Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד רק לידע כללי איך אתה יודע שאתה צריך בדיוק 280 כוחות?

לדעתי אם תחליף אינטרקולר לאאחד גדול מקדימה + שינוי תוכנה יספיק לך בהחלט.

יחסית לעלות 2 אלו אתה אתה אמור לקבל כ50 כוחות אם לא יותר!!

כדי לך לחשוב על זה!!

פורסם

במקרה, כנראה (?) רואים שאתה לא מבין בדגם הזה, אז הקטע של ה280 כוח זה בגלל שהגיר של הרובר לא מחזיר מעמד בסביבות ה300 כוח אז בגלל זה אני רוצה לנצל כמה שיותר תמנוע (=את המנוע) בלי לפגוע בגיר .

תודה רבה על העצה אבל את הדברים האלה ידעתי, רק הבעיה שאני לא מוצא מחשב לרובר הזאת. אני ישמח (=אשמח)אם תגיד לי מאיפה אפשר לקנות מחשב לרכב .

נא להתחיל לכתוב עם סימני פיסוק וללא כתיבת "צט".

פורסם

http://wiki.seloc.org/a/Rover_PG1_gearbox

הוספתי נתונים על הגיר .

אם אפשר לדעת, איך אני יכול לחזק אותו ואיך בדיוק אני מגיע פחות או יותר לכוח הרצוי ? (בדיוק או פחות או יותר?)

שני אנשים שהשקיע ברובר כזאת הציעו לי להגדיל לטורבו יותר חזק מT25- לT28 ולהעלות תגדישה (את הגדישה) ל14-15PSI ולהתקין אינטרקולר חזית יותר גדול אחרי (מאחורי) הטמבון ,האם זה יתן לי שיפור משמעותי וכמה כוח זה יכול להוסיף?

פורסם

חיזוק הגיר מתבצע באמצעות קיט יעודי של מיסבים .

תעלה גדישה ל15 psi וישר תזמין שגריר למוסך של רובר, זה בטוח ישפר את מצב העו״ש של המוסכניק .

Peugeot 208GTI

פורסם

כמה כוח אני יכול להוציא מהמנוע מבלי לפגוע בגיר ?

ואיך בדיוק אני מבצע את זה ?

ראיתי שיש בפורום בעלי רוברים שמחזיקים 240 כוח ויותר בלי בעיות ,איך אצלהם לא נגרם בעיה לגיר ?

פורסם

הרוברים האלו בקושי החזיקו מעמד שהוציאו אותן מהחברה.

מי שקנה חדשה בכה עד שמכר .וההוצאות עליהן לא הצדיקו את אחזקתן.

בקיצור ,תשאיר את הרכב כמו שהו .כל שיפור יכניס אותך לאחלה סרט.המנוע ,והגיר העדין ,ישברו לך כאילו היו כלום.

קח גם בחשבון חלקים מקוריים אין ממש במלאי .ולהזמין כל חלק מאנגליה זה לא הכי נחמד.

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם

את הדברים האלו ידעתי והם מאוד נשמעו כואבים לכיס שלי !! ;)

אבל יש לי גם רובר 620SI עם מנוע של אקורד F20Z1 והסיבה היחידה שקניתי גם את הרובר הטורבו היה אך ורק בגלל שלא השגתי גיר לרובר עם המנוע של ההונדה .

אם יש פה איזה משהו שיכול להשיג לי גיר ידני שמתאים למנוע הזה :F20ZI אז אני יעביר את כל הפרויקט לרכב הקודם .

תודה רבה לעוזרים :wink:

פורסם

עד הבערך 200 כס ה"די דימיוניים ",עוד איך שהו הכל יחסית נשאר שלם .

וזה כמובן אם בן אדם בן 70 ינהג ,ויהיה הנהג היחיד על הרכב..

שיקפיד כמובן בטירוף על טיפולים כל 5000 קמ ,ושלא יעבור את אותם 5000 בשנה.

קצת לחיצות והכל שם הולך לאיבוד .ואת זה ראיתי ברכבים של 10,000 קמ בלבד חדשים מהחברה ,

וכבר אז חלפים היו על הנייר בלבד .פיזית הם היו איפה שהו באנגליה .

אני מבין שאתה נוהג על אחת ,ואין בן אדם שיודה שהרכב שלו לא ממש אי אי אי ..או במילים אחרות על הפנים.

כי צריך למכור אותו מתי שהו .לא ?.

שלושה חברים קרובים שלי הוציאו מכוניות של רובר בזמנו מהחברה ,אחד הוציא 827 סטרלינג ,והאחרים את ה TI המהוללת .

שלושתם בכו מרורים עד שהעיפו את הרכבים לכל הרוחות .

אז אל תספר לי כמה הרכב מוצלח .כי הוא ממש לא .בטח לא בעבר ,ובטוח לא בעתיד.

ואני אפילו לא מתחיל לדבר על מלאי החלפים העלוב "אם בכלל "שקיים בארץ .

אבל מי אני ? וכמובן מה אני מבין ?

only the turbo guys have the ability to disappear

• תוכן חדש...