Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב עבר שידרוג ב- E&A של צ'יפ והתקנת פורק לחץ של forge. טס כמו מטוס (E&A טוענים לשיפור מ-150 ל-190 כ"ס...) אבל לאחר כמה ימים עפו שם כמה צינורות לחץ של הטורבו - חזרה ל-E&A חיבור, חיזוק והחלפה של הצינורות האוטו חזר לנסוע אבל לא לטוס...אחרי כמה ימים הפורק הפסיק לתפקד - חזרה ל-E&A שוב עף איזה צינור, אז עוד חיזוקים ובדיקה שאין עוד נזילות ועל הדרך התקנת פילטר inbox של - simota.

בבדיקת גדישה- לא מגיע ל-1.0 באר אלא ל- 0.7 באר.

הוחלף לאחרונה חיישן למדה קדמי (זה שלפני הממיר) שהיה תקול ועדיין האוטו לא חזר לקדמותו.

מציק לי מאוד שהאוטו היה מאיץ ממש מהר ולא חזר לקדמותו והתעייפתי ממוסכים ובדיקות...(גם הכיס התעייף)

אשמח לעזרה,

תודה

אברהם

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

למען האמת אין לי מושג למה הטורבו שלך מתחיל להתפרק... אולי כי הרכב לא בנוי למה שאתה מנסה לעשות ממנו?...

זה נשמע כאילו אתה מחפש צרות וכשאתה נכנס אליהן אתה שואל למה הן קרו...

לקחת רכב שבבסיסו נועד להיות משפחתי גדול, לא הכי חדש, שלפי מה שהבנתי מהת'רד הקודם גם היה די מוזנח, ולהתחיל להנחית עליו "שיפורים" (שניכר כי הוא לא עומד בהם ולא במפתיע) כדי לעשות ממנו "מטוס" נשמע לי כאילו אתה מחפש צרות...

אני חלילה לא שופט אותך שלא תטעה, אבל אולי היה עדיף אם למשל היית בודק את מצב הטורבו, ואם היית מגלה שצריך להחליפו זו דווקא הייתה ההשקעה הנבונה אשר הייתה משיבה לרכב את אונו. אם איני טועה על הנייר הרכב מנפק 150 כ"ס שזה יפה מאוד לרכב משפחתי.

אהבתי למשל את פרוייקט ניקוי הבוצה שביצעת אצל רון, זו הייתה אחלה השקעה בדרך לשיקום הרכב והמנוע.

פורסם
למען האמת אין לי מושג למה הטורבו שלך מתחיל להתפרק... אולי כי הרכב לא בנוי למה שאתה מנסה לעשות ממנו?...

זה נשמע כאילו אתה מחפש צרות וכשאתה נכנס אליהן אתה שואל למה הן קרו...

לקחת רכב שבבסיסו נועד להיות משפחתי גדול, לא הכי חדש, שלפי מה שהבנתי מהת'רד הקודם גם היה די מוזנח, ולהתחיל להנחית עליו "שיפורים" (שניכר כי הוא לא עומד בהם ולא במפתיע) כדי לעשות ממנו "מטוס" נשמע לי כאילו אתה מחפש צרות...

אני חלילה לא שופט אותך שלא תטעה, אבל אולי היה עדיף אם למשל היית בודק את מצב הטורבו, ואם היית מגלה שצריך להחליפו זו דווקא הייתה ההשקעה הנבונה אשר הייתה משיבה לרכב את אונו. אם איני טועה על הנייר הרכב מנפק 150 כ"ס שזה יפה מאוד לרכב משפחתי.

אהבתי למשל את פרוייקט ניקוי הבוצה שביצעת אצל רון, זו הייתה אחלה השקעה בדרך לשיקום הרכב והמנוע.

איך הגעת למסקנה שהטורבו מתחיל להתפרק? עד כמה אתה יודע על המנוע של הדגם הזה ועד כמה כ"ס הוא יכול לתמוך?

האם אתה יודע בכמה גרסאות ודגמים של רכבים של הקונצרן הבלוק מנוע הזה משמש?

מה אתה מבין בשיפורים או ההשלכות שלהם על הרכב?

איך אתה יודע שלא נבדק מצב הטורבו? האם אתה גם יועץ השקעות בנוסף ליועץ טכני?

שאלתי שאלה לגבי בעיית גדישה ואתה אפילו לא מנסה לענות עליה אלא לכתוב ביקורת לא עניינית, היה עדיף שתמחק את ההודעה ותמתין לראות תשובות מקצועיות בנושא ואולי ללמוד משהו.

תתקדם.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

שלום אבי.

מדבריך עלולה לעלות תמונה ,שלא עולה בקנה אחד עם השירות והמוצרים שלנו וחבל.

רצוי לספר לקוראי הפורום המכובדים ,שהרכב שודרג לפני חודשים רבים ונסע ללא כל בעיות ותקלות מיוחדות ,עד שנכנסת למוסך....

מבדיקה שעשינו ,מצאנו שהמכונאי שעבד לך על הרכב ,החליף צינור אחד והוציא צינור אחר ממקומו -זו הסיבה שבגללה הגעת אלינו.

בפעם השניה שהגעת אלינו ,עשינו בדיקת דליפות לרכב ומצאנו כי צינור נוסף העובר מתחת לסעפת ומזין את הפורק נקרע. מדובר בצינור ואקום-שלא אנחנו ייצרנו ולא אנחנו הרכבנו .

החלפת הצינור נעשתה בחינם.

חברים:גם מכוניות מקוריות מתקלקלות ובמיוחד כאשר הרכב המדובר חגג לאחרונה יום הולדת 10 וגמע מאות אלפי ק"מ.

להערכתי אבי,מקור הבעיה ברכב שלך הינו מגדש הטורבו ,הוא משמיע קולות של השחזה והשערתי היא שמניפות הגדישה נוגעות בדפנות ונשחקו-זהו בלאי סביר ואופיני לרכב עם ק"מ כשלך.

כמוכן,הייתי מציע לך לבצע טיפול מונע לרכב ולהחליף את הצינורות הישנים.

בהצלחה.

פורסם

אני לא הייתי רץ ושם תוכנה מכל סוג שהיא על הרכב לפני יישור קו.

לרכב שלך היה עבר של בוצה במנוע אתה יכול להבין מזה שגם השימון שמגיע לטורבו היה סתום חלקי, עם שילוב של אלפי ק"מ למנוע, זה ממש לא עושה טוב ביחד.

לא ראיתי \ שמעתי את הרכב וזה רק השערה שלי ממה שאתה כתבת,

נראה שאין מנוס מלהחליף את הטורבו ולא לשכוח להחליף\ לנקות את הקווי שמן של הטורבו גם כן.

E&A יודעים מה הם עושים עם הרכבים האלו, בדוק איתם על אופציות מה ניתן לעשות.

פורסם

מייעץ לך , אם אתה בעניין של שיפורים כן , על סמך מה שנאמר בשרשור להחליף לטורבו חזק יותר (K03S למשל) ואז באמת הרכב ייסע יותר טוב , אך כמובן כמו שנאמר כבר לעשות בדיקה כללית שהרכב תקין .

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
מייעץ לך , אם אתה בעניין של שיפורים כן , על סמך מה שנאמר בשרשור להחליף לטורבו חזק יותר (K03S למשל) ואז באמת הרכב ייסע יותר טוב , אך כמובן כמו שנאמר כבר לעשות בדיקה כללית שהרכב תקין .

שלום אבי.

רצוי לספר לקוראי הפורום המכובדים ,שהרכב שודרג לפני חודשים רבים ונסע ללא כל בעיות ותקלות מיוחדות ,עד שנכנסת למוסך....

מבדיקה שעשינו ,מצאנו שהמכונאי שעבד לך על הרכב ,החליף צינור אחד והוציא צינור אחר ממקומו -זו הסיבה שבגללה הגעת אלינו.

בפעם השניה שהגעת אלינו ,עשינו בדיקת דליפות לרכב ומצאנו כי צינור נוסף העובר מתחת לסעפת ומזין את הפורק נקרע. מדובר בצינור ואקום-שלא אנחנו ייצרנו ולא אנחנו הרכבנו .

חברים:גם מכוניות מקוריות מתקלקלות ובמיוחד כאשר הרכב המדובר חגג לאחרונה יום הולדת 10 וגמע מאות אלפי ק"מ.

להערכתי אבי,מקור הבעיה ברכב שלך הינו מגדש הטורבו ,הוא משמיע קולות של השחזה והשערתי היא שמניפות הגדישה נוגעות בדפנות ונשחקו-זהו בלאי סביר ואופיני לרכב עם ק"מ כשלך.

בהצלחה.

איך הגעת למסקנה שהטורבו מתחיל להתפרק? עד כמה אתה יודע על המנוע של הדגם הזה ועד כמה כ"ס הוא יכול לתמוך?

האם אתה יודע בכמה גרסאות ודגמים של רכבים של הקונצרן הבלוק מנוע הזה משמש?

מה אתה מבין בשיפורים או ההשלכות שלהם על הרכב?

איך אתה יודע שלא נבדק מצב הטורבו? האם אתה גם יועץ השקעות בנוסף ליועץ טכני?

שאלתי שאלה לגבי בעיית גדישה ואתה אפילו לא מנסה לענות עליה אלא לכתוב ביקורת לא עניינית, היה עדיף שתמחק את ההודעה ותמתין לראות תשובות מקצועיות בנושא ואולי ללמוד משהו.

תתקדם.

קטע,

כשאני אמרתי בהודעה הראשונה בשרשור שהרכב כבר ותיק, הוזנח והטורבו כנראה כבר עשה את שלו והיה צריך אולי לנתב את ההשקעה הכספית לטורבו חדש במקום לרוץ "לשפר" ולבכות על זה לאחר מכן, טרחת לשלוח לי הודעה פרטית לגלגנית בה שאלת אותי אם אני יועץ השקעות ושלחת אותי ללמוד וכד'...

אז אולי אני באמת לא במקצוע הנכון, ייעוץ השקעות יכול להיות אחלה.

פורסם
שלום אבי.

בהצלחה.

שלום רב,

צר לי אם בטעות נוצר רושם לא טוב לגבי E&A, לכן אשמח להרחיב מעט:

השירות של אלי היה מצויין ומקצועי ואין לי ספק כי המוצרים שהתקנתי ברכבי הם מהליגה הראשונה באיכות, לכן גם ציינתי את שמות המותגים. אני רכשתי את הרכב לפני כחצי שנה משודרג עם צ'יפ ועם תקלות, אני לא מאשים אף אחד חוץ מהבעלים הקודם שהזניח את האוטו...האם לא החלפנו למעשה את הצינורות הישנים? אשמח להגיע שוב לבדיקה ולקביעת מסקנות וטיפול בהתאם.

תודה רבה,

אברהם

פורסם
שלום רב,

צר לי אם בטעות נוצר רושם לא טוב לגבי E&A, לכן אשמח להרחיב מעט:

השירות של אלי היה מצויין ומקצועי ואין לי ספק כי המוצרים שהתקנתי ברכבי הם מהליגה הראשונה באיכות, לכן גם ציינתי את שמות המותגים. אני רכשתי את הרכב לפני כחצי שנה משודרג עם צ'יפ ועם תקלות, אני לא מאשים אף אחד חוץ מהבעלים הקודם שהזניח את האוטו...האם לא החלפנו למעשה את הצינורות הישנים? אשמח להגיע שוב לבדיקה ולקביעת מסקנות וטיפול בהתאם.

תודה רבה,

אברהם

ערב טוב אבי.

קודם כל תודה רבה על הפרגון.כנראה שלא הבנתי אותך נכון ואני מצר על כך.

עלותם של כל צינורות הגדישה ברכב גבוהה מאוד והחלפתם תעלה אלפי שקלים ,במידה ותהיה מעוניין בכך ,רק תודיע ואני לשרותך.

מכיוון שהגדישה הנמוכה ברכבך ,לא נובעת מדליפות במערכת ,לא נותר לנו אחר להאשים מלבד מגדש הטורבו שכנראה לא מצליח לספק את הסחורה.

את האופציה להעלות את הגדישה יכולת אולי להשיג ע"י מתיחת הוויסט גייט.,שזהו למעשה השסתום השולט על הגדישה .

לצערי מדובר במשימה כלל לא פשוטה וזאת כיוון שברכב כשלך ,הגישה אליו מתאפשרת רק ע"י פרוק הטורבו ממקומו וביצוע הפעולה בחוץ.

הרכב חייב להיות קר לגמרי והעבודה יכולה לקחת כשלוש-ארבע שעות כאשר התוצאה אינה מובטחת.

כפי שכתבתי קודם:החשוד המיידי הוא מגדש הטורבו כאשר לעניות דעתי ,החלפתו תפתור את הבעיה.

ליתר ביטחון ובכדי להמנע מהוצאות מיותרות,הייתי בודק לפני ההחלפה ,את מצב הויסט גייט .

תודה.

אלי.

• ספונסר פורום
פורסם

אין לי רעיון חדש עבורך חוץ ממה שנאמר

אבל אתה מוזמן לעבור אלינו לבדיקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ערב טוב אבי.

קודם כל תודה רבה על הפרגון.כנראה שלא הבנתי אותך נכון ואני מצר על כך.

עלותם של כל צינורות הגדישה ברכב גבוהה מאוד והחלפתם תעלה אלפי שקלים ,במידה ותהיה מעוניין בכך ,רק תודיע ואני לשרותך.

מכיוון שהגדישה הנמוכה ברכבך ,לא נובעת מדליפות במערכת ,לא נותר לנו אחר להאשים מלבד מגדש הטורבו שכנראה לא מצליח לספק את הסחורה.

את האופציה להעלות את הגדישה יכולת אולי להשיג ע"י מתיחת הוויסט גייט.,שזהו למעשה השסתום השולט על הגדישה .

לצערי מדובר במשימה כלל לא פשוטה וזאת כיוון שברכב כשלך ,הגישה אליו מתאפשרת רק ע"י פרוק הטורבו ממקומו וביצוע הפעולה בחוץ.

הרכב חייב להיות קר לגמרי והעבודה יכולה לקחת כשלוש-ארבע שעות כאשר התוצאה אינה מובטחת.

כפי שכתבתי קודם:החשוד המיידי הוא מגדש הטורבו כאשר לעניות דעתי ,החלפתו תפתור את הבעיה.

ליתר ביטחון ובכדי להמנע מהוצאות מיותרות,הייתי בודק לפני ההחלפה ,את מצב הויסט גייט .

תודה.

אלי.

אלי שלום,

מודה לך על התשובה המפורטת. בהנחה שהטורבו "התעייף" (אני מקווה שלא, אני עדיין סבור שזה משהו אחר)

מה לגבי שידרוג הטורבו לאחד יותר חזק? מה האפשרויות, עלויות, יתרונות / חסרונות וכו'?

האם יש זיכוי על הטורבו הישן? אגב, שלחתי לך הודעה פרטית בכדי לחסוך מחברי הפורום הנכבדים שטויות מיותרות,

מצפה לתשובתך.

בברכה,

אברהם

פורסם
אלי שלום,

מודה לך על התשובה המפורטת. בהנחה שהטורבו "התעייף" (אני מקווה שלא, אני עדיין סבור שזה משהו אחר)

מה לגבי שידרוג הטורבו לאחד יותר חזק? מה האפשרויות, עלויות, יתרונות / חסרונות וכו'?

האם יש זיכוי על הטורבו הישן? אגב, שלחתי לך הודעה פרטית בכדי לחסוך מחברי הפורום הנכבדים שטויות מיותרות,

מצפה לתשובתך.

בברכה,

אברהם

הי אבי.

פשוט יותר ומהיר יותר יהיה להסביר לך מהן האפשרויות בטלפון: 03-5702345

תודה.

אלי.

• תוכן חדש...