Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ברשותי יונדאי גטס, GLF, מנוע 1.4 ידני, שנת 2007

האוטו נחמד מאוד! אבל אני רוצה לחזק אותה ולשפר אותו.

ההתעניינות שלי בעיקר לעלות מעט את הכוח שלו, אני יודע שיש דבר כזה מוט אחיזה, פילטר פתוח ודברים כאלה בסגנון.

מה זה עושה ואם זה עושה שינוי לרכב מבחינת יכולות.

חוץ מזה הייתי מעוניין להחליף בולמים שיש לי, לשים דיסק גם באחורי ואם זאת לשים ג'אנטים(אין לי מושג מה מידת בג'אנט אצל יונדאי גטס, ואני אשמח לדעת)

עכשיו, העניין הוא שאני רוצה רכב חוקי לחלוטין! רכב שעובר טסט, שלא יהיה איתו בעיות ושלא יציקו!

אם אפשרי לרשום את המחיר של הדברים שאני רוצה לשפר או לשנות ברכב

תודה רבה לכל מי שיעזור!, אני יעריך את זה מאוד!

|HU-Pioneer 7250UB|

|1stAmplifier-DLS XA40|2ndAmplifier-DLSXA10 |

|F.Set:Boston S60|

|SubWoofer:Boston G1 12''|

פורסם

1. שיפורי מראה וסאונד לא קשורים לפה ולכן מחקתי וערכתי דברים לא רלוונטים.

2.רוב השיפורים שביקשת אינם חוקיים, בצע חיפוש בפורום כי יש הרבה חומר ומידע לקרוא וחזור אח"כ עם שאלות ספציפיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סבבה, תודה!

לשים ג'אנטים זה לא חוקי? או מוט יציבות?

|HU-Pioneer 7250UB|

|1stAmplifier-DLS XA40|2ndAmplifier-DLSXA10 |

|F.Set:Boston S60|

|SubWoofer:Boston G1 12''|

פורסם

תשמע אני יהיה מספיק פאר ומציאותי!!

הרכב הוא ידני או אוטמט?

תקשיב גטס ידוע כרכב זולל דלק הכי הרבה בקטגוריה שלו למרות שבדור השני המצב השתפר אך עדיין!!

תראה לרוב לא נהוג להתייחס ברצינות לכל אלה שמבקשים שלא יודעים מה הם מבקשים כיוון ששיפורים וכוח זה לא משחק או תרכיב וסע יש לזה השלחות.

כגון 1.אמרתה חוקיות

2. צריכת דלק יותר גבוה

3. חוסר עידון וקושי רב יותר לשימוש יום יומי, אי נוחות

4.טיפולים תקפים יותר.

אני דבקה בעד שיפורים, אבל אנשים הגיוניים וחושבים עושים עבודה כמו שצריך!!

תראה היצרן טועה והרבה אבל הוא לא פראייר בכלל ואני בספק שיש בארץ אנשיים שיודעים יותר טוב מצוות מהנדסים במקרה זה של יונדאי.

הרכב נבנה למטרה מסויימת ולכן הוא מבצע אותה בדרכו שלו שבה ראו אותה מהנדסי יונדאי!!

נגיד גאנטים למה אתה צריך?

בכדי לשפר יציבות? אני כמעט בטוח שלא ניצלתה אף פעם אפילו 80% מהפוטנציאל של הרכב!

עכשיו דבר כזה שטותתי כמו הגאנטים שכביכול נראה לעיין שזה לפרק 4 פרגים להחליף גאנט לסגור 4 ברגים ולנסוע זה כל טיפש יכול, אבל גם מאחורי הגאנט וגם מאחורי הצמיג יש תורה שלמה!!!

אל תבין אותי לא נכון נגיד אתה רוצה לשנות מידה ל195.50.15 בגאנט קל קודם כל אתה צריך צמיגים איכותים ולדעת שהנוחות והרכות תפגע!! הסיפור של גאנטים קלים וצמיגים איכותיים נע בסביבות ה6 אלף ש"ח ועוד לא התחלנו.\

באמת בא לך להמשיך או שאתה שואל תאורתית?

או שאתה רוצה לסגור את סיפור הגאנטים צמיגים ב3 אלף ש"ח רק בשביל להראות לכל העולם איזה גאנטים יש לך אבל כל הסיפור רק גורע לך אחיזה וכו.. אאל תשכח שגם הצריכה של דלק תעלה.

לגבי התנהגות ומנוע אני גם יכול להסביר לך וזה בערך אותו העיקרון!!

פורסם

MIT5 מה ניסית להגיד?

(O_0")

כאילו, מה זה? אני לא מבין כלום ויש שם מלא סימני קריאה...

תראה פותח השרשור, אם אתה מעוניין להשקיע כסף ברכב, תמיד אתה יכול לעשות את הדברים הבאים-

לחליף לצמיגים איכותיים וטובים, אולי להגדיל במידה אחת (תבדוק במכון טסטים איזה לאיזה מידות אתה יכול להגדיל), תקנה ג'אנטים, אתה יכול לחפש חצאיות קטנות לטמבונים, לשפר מערכת, להחליף בולמים וקפיצים כדי להקשיח ולהנמיך את הרכב.

אתה יכול להשקיע בפנים האוטו, לחליף ידית הילוכים, דוושות, ריפודים וכו'.

כל אלה הם רשימה מפוזרת של מה אתה יכול לשנות באוטו ולעבור טסט.

עכשיו תבחר מה בא לך לשפר. התנהגות, יופי, כוח וכו'.

קח בחשבון, שאם תגדיל את רוחב הצמיג בצורה משמעותית (לדוגמא, מ175 ל205 מ"מ) אתה עלול להפוך את האוטו לעגלה שבולעת דלק.

לכן קח כל דבר בפרופורציה, ושים לב מה ההשלכות לכל שיפור שתעשה, כלומר, לפני שתרוץ להחליף בולמים וקפיצים, תעשה חיפוש מקיף פה בפורום ובפורומים מחו"ל כדי להבין את למה אתה נכנס.

Honda civic EJ6

פורסם

ALEX ניסיתי להסביר לו שכל מה שלא משנים או מחליפים צריך לדעת מהי הסיבה להחלפה מהו החלק הדרוש ומה תהייה התוצאה לאחר ההחלפה

וכל דבר זה תורה שלמה שצריך לדעת לפני הכל על כל מערכת וחלק!!

פורסם

MiT5, אני מסכים איתך, אבל אם היית כותב בעזרת סימני פיסוק וקצת פחות סימני קריאה, היה לי הרבה יותר קל להבין אותך...

Honda civic EJ6

פורסם
אז ככה, ברשותי יונדאי גטס, GLF, מנוע 1.4 ידני, שנת 2007

האוטו נחמד מאוד! אבל אני רוצה לחזק אותה ולשפר אותו.

ההתעניינות שלי בעיקר לעלות מעט את הכוח שלו, אני יודע שיש דבר כזה מוט אחיזה, פילטר פתוח ודברים כאלה בסגנון.

מה זה עושה ואם זה עושה שינוי לרכב מבחינת יכולות.

חוץ מזה הייתי מעוניין להחליף בולמים שיש לי, לשים דיסק גם באחורי ואם זאת לשים ג'אנטים(אין לי מושג מה מידת בג'אנט אצל יונדאי גטס, ואני אשמח לדעת)

עכשיו, העניין הוא שאני רוצה רכב חוקי לחלוטין! רכב שעובר טסט, שלא יהיה איתו בעיות ושלא יציקו!

אם אפשרי לרשום את המחיר של הדברים שאני רוצה לשפר או לשנות ברכב

תודה רבה לכל מי שיעזור!, אני יעריך את זה מאוד!

כל מה שרשמת מלבד גאנטים לא רלווטני לרכב שלך. במידה ואתה רוצה גאנטים יש אחלה גאנטים לרכב שלך באוטו דיפו, תקנה שמה האוטו ייראה קצת יותר מגניב ותסגור עניין. וכמו שנאמר לך מציע לך גם לשמור על מידת הצמיגים הקיימת, לא סתם ישבו מהנדסים במזרח הרחוק ותכננו את יונדאי, יש להם שכל תקשיב להם!

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

מצטער פשוט השתמשתי בגאנטים כדוגמא, חבל לזרוק סתם כסף על מנת להראות שיש לי אבל בפועל השינויים לא מוסיפים במקרה הטוב וגורעים במקרה הרע כאשר השינוים הם לא רלוונטים או מועילים לרכב מסויים.

כמו מערכת MSD (הגברת הצתה) מוסיפה הרבה לרכבים עם הספקים גדולים, אבל שים אותה בפיאט אונו אופילו בפגי 2 ליטר ואתה תראה כמה זה לא נותן כלום בעד כ3000 ש"ח

פורסם
כל מה שרשמת מלבד גאנטים לא רלווטני לרכב שלך. במידה ואתה רוצה גאנטים יש אחלה גאנטים לרכב שלך באוטו דיפו, תקנה שמה האוטו ייראה קצת יותר מגניב ותסגור עניין. וכמו שנאמר לך מציע לך גם לשמור על מידת הצמיגים הקיימת, לא סתם ישבו מהנדסים במזרח הרחוק ותכננו את יונדאי, יש להם שכל תקשיב להם!

אני רוצה להאמין שההמלצה שלך על אוטו דיפו נובעת עקב כך שהינו מקום מוכר ונגיש לרוב האנשים, ולא כי אתה באמת מאמין ששם הוא ימצא את העסקה הכי טובה בשבילו - הן במחיר, והן במראה. :?

• תוכן חדש...