Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Supercharger kit למנוע אטמוספרי - איך יכולים לעלות על זה?

matanff
שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Intake-Supercharger-Kit-Turbo-Chip-Performance-/250900929503?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda%7CModel%3AFit&hash=item3a6adc5bdf

זה נראה כמו פילטר אוויר פתוח רגיל, אם אני שם דבר כזה ברכב בטסט/בוחן תנועה יכול לעלות על זה ולהוריד אותי מהכביש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

סתם סקרן אותי הדבר הזה שראיתי את זה, גם אני ישר חשבתי זה חרטא, אבל בסרטון זה נראה שזה עובד ולמוכר פידבק חיובי גדול, אז לשכוח מיזה? מה בעניין החוקיות פה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שצפיתי בסרטון ראיתי כמה סרטונים שאנשים דחפו מפוח למנוע ואשקרה הוסיפו מספר סוסים של שתי ספרות

יש מצב שהדבר הזה אפקטיבי אבל לא ברמה של מפוח ...

בכל מקרה אהבתי את השריקה (:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם פילטר פתוח לא חוקי ואם הבוחן במצב רוח רע הוא יוריד אותך על שטויות.

בלי קשר לדבר הזה, אתה יכול להסביר לי את ההגיון של בוחני תנועה? אם לרכב יש טסט בתוקף, למה שהוא יבזבז את הזמן שלו בכלל? נכון שיש הרבה חארטות וכדומה אבל שיתעסקו עם השחיטות ולא עם האנשים הקטנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון גם אני הופתעתי כמוך לגלות שאפילו פילטר פתוח לא חוקי פה ממש עצוב.

בקשר לשאלתך ההיגיון מאוד פשוט, דקה אחרי הטסט אתה יכול ללכת ולעשות כל שינוי שתרצה עד לטסט הבא.

הכי עצוב זה לראות את כל הרכבים השבורים (של המקומבנים עם מכון הטסטים) שבקושי נוסעים עוברים בלי בעיה ואתה אחרי שהפכו את האדמה ולא מצאו כלום שולחים אותך לעשות לוחית רישוי חדשה כי אין מצב שתצא בלי להוציא אצלם משהו, התשלום שאתה מבצע בתחילת הבדיקה כבר מזמן לא מספיק להם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון גם אני הופתעתי כמוך לגלות שאפילו פילטר פתוח לא חוקי פה ממש עצוב.

בקשר לשאלתך ההיגיון מאוד פשוט, דקה אחרי הטסט אתה יכול ללכת ולעשות כל שינוי שתרצה עד לטסט הבא.

הכי עצוב זה לראות את כל הרכבים השבורים (של המקומבנים עם מכון הטסטים) שבקושי נוסעים עוברים בלי בעיה ואתה אחרי שהפכו את האדמה ולא מצאו כלום שולחים אותך לעשות לוחית רישוי חדשה כי אין מצב שתצא בלי להוציא אצלם משהו, התשלום שאתה מבצע בתחילת הבדיקה כבר מזמן לא מספיק להם.

לא צריך להיות מקומבן מי יודע מה, אני לא מכיר אף אחד מיוחד ויכול לעבור טסט ב100 שקל גם אם יהיה לי רכב בלי מנוע.

פילטר אוויר פתוח כן חוקי בארץ, כמו שאני שמתי לעצמי, של חברת Simota מ E&A, שמיובא באופן סדיר 8 שנים לארץ עם אישור ממשרד התחבורה, גם ככה הרכב שלי הוא לא אחד שעוצרים אותו שוטרים, אני כבר לא מדבר על בוחני תנועה :roll:

אבל הדבר הזה, האם מבחינה פיזית, הוא יוסיף כוח? אם אני יזמין את זה מחו"ל וזה יגיע לארץ לא יעשו לי בעיות עם זה? הוא יגיע אלי הביתה בלי יותר מדי חפירות? או שהוא יתעכבד במכס שם וידרוש בדיקה של משרד התחבורה וכדומה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שמעתי על פילטר פתוח מאושר בארץ, אם זה נכון זה ישמח אותי אולי זה יעזור לגולף שלי לנשום קצת בסל״ד גבוהה (20v) והיא מרגישה קצת חנוקה.

בנושא ההזמנה אני הייתי מהמר על האופצייה שזה ייתפס במכס וכל הבירוקרטיה אך טרם יצא לי להזמין חלקים מכאניים מחו״ל אז אולי מוטב שתחכה לתשובה מאנשים נוספים שהתנסו בעניין.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה וחג שמח.:-o

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעביר את הפילטר עם צינור למקום נמוך בקידמת הרכב מאחורי הגריל של הרכב (הגריל התחתון לא העליון)

זה משהו שיהיה קשה למצוא .

ותנסה לא להיכנס למקומות מוצפים במים/שלוליות עמוקות.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שמעתי על פילטר פתוח מאושר בארץ, אם זה נכון זה ישמח אותי אולי זה יעזור לגולף שלי לנשום קצת בסל״ד גבוהה (20v) והיא מרגישה קצת חנוקה.

בנושא ההזמנה אני הייתי מהמר על האופצייה שזה ייתפס במכס וכל הבירוקרטיה אך טרם יצא לי להזמין חלקים מכאניים מחו״ל אז אולי מוטב שתחכה לתשובה מאנשים נוספים שהתנסו בעניין.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה וחג שמח.:-o

גם לך.

דבר עם אחד מהנציגים של E&A פה באתר, הם ישמחו להתקין לך, לי עלה 500 שקל הכל כולל הכל וזה לקח חצי שעה 20 דקות.

דרך אגב בקשר לצ'ארג'ר החשמלי, הוא הרגע הוריד את המחיר ב30 אחוז וזה עומד על 210 דולר עכשיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הבוחנים לא ייטפלו למערכות שקטות אבל אם שומעים את האוטו מפריע את מנוחת השכנים משער הגיא , 3 דקות לפני שהוא מגיע לניידת במחלף שורש - ירוצו לאמצע הכביש.

ורצוי שלא תסמכו על מה שהבוחן לא יודע לזהות. הוא יודע שהשבלול הוא לא הצופר, גם אם הצנרת לא אדומה/כחולה והאינטרקולר מוחבא מאחורי הטמבון.

לפחות טוב כמו הילדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע גם ככה יש לי פילטר פתוח, אם ראית את הסרטון, ישנם שני דרכים להפעיל את הצ'ארג'ר, או בלחיצה כבדה, או בעזרת כפתור, ולא ליותר מ30 שניות, כאשר לאחר כל שימוש יש לתת לו 5-10 שניות מנוחה.

אני עדין לא קיבלתי תשובה חד משמעית, אם זה יגיע במשלוח מחו"ל, מה יהיה עלי לעשות כדי לקבל את זה (בשונה ממשלוח של איזה צעצוע או משהו לדוגמא)

והאם הבוחן בטסט (אני עובר במכון רישוי נורמלי, בלי חארטות) יכנס לי לתוך הפילטר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פילטר אוויר לא חוקי למרות שבדרך כלל בוחני תנועה לא אומרים על זה כלום !

אני מקווה שראיתה את הסירטון של האמבוש בכביש ליד אזור כך תוכל להבין איך בוחני התנועה ״מבנים במחונית״

בקושי גלגל הם יודעים מזה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...