Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פילטר אוויר לא חוקי למרות שבדרך כלל בוחני תנועה לא אומרים על זה כלום !

אני מקווה שראיתה את הסירטון של האמבוש בכביש ליד אזור כך תוכל להבין איך בוחני התנועה ״מבנים במחונית״

בקושי גלגל הם יודעים מזה!

אתה מתכוון לסרטון שבו הם הורידו כל מיני מכוניות ישנות על בעיקר אי תקינות של צמיגים?

ולא אכפת לי מבוחני התנועה, בסביבה שלי, מכל האנשים שאני מכיר, לא רק שאף אחד לא נתקל בהם, גם הם לא נטפלים לרכבים כמו שלי.

השאלה שלי היא בקשר להגעה של המוצר לארץ

והאם זה יעבור טסט (הכוונה היא, שלא ישימו לב לזה ולכן כנראה גם לא יעשו כלום)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש לא מבין למה אנשים פה מנסים להגיד דברים שהם לא ממש מבינים בהם?

יבוא של רכיב שכזה דורש אישור ממשרד התחבורה!

להעביר רכיב שכזה בדיקות של מכון התקנים (אם לא בוצע בדיקה לרכיב מדגם זה של אותו היצרן)

לקבל אישור זה בעיה אם אין כזה רכיב ביבוא סדיר בארץ,

אני יתן דוגמה מהנסיון האישי שלי:

יצאה תקנה חדשה לפני מס' חודשים שאוסרת התקנת אזעקות לרכב,

אני בתום לב הזמנתי אזעקה דו כיוונית לרכב והחבילה נעצרה במכס.

על החבילה היה רשום "לא מאושר משרד התחבורה" כאשר אזעקות מסוג זה נמכרות בארץ אך של יצרנים שונים.

הפנו אותי לדבר עם הממונה על היבוא במשרד התחבורה (אדם מאוד נעים - ואני ממש ציני) שממש היה קשוב אלי (אני שוב ציני)

והוא אמר לי : "אין אישור להכניס לארץ אזעקה"

אני : "אבל נמכרות אזעקות מסוג זה כאן בארץ"

הוא : "לא מאושר! "

אני : "אבל אני מתקין ללא צופר"

הוא : "לא מאושר"

אני : "אז איך נמכרות אזעקות כאילו פה בארץ"

הוא : "חבל על הזמן, תעביר אותה בדיקה במכון התקנים, ואולי אני יאשר"

אני : " תוציא את הצופר ותאשר"

הוא: "לא מאושר!!!"

אני : " שיהיה לך יום קסום..."

הוא : "תוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו" ניתוק.

הקיצר אין סיכוי שיאשרו לך להכניס (במידה ורשום על החבילה, פילטר / רכב / משהו בסגנון)

זהו רכיב שאינו סטנדרטי, ולכן לדעתי יהיה לך קשה להכניסו ולאשר אותו ברכב.

לגבי התועלת, שנויה במחלוקת אך אני אישית לא ממש יודע.

אני לא הייתי ממהר להיכנס להרפתקאות כאשר יש לך פה סדנאות מקצועיות שיכולות להציע לך שיפורים מקצועיים ולא חפרים.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
פילטר אוויר לא חוקי למרות שבדרך כלל בוחני תנועה לא אומרים על זה כלום !

אני מקווה שראיתה את הסירטון של האמבוש בכביש ליד אזור כך תוכל להבין איך בוחני התנועה ״מבנים במחונית״

בקושי גלגל הם יודעים מזה!

ומה לגבי הטסט השנתי? כי ממש אין כוח להתחיל לפרק ולהרכיב כל טסט.

פורסם

הטורבו הזה מזכיר לי את המנועים של הטיסני סילון החשמליים.

EDF55-C20(2)(1).jpg

יש למנועים הללו נתונים חזקים, מעניין לחבר אותם לצנרת יניקה ולראות אם יהיה שיפור.

(ומנועים כאלה מכניסים לארץ בלי בעיה ;) )

הנה קישור לכל מיני מנועים וחלקים לטיסנים.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=153

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

לכל מי שלא יודע:

סופרצ'ארג'ר עובד על פעולה דומה של טורבו, אבל בעצם מכניס אוויר חם למנוע (יש אנשים שעשו קומבינה עם פאן חשמלי),

ובעצם כך גורם למנוע לעבוד יותר בקלילות ומוסיף לו הספק מסויים, מרגיש כמו טורבו ברבי כזה, אבל בסופו של דבר - כן תהיה תוצאה!

לגבי החוקיות שלו? קשה לי להאמין שזה חוקי.

תברר עם פיט סטופ או E&A. מקסימום אולי תוכל להזמין דרכם, וגם יסבירו לך את הפעולה שעושה הסופרצ'ארג'ר קצת יותר טוב ממני :wink:

פורסם

עובד כמו טורבו, רק עם אויר חם?

ברצינות?!

אני מת לדעת איך עובדים שאר המכלולים ברכב, לפי ראייתך :roll:

מתחדשת*

פורסם

על מה כל המהומה?

ספיקת האוויר של הסופר צ'ארג'ר החשמלי הזה לא מסוגלת לעלות על ספיקת האוויר שהמנוע צורך בIDLE.

הנושא נטחן פעמים רבות ברשת, והתגלה שזוהי תרמית אחת גדולה!

מי יתן ותגדוש!

פורסם
אני ממש לא מבין למה אנשים פה מנסים להגיד דברים שהם לא ממש מבינים בהם?

יבוא של רכיב שכזה דורש אישור ממשרד התחבורה!

להעביר רכיב שכזה בדיקות של מכון התקנים (אם לא בוצע בדיקה לרכיב מדגם זה של אותו היצרן)

לקבל אישור זה בעיה אם אין כזה רכיב ביבוא סדיר בארץ,

אני יתן דוגמה מהנסיון האישי שלי:

יצאה תקנה חדשה לפני מס' חודשים שאוסרת התקנת אזעקות לרכב,

אני בתום לב הזמנתי אזעקה דו כיוונית לרכב והחבילה נעצרה במכס.

על החבילה היה רשום "לא מאושר משרד התחבורה" כאשר אזעקות מסוג זה נמכרות בארץ אך של יצרנים שונים.

הפנו אותי לדבר עם הממונה על היבוא במשרד התחבורה (אדם מאוד נעים - ואני ממש ציני) שממש היה קשוב אלי (אני שוב ציני)

והוא אמר לי : "אין אישור להכניס לארץ אזעקה"

אני : "אבל נמכרות אזעקות מסוג זה כאן בארץ"

הוא : "לא מאושר! "

אני : "אבל אני מתקין ללא צופר"

הוא : "לא מאושר"

אני : "אז איך נמכרות אזעקות כאילו פה בארץ"

הוא : "חבל על הזמן, תעביר אותה בדיקה במכון התקנים, ואולי אני יאשר"

אני : " תוציא את הצופר ותאשר"

הוא: "לא מאושר!!!"

אני : " שיהיה לך יום קסום..."

הוא : "תוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו" ניתוק.

הקיצר אין סיכוי שיאשרו לך להכניס (במידה ורשום על החבילה, פילטר / רכב / משהו בסגנון)

זהו רכיב שאינו סטנדרטי, ולכן לדעתי יהיה לך קשה להכניסו ולאשר אותו ברכב.

לגבי התועלת, שנויה במחלוקת אך אני אישית לא ממש יודע.

אני לא הייתי ממהר להיכנס להרפתקאות כאשר יש לך פה סדנאות מקצועיות שיכולות להציע לך שיפורים מקצועיים ולא חפרים.

בהצלחה

רוני נ.

מסכים איתך שהם "נחמדים מאוד"

לפני כחודש לא אישרו לי להכניס ערכת קסנון :-(

אבל לפני חודשיים קיבלתי אישור ממשרד התחבורה ליבא ערכת פילטר אוויר פתוח עם פילטר צנרת ותופסנים!!!

כשקיבלתי את התופס שיחרור מכס משרד התחבורה אישר את החבילה למזלי!!!

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

לגבי השטות שאתה רוצה לקנות חשבתי על זה לפני כשנתיים וראיתי המון מאמרים.

יש הרצאה של פיזיקאים שמסבירים מאוד מנומק ועם זרימות אוויר שזה דווקא מפריע למנוע ועף חונק אותו.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

לא צריך להיות פיזיקאי גדול בשביל להבין שכל קומבינה שאינה נשלטת ע"י המחשב של הרכב אינה יעילה,

הרי שאם כך בסל"ד נמוך ובסל"ד גבוה ספיקת האוויר (כמות) שנכנסת למנוע זהה?!

ברור שלא!

ולכן אני טוען שכל שיפור שאדם רוצה לעשות עליו לעשות זאת במקום בעל ניסיון וידע.

מי שרוצה לעשות חלטורות ברכב שלו ולהעלות 100 כ"ס ב 200$ ומאמין שזה אפשרי הוא תמים.

אין ארוחות חינם,

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

האמת מה שקורה עם כל החרטא ברטה של משרד התחבורה הוא כבר גובל בטומטום לצערי.

הייתי מסכם את זה ככה, בחלק גדול ממדינות ארה"ב אין חובת טסט לרכב, חובת בדיקת זיהום אוויר בלבד.

אתה אחראי על רכבך ועם אתה נתפס בתאונה או על ידי בדיקת פתע ומערכת הבלימה לא תקינה תצפה לקבל טוב טוב.

שאר הדברים לא מעניינים אותם, לא טורבו, לא כ"ס, לא פילטר, לא עם חיברת מגדש למנוע או הוספת חיזוקים, יש תקנות בסיסיות לרכב והתעשיה פורחת שם בתחום.

ובכן הם רק אוכלוסיה של 300 מליון איש ( לא כולל קנדה ) , אז מה אנשי משרד התחבורה האמריקנים ( או הקנדים ) יודעים, הרי אנחנו פה במשרד התחבורה בישראל יודעים יותר טוב מכל אחד אחר בעולם.

הפילטר אוויר בהחלט מסכן את התושבים, במיוחד עם הוא חשמלי, וכן גם האזעקה של הרכב שלך צריכה מכון תקנים במיוחד ל 12V.

עכשיו אני ציני :)

פשוט נמאס מהבזיון, אני זוכר שנכנסתי לחנות בקנדה עם חבר, הוא קנה קיט טורבו לרכב שלו, אני לא זוכר את הדגם, לא צריכים אישור, לא צריכים מכון תקנים ולא צריך משרד תחבורה, פשוט קנה קיט אוניברסלי לרכב וזהו. כמובן הקיט לרכב מקומי ולא לארץ.

פורסם

אתה טועה ובגדול, לפני זמן מה אחת מהסדנאות שחברות פה בפורום פרסמה ליין חדש של פילטרים פתוחים וסגורים של אחת החברות המובילות מחו"ל ובקישור שניתן לאתר החברה עצמה אפשר היה לראות את הפרטים על כל דגם.

ובכן משיטוט קצר ניתן היה לראות מספר לא קטן של דגמים שחלקם לא מאושרים בארה"ב וחלק שלא מאושר באירופה.

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=69-9501TP

תסכל לדוגמא פילטר לרכב שלי,

שים לב לשורה של סטריט ליגל...

וזאת רק דוגמא אחת.

פורסם

איזו מסחטה של כסף, מי אמר שכסף לא קוטפים על העצים ?

אתם יודעים למה לא ראינו עד עכשיו עץ של כסף ? כי קשה לנו להסתכל על עצמנו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...