יותר, קלים יותר, אוחזים יותר, מתנהגים יותר, מתקשרים יותר, בטיחותיים יותר, יפים יותר (אבל זה אינדיבידואל, כן..) ואפילו במחירים שפויים לגמרי.

ושלא תבין לא נכון, אני בעד שיפורים, אני אפילו עשיתי כמה וכמה כאלה.

אני פשוט חושב שלפני שרצים לשפר צריך רגע להרים את הראש ולהביט סביב..

לא תמיד לרוץ לשפר זה הדבר הנכון לעשות, בזמן שיש משהו מוכן, היישר מהיצרן, שיעשה את העבודה טוב יותר.

לא מדובר כאן באקזוטיקה שלא נראת כמותה, לא מדובר ברכב מיוחד, גם לא מדובר ברכב מוצלח במיוחד ששווה להשקיע בו סוג כזה של השקעה.

אם נניח תחליט לקנות רכב עם טורבו מקורי, ולאחר מספר חודשים/שנים תחליט שמיצית את יכולותיו והגיע הזמן לשפר ולהשתפר, אז ברוב המקרים תמצא כאן תגובות יותר מתאימות בנוגע לכדאיות השיפור.

איך לא תבחר לעשות, שיהיה לך בהצלחה.

שנה טובה,

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
וטורבו חשמלי ? יעשה את העבודה?

חוקי או לא ? ומה היא עלותו והאם צריך לעשות שינויים?

לא מבין בשיפורים כ"כ אבל אני יודע ב100% שטורבו חשמלי זה סתם שטות שלא משפיעה על שום דבר, אולי אפילו מפריעה קצת ליניקת האויר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פרוייקט כזה יעלה בסביבות ה20-25 אלף שקל. אפילו שזה רק טורבו קטן ובגדישה נמוכה, אתה חייב חלקים איכותיים ועבודה מקצועית בשביל שתוכל באמת להנות מהרכב.

פורסם

הבנתי , תודה רבה קודם כל לסבלנות ולתשובות המעמיקות.

יש אפשרות להחליף מנוע קיים? להשים את הדגם של 2400 ? גם זה לא חוקי?

פשוט היא קופה והאמת הצורה הזאת יפה בעיניי ורכב מאוד נוח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל להחליף את המנוע ל2400 אתה צריך להוציא אישור מUMI.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...