Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לרגש את הג'ימיני שלי, אנא עזרו לי

ניב.
שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב חברים

ברשותי סוזוקי ג'ימיני שנת 07 ידנית

כעת על הרכב יש טמבון ברזל, צמיגי שטח מלא, שנורקל, וזהו לבנתיים

בקרוב אני מגביהה את הרכב

אך ברצוני לדעת מה אפשר לעשות בנוגע לחוסר כוח הזה שיש לג'ימיני? (מנוע 1.3 85 כ"ס)

הבנתי שיש איזה שהוא קיט טורבו לג'ימיני, לא ממש הצלחתי להתעמק על הנושא

אבל אני מעוניין רק לחזק את הרכב טיפה.

אין לי איזה שהוא תקציב, הכל פתוח.

אבל החלפת מנוע אינה באה בחשבון.

מחכה לתגובות שלכם :]

ג'ימיניב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שיש משהו משמעותי בתקציב סביר או אפילו בכלל.

על הרכב הזה לא הייתי שם הרבה יותר ממה שיש לו, זה פשוט עלול להיות מסוכן.

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש ביוטיוב ג'ימני טורבו, ייתן לך מושג כללי איך הרכב נוסע אחרי התקנה. תתצרך תקציב גדול בכדי לגדוש, או לחילופין/ בנוסף לעבודה על המנוע.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מצאתי שום סרטון על ג'ימיני טורבו חוץ מאחד שזה ממזמן כבר לא ג'ימיני.

סיקרן אותי על קיט מובנה לג'ימיני שעוזר במומנט קצת יותר

אני לא מחפש חיית כביש, אבל שאני לא אצטרך לעלות את העליות של ירושלים בהילוך 3 כדי להיות בתנופה.

וגם לאו דווקא העליות של ירושלים, גם מבחינת השטח.

מה עם הזרקת NOS? נצא מנקודת הנחה שאני לפני עלייה ואני חייב להרביץ?

זה כרוך בחיזוק של המנוע?

ג'ימיניב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי מיותר להישתמש בנוס בנסיעה מנהלתית, אבל אילו השיקולים שלך. קיט מובנה, זה לא קיט מובנה. סה"כ אוסף של חלקים שהעיקריים שמותאמים לרכב הם סעפת יניקה למשל. כל זה ניתן לעשות בארץ אצל האנשים הרלוונטיים. תתצרך גם לשנות תוכנה אם תלך על טורבו. אני אישית לא חושב שכדיי לעלות עליות יותר מהר צריך להרכיב טורבו. ובו נהייה ענייניים יותר, תרשום תקציב לכל העניין ונוכל לעזור לך בצורה יותר עניינית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניב נשמה תקשיב,

NOS, טורבו, סופר צ'ארג'ר... הדברים האלה ידרשו ממך הרבה כסף.

אל תשכח שאתה צריך לחזק את המנוע, לקנות צנרת מותאמת אישית, לקנות טורבו, לקנות ניהול מנוע שינצל טוב את הטורבו, אולי לשדרג את הגיר אפילו אם הנוכחי לא יעמוד בתוספת הכוח וכו' וכו'.

אין לי מושג איך יגיב המנוע 1.3 בגדישה של 0.5 BAR שהיא נמוכה בד"כ אבל לדעתי זה עסק נורא יקר.

השאלה מה התקציב שלך ?

אם אני לא טועה, מנוע של סוזוקי בלאנו 1600 סמ"ק יכול להכנס ברכב שלך.

ומדובר פה בתוספת כוח מבורכת מהמקור שבשביל 5,000 ש"ח שנגיד יעלה לך זה הרררבה יותר משתלם.

לדעתי תבדוק את העניין.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה ואתה חושב שלהרכיב מנוע מיושן, שברחו לו כמה סוסים מהאורווה עם הזמן, יהיה יותר אופטימלי בשבילו? מה עם צמה, מחשב ושאר ירקות? לא חבל? ומה עם לאשר? לפותח השרשור, אם אתה לא מחפש תוספת כוח גדולה, התחל בדברים פשוטים כמו, סעפת, מערכת פליטה בבניה, פילטר, אם תרצה תוכל להוסיף תוכנה לכל זה. חבל לפתוח מנוע עם הוא חדש יחסית. אם בכל זאת תרצה, ניתן גם לעשות פוריטנג, אולי תוכל למצוא גל זיזים יותר חם. זו תחילת הדרך פחות או יותר, ולפי דעתי שינויים יספקו אותך, ויתנו לך את תוספת הכח המבוקשת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...