Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 1.6 דור 4 אוטמטית.

כידוע לי מכנית אין מה לשפר בה כי כלום לא יעזור.

מה שכן אני רוצה לעשות אותה יפה ושתשמע יפה,

אני מעוניין לרכוש בקרוב פילטר פתוח ואגזוז שייתן זרימה חופשית.

בכל מקרה ראיתי בEBAY פיה של אגזוז ואני מעוניין להזמין השאלה אם היא נותנת הבדל ברעש אם זה מוסיף משהו?

הנה המוצר:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Golf-Jetta-MK4-Chrome-Exhaust-Pipe-Muffler-Tip-/390322875288?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5ae10e6b98#ht_997wt_939

לדעתי זה לא מוסיף אך בשביל להיות בטוח, בכל מקרה אני גם רוצה לדעת האם אפשרי להזמין אגזוזים דרך EBAY אני מעוניין באגזוז שיעשה רעש יפה ושיתאים לאוטו מבחינת יופי. תודה מראש

פורסם

צריך אגזוז 2 יציאות בשביל להרכיב את הצ'קימוק הזה , יש לך ?

1.6 מקורית לא מגיעה עם שני יציאות

חוץ מזה, אני די בטוח שתוכל למצוא במחיר דומה בארץ, מה גם שתצטרך

להוסיף כמה גרושים על ההתקנה

פורסם

ה1.6 שלי ספציפית יש לה 2 יציאות בדקתי.

כמה עולה בארץ לשים אגזוז טוב לגולף שיעשה רעש וייתן זרימה חופשית שיתאים לפילטר אגב צריך התאמה בין האגזוז לפילטר או שזה לא משנה ?

• תוכן חדש...