שלום, אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 10K אפשר טיפה יותר.
הרכב הולך לשמש אותי לנסיעות אך ורק לעבודה הלוך וחזור כ 15 ק"מ ביום. חצי דרך כביש בין עירוני (עלייה של הקסטל) וחצי דרך כביש עירוני.
לאחר שחרשתי את כל יד 2 מצאתי שלושה מכוניות שנראות לי בסדר:
1) פיאט פונטו מודל 2001 - הרכב יד 4, עשה 178 אלף ק"מ, טסט לשנה, עבר לאחרונה טיפול 10,000. מנוע 1250. הבן אדם מבקש 7K במודעה.
2) פג'ו 306 מודל 95 - הרכב יד 4, עשה 152 אלף ק"מ, טסט לשנה, עבר לאחרונה טיפול 10,00. מנוע 1600. הבן אדם מבקש 7.5K במודעה. יש על הרכב ג'אנטים ומערכת שכוללת סאב וופר ומגבר. הרכב גם עבר צביעה לאחרונה.
3) פיאט בראבו מודל 97 - הרכב יד 4, עשה 167 אלף קילומטר, טסט כמעט לשנה, לאחרונה עבר טיימינג, מנוע 1600. הבן אדם מבקש 7K במודעה. יש על הרכב ג'אנטים.
עם אף אחד מהמוכרים עוד לא דיברתי.
ורוב הסיכויים שאני הולך למכור את הרכב במרץ (עקב גיוס).
אם זה משנה אז אני גם נהג חדש (מחיר ביטוח יותר גבוה). אני לא מתכוון לעשות ביטוח מקיף ד"א.
אני חושב שהפונטו הכי משתלמת ואני גם יצליח למכור אותה לאחר מכן יחסית מהר ובלי להפסיד הרבה כסף, אבל היא מבאסת אותי כי היא חלשה.
הפ'גו נראת טוב יחסית לשנת 95, והיא אמורה לנסוע בסדר יחסית (90 כ"ס). ממנה אני מתבאס בגלל שהיא שנת 95.
והבראבו לא נראה לי שאני יצליח למכור עוד שלושה חודשים. לרכב הזה אין שוק נראה לי.
אז לסיכום, איזה רכב עדיף לפי דעתכם?
תודה רבה לעוזרים!
נ.ב
כל הרכבים ידניים, אוטומט לא בא בחשבון (משעמם אותי).