Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני דיי חדש בעיינין אני גם לא רוצה להגזים עם הכח אבל אני רוצה כן להוסיף עוד כמה סוסים חמודים לאורווה שלי שתגיע בע"זה עוד חודש... (:

אז ככה

שמעתי על APR לא כל כך הבנתי מה הולך שם פשוט ראיתי שהם משפרים מכוניות וגם יש פה חבוב שטיפס ל300 כ"ס

אז קודם כל מעניין אותי אם אני יכול לשנות את המנוע שלי (להוסיף) ממנוע 1400 רגיל להכניס לו שבלולון קטן ולהפוך אותו ל1400 TSI

עכשיו 4 שאלות :

א.זה אפשרי?

ב.כמה זה עולה?

ג.האם האחריות תרד לי ברגע שאני עושה את זה?

וד. הצריכת דלק תשתנה? לטובה או רעה?

בבקשה תעזרו לי כי אני יודע שהמנוע שלה יהיה חלש ואני רוצה להוסיף לו קצת כח

(האוטו יהיה ידני אז נראה בכלל תענוג )

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם

א.אפשרי בגבול ההגיון.

ב. הרבה יותר ממה שאתה חושב.

ג.ברור

ד.לרעה ובאופן מובהק.

רד מהרעיון!

האוטו שלך בנוי להישאר כמו שהוא..

מילא היית קונה 1.2TSI אפשר כבר להבין...

Honda Civic Mugen RR

פורסם
שלום

אני דיי חדש בעיינין אני גם לא רוצה להגזים עם הכח אבל אני רוצה כן להוסיף עוד כמה סוסים חמודים לאורווה שלי שתגיע בע"זה עוד חודש... (:

אז ככה

שמעתי על APR לא כל כך הבנתי מה הולך שם פשוט ראיתי שהם משפרים מכוניות וגם יש פה חבוב שטיפס ל300 כ"ס

אז קודם כל מעניין אותי אם אני יכול לשנות את המנוע שלי (להוסיף) ממנוע 1400 רגיל להכניס לו שבלולון קטן ולהפוך אותו ל1400 TSI

עכשיו 4 שאלות :

א.זה אפשרי? אפשרי בהחלט.

ב.כמה זה עולה?

ג.האם האחריות תרד לי ברגע שאני עושה את זה? האחריות שלך תרד ברגע שאתה שם את השבלולון.

וד. הצריכת דלק תשתנה? לטובה או רעה? צריכת הדלק תשתנה לרעה כמובן.

בבקשה תעזרו לי כי אני יודע שהמנוע שלה יהיה חלש ואני רוצה להוסיף לו קצת כח

(האוטו יהיה ידני אז נראה בכלל תענוג )

עניתי על מה שאני יודע, קח בחשבון שזה לא חוקי העניין . עדיף לך כבר להשקיע על POLO GTI

פורסם

20 כ"ס זה גם הרבה.

פילטר אוויר,אגזוז זרימה חופשית וגם לא תתקרב ל 20 כ"ס.

גם לא יזיק לך SHORT SHIDT אני חושב אם זה ידני :)

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אני לא מבין למה אתה קונה אותו חדש וכבר רוצה לשפר אותו.

השיפור הכי טוב והכי אמין וחוקי וקל , זה להחליף את האוטו כל השער זה סתם סיכון ולא שווה מכל בחינה אפשרית.

8)
פורסם

בשביל זה מבצעים נסיעת מבחן, ולוקחים בחשבון מספר קרטריונים שעל פי הם רוכשים את הרכב, אם לא ביצעת נסיעת מבחן, תשאר עם מה שיש או שתמכור.

לפי דעתי יש לך אחלה של רכב, תשים בצד את הנתון השולי הזה ותמשיך להנות איתו, אם תרצה יותר והתקציב יאפשר, תשדרג למנוע TSI, ואז יהיו לך כמה אפשרויות אחרות (הכוונה להחלפת הרכב לTSI 1.2, לא החלפת המנוע פיזית כמובן)

• תוכן חדש...