Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית רכב, וכיוון שלא מתאפשר לי לקחת את הדגמים הבכירים יותר עם האבזור המקסימלי אני הולך על דגמים פשוטים יותר דוג' bmw 318 ואלפא 159 2.2

העניין הוא שאת הבייסיק יש בהם, ריפודי ער סאנרוף וכו', אבל יש דברים שבא לי להוסיף שמציקים לי בעין לדוגמא בבמוו האגזוז הוא אחד המכוערים שיש, ואין סיכוי שלא אשנה את הסופיות שלו בצורה מקצועית כמובן ולא דרך אוטו דיפו, אולי ארצה להוסיף קסנון שלא מגע עם הרכב, אולי להגדיל לג'אנט גדול יותר מהבסיסי (16אינצ')

השאלה הגדולה היא האם זה מותר או שמבחינת היצרן ברגע שנגעתי ברכב האחריות לא תקפה?

פורסם

לגבי ג'נטים גדולים יותר, לכל רכב יש מידות מאושרות, כל עוד אתה מחליף למידה מותרת היבואן לא יכול להגיד כלום.

לגבי אגזוז, אם מדובר רק בסופית אין סיבה שיגידו משהו, אבל אם תחליף דוד הם יכולים כבר לחרטט משהו.

קסנון יכול לעשות נזק למערכת החשמל שלא תוכננה במקור לכך, לכן יוכלו להגיד לך שהם מבטלים את האחריות במידה וקורה נזק למערכת החשמל(ויכול לקרות!).

Got To love It

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאם תשנה את צורת האגזוז ע"י ריתוך הם יוכלו לבטל לך את האחריות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן בדיוק מה שאמרתם עלה לי לראש, אז לא אוכל לרתך סופיות, יש דרך אחרת להרכיב סופיות וישראו טוב ולא כמו המוניות מרצדס האלו ששמים להם 6 פתחים מאחורה??

ולגבי הקסנון, אצטרך להשאר עם אור צהוב? באמת? ממש עצוב לי, יש לי בעיה חמורה עם קסנון אני מכור, מה הדמוי קסנון הכי איכותי שיש?

ֿואם ארכיב נורות רגילות דמוי קסנון לא יוכלו להגיד לי כלום נכון? הרי זו נורה רגילה

פורסם

לא קשור לעניין השיפורים, אך למה להעדיף ב.מ.וו 318 על פני אלפא 159? היתרון היחיד של הב.מ.וו הוא בהנעה האחורית. עם זאת בשורה התחתונה, 159 עדיפה מבחינת התנהגות, נוחות, עיצוב.

לגבי שיפורים, אם תקנה 159 אני לא רואה צורך "לשפר" את האגזוז, בכל אופן לא מבחינה עיצובית גרידא. לגבי קסנונים, אל תתפוס אותי במילה, אך ניתן לשער שאם תבקש יפה (ותוסיף עוד כמה ג'ובות לח-ן הבנק של סמל"ת) תקבל אותה עם קסנון מקורי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני גם רוצה לשאול שאלה:

הם יכולים לעלות על צ'יפ במידה ואני מתלונן שיש לי רעש בגיר או שהם בודקים רק את הגיר?

הם יכולים להגיד לי משהו אם אני עושה טיפול והם מנקים לי את הפילטר ופתאום הם רואים פילטר אינבוקס?

[צ'מפיון]

תודה!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כן על שתי השאלות.

בד"כ מי שמחליף ל INBOX שומר את הפילטר המקורי ומחליף אותו לפני טיפול.

על הציפ כמעט ובילתי ניתן לעלות אבל במידה והם עלו עליו, מבטל אחריות בשניה, בטח ובטח בנוגע לגיר שהעומס עליו בדגם שלך הוא די גבולי לשיפורים (לא גבולי בתחום שציפ מגיע אליו אבל אם יש תרוץ למה לא לכבד אחריות אז למה לא?).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה זה לא אומרים?

הם יזרקו לך אותו לזבל וישימו חדש בלי בכלל להבין שזה פילטר "מיוחד" פשוט כי החלפת פילטר אויר זה חלק משגרת הטיפולים.

מצד שני במידה ותגיד להם "את הפילטר אל תחליפו לי" ובמידה ואחרי איזה 100K ק"מ גם ילך מנוע, יגשו להיסטוריית טיפולים ו"יגלו" שבהוראת בעל הרכב לא הוחלף פילטר אויר זה אחושרמוטה עילה להפקעת האחריות .

זאת בדיוק הסיבה שבהחלפה לאין-בוקס שומרים את הפילטר המקורי ומחליפים לפני טיפול.

פורסם

מה שבגירה אומר הגיוני בהחלט, מבחינת רוב היבואנים שיש בארץ אני מאמין שתספיק שטיפת רכב שלא ככתוב בהוראות היצרן והם ישמחו לבטל לך את האחריות, אז בטח ובטח אם החלפת פילטר אוויר ונגעת במכניקה המקורית של הרכב.

ולבחור שדיבר על ההתלבטות בין אלפא לבמוו, פתחתי על זה כבר הודעה נפרדת בייעוץ לקניית רכב, ועל מנת להוסיף חבילת קסנון ב-2 החברות מדבר בכיוון ה10K ומעלה, כשסט חדש לא מקורי בגוון 6000k עולה לי 800 עם התקנה, ישרף נקנה עוד אחד, ישרף השני נקנה עוד אחד, ועוד ועוד ועדיין לא אגיע ל10 אלף של החברה בנוסף לזה שבחברה אם נשרפה נורה זה עולה סכום של ארבע ספרות להחליף לחדשה.

אני לא ערס, אבל חובב קסנון מושבע, האורות הצהובים מכניסים אותי לעצבות בלתי מוסברת.

פורסם

אני שמתי בסקודה נורות לבנות של חברת שקר כלשהו במחיר של 60 ש"ח לזוג.

כבר מעל חצי שנה הן מחזיקות ללא שום בעיה.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כן בדיוק מה שאמרתם עלה לי לראש, אז לא אוכל לרתך סופיות, יש דרך אחרת להרכיב סופיות וישראו טוב ולא כמו המוניות מרצדס האלו ששמים להם 6 פתחים מאחורה??

ולגבי הקסנון, אצטרך להשאר עם אור צהוב? באמת? ממש עצוב לי, יש לי בעיה חמורה עם קסנון אני מכור, מה הדמוי קסנון הכי איכותי שיש?

ֿואם ארכיב נורות רגילות דמוי קסנון לא יוכלו להגיד לי כלום נכון? הרי זו נורה רגילה

היי

אם אני לא טועה כל עוד יש אישור לרכב הזה לנסוע עם פנסי קסנון אז מותרלך להרכיב אותם ברכב,

אך זה נוגע רק לאישור ממשרד התחבורע.

לדעתי קמור יבטלו את האחריות כל עוד זה לא התקנה שלהם, אחרת איך הם ירוויחו....

404

פורסם

בד"כ מי שמחליף ל INBOX שומר את הפילטר המקורי ומחליף אותו לפני טיפול.

.

אז רגע לפי מה שאתה אומר הבחור יצטרך לשלם במוסך על פילטרים שבעצם הוא לא ישתמש בהם מפחד שלא יפגעו לו באחריות?

פורסם

אם זה ממש מפריע לך, אתה יכול לפרסם כאן את הפילטר המקורי למכירה ולקחת את הפילטר המשומש ממי שאתה מוכר לו את הפילטר ולהתקין את המשומש לפני הטיפול.

לי באופן אישי זה נראה יותר מידי עבודה בשביל לחסוך פעם בשנה 50-60 ש"ח.

• תוכן חדש...