Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד בפני קניית צמיגים לסיאט איביזה טורבו 2001 (מידת צמיגים 195/45/16).

הרכב משמש אותי לנסיעה יום יומית ומידי פעם לנסיעות יותר מאתגרות.

יש לי על הרכב 4 צמיגי TOYO T1R, שמבחינת אחיזה, וזמן שחיקה כללית סיפקו אותי לגמריי!

הבעיה שלהם הייתה הדופן הרכה שלהם שגרמה לשחיקה מוגזמת של צידי הסוליות.

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי פתרון לצרכים שלי.

אני מחפש צמיג עם אחיזה דומה למה שקיבלתי מה-T1R, צמיג עם דפנות חזקות שלא קורסות בפניות, וכזה שלא נשחק מהר מידי ומתאים גם לנסיעות יום יומיות?

יש חיה כזאת? :-)

ה R1R היה מתאים לי מאוד, אם לא מקדם השחיקה הנמוך יחסית.

זה גם בערך התקציב (עד 600 ש"ח לצמיג).

אני אשמח לקצת עזרה עם זה :wink:

תודה!

172

פורסם

אני גם מעוניין להחליף T1R במידה זהה. המעומדים הם יוקוהומה S דרייב או פירלי פי זרו.

מבחינתי ההבדל ביניהם הוא שעל פירלי נסעתי (ואהבתי) ועל יוקוהומה קראתי רק מבחנים ותגובות של אנשים.

כאשר מדובר כל תקציב של 600 ש"ח אז אפשר להוסיף עוד קצת ולקחת מישלן פיילוט 2 או גוד אייר איקל F1.

R1R בעדיפוץ אחרונה אצלי כי כאשר הוא מתחמם מדי הוא מעבד אחיזה, נשחק מהר, צריך להחליף מידה.

פורסם

תלוי מה הנסועה השנתית שלך. אם אתה נוסע הרבה ומקדם שחיקה חשוב לך אז יש אפשרות לT1R, שע"פ חברי הפורום בניפוח לחץ אוויר נכון ניתן להתגבר חלקית על בעיית הקריסה, או אם יש יוקו S-DRIVE במידה שלך שהוא גם צמיג טוב אולי אפילו מעט יותר טוב מה-T1R והדופן שלא לא רכה כל כך.

אם בכל זאת הק"מ השנתי לא כזה גבוה אני ממליץ על R1R שהם ליגה אחרת מבחינת אחיזה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מכיר את התופעה,הT1R שלי אחרי שלושה חודשים עם צידי סוליות חלקים לגמרי.

מתי תבינו שזה צמיג פלסטיק?

בחול משתמשים בו לדריפטים!! לא לאחיזה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

הנסועה השנתית שלי היא בערך 25 אלף קילומטרים. שזה יחסית הרבה ל R1R נראה לי, ככה שהם דיי יורדים מהפרק.

ולגבי יחסי ניפוח - זה פתרון שלפי דעתי הוא "עקום" אם אפשר לקנות פשוט צמיג שכן עונה על הדרישות.

זה הדירוג של הצמיגים שהוזכרו למעלה לפי ה treadwear של UTQD:

sdrive 300

f1 280

t1r 280

pzero 220

ps2 220

r1r 140 :shock:

ככה שמבחינת שחיקה, ה sdrive עדיפים.

האם הם גם בעלי דפנות חזקות יותר משמעותית מה-T1R?

ובמידה וכן, בתוספת העדיפות הקטנה על T1R באחיזה, מבחינה הגיונית נראה שזה יהיה הצמיג הבא שלי, לא?

יש לו גם חסרונות? :-)

172

פורסם

צמיג פלסטיק זה בטוח לא,אני אישית מאוד נהנה ממנו והמצב הנוכחי שלו(צידי סוליה מחוקות)זה רק בגלל שהוא עבר אין ספור נסיעות ״כאסח״ ועם זווית גלגול של טויוטה אונסיס זה בטח לא תורם למצב.

כן,הוא נותן תחושה עמומה ומוזרה להגה,שעד שמתרגלים אליו לוקח קצת זמן להבין כמה עודף אחיזה נשאר אבל זה משהו שאפשר להתרגל.

פורסם

הכי טוב שאתה לא מגזים.

מהנסיון שלי על איביזה FR, הצמיג אחז משמעותית טוב יותר מהטורנזה שהרכב הגיע עמו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

TW זה לא הכל בצמיג

ומנסיון הS-DRIVE טובים ממנו בהרבה

אין ספק שהT1R הוא טוב לכשעצמו

אבל עם אתה משווה אותו לאחרים הוא פחות טוב מהם

יש לו תמורה טובה למחיר, אבל פחות מהS-DRIVE המקבילים למרות TW גבוה יותר במקצת

שקראתי מבחנים מחול מכל מיני מקומות של עיתונות שלצמיגים ולא פורומים

גם שם רשמו שהS-DRIVE יותר טובים.

וזה שאתה נהנה ממנו לא אומר שהוא טוב יותר או פחות.-- כמו שרשמתי משתמשים בהם לדריפטים אז בהחלט אפשר להנות מהם :}

סעו בזהירות רק.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

R1R הכי ספורטיבי ללא ספק, אך למיטב ידעתי הוא לא קיים במידה המקורית של האיביזה.

אומנם מקדם השחיקה שלו נמוך אך בפועל גם אחרי 20-30 אלף ק"מ שכוללים טיולים וג'ימיקאנות מידי פעם הוא עדיין לא נישחק לגמרי.

פורסם
הכי טוב שאתה לא מגזים.

מהנסיון שלי על איביזה FR, הצמיג אחז משמעותית טוב יותר מהטורנזה שהרכב הגיע עמו.

עידן

מחזק,גם שלי הגיע עם טורנזה וההבדל שמים וארץ.

פורסם

היי,

לי היו צמיגי R1R על לאון 4 . כיוון שגם אני נוסע מעל 20000 ק"מ בשנה , החלטתי "לרדת" ברמת האחיזה לצמיג

שיהיווה פשרה בין אחיזה לאורך חיים. כיוון שלא מצאתי T1R או S-type במידה שלי (225/45/17) משמת 2011 ,

הלכתי על הנקוק K107 . אני נוסע עליהם כשבועיים , אז קשה לי לתת סקירה אמיתית , אבל בינתיים אני מרוצה.

מיכאל

פורסם

TW זה לא הכל בצמיג

ומנסיון הS-DRIVE טובים ממנו בהרבה

אין ספק שהT1R הוא טוב לכשעצמו

אבל עם אתה משווה אותו לאחרים הוא פחות טוב מהם

יש הבדל גדול מאוד בין "פחות טוב מאחרים" לבין "צמיג פלסטיק".

זה הכל מבחנתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב אז נראה לי שהמסקנה ברורה לגבי ה S Drive.

מצאנו את הצמיג שעונה בצורה הכי טובה על הצורך של מקסימום אחיזה במינימום שחיקה.

תודה רבה!

172

פורסם

קצה צדדי של סוליה נשחק רק בפניות.

אם זה לא המצב שלך - אז תעלה לחץ אוויר.

אני נסעתי איתם עם עם לחץ 38 על חם ויחסית לעומס שהם קיבלנו הצדדים נשחקו בצורה סבירה בהחלט.

וחוץ מזה - במחיר שהם עולים בארץ - שיישחקו.

צמיגים מגביליים של גודייר, פירלי, מישלן או ברידג'סטון יעלו לך הרבה יותר - אז בסוף זה יוצא אותו דבר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...