Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו קלאסיק דיזל מודל 1998, פתאום הספידומטר (מכני) קפץ ל-200 קמ"ש ונשאר שם בחיים לא נסעתי 200 קמ"ש באוטו. עושה רושם שסופר הקילומטרים הדיגיטלי נשאר אמין האם מישהו יודע מהן הבדיקות הדרושות למציאת התקלה. האם ניתן לבדוק את הכבל בלי לפרק את הלוח שעונים? מהם האבחנות ההתחלתיות לפני שאני הולך למכון של ספידומטרים? אודה לתשובתכם.

banner.jpg

מכון הספידומטרים המתקדם בארץ.

פורסם
אם הסופר הדיגיטלי ממשיך לעבוד , אז אין בעיה בכבל אלא בשעון עצמו . דבר שיצריך פירוק השעון כדי לבדוק את מקור התקלה .

האם המשמעות היא שצריך לפרק את לוח השעונים מהדשבורד?

פורסם

אכן, אם מונה המרחק ממשיך לעבוד אז החיישן מהירות והחווט אל לוח השעונים תקינים ואז יש לפרק את

לוח השעונים מהדשבורד ולתקנו במכון ספידומטרים טוב שיש לו מעבדת אלקטרוניקה.

יש להזהר, כי מע' האימובילייזר המקורי בפולקסווגן נמצאת בלוח השעונים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש לי פיג'ו 106

בלוח יש לי 2 בעיות

1. המד מתאפס (לא דיגיטלי) רץ בקצב מהיר מידי ולא מראה באמת את כמות הנסיעה (המד ק"מ שלא מתאפס תקין)

2. כשהמנוע מכובה המחוגים במד סל"ד ובמהירות לא יורדים עד ללמטה ממש אלא נעצרים טיפה לפני

אני מתכוון לפרק את הלוח כדי להחליף נורות שנשרפו, יש סיכוי לתקן את הבעיות האלה לבד בבית?

אם לא כמה יכול לעלות כזה תיקון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לתומר, את המד ק"מ שמזייף לא תוכל לתקן לבד.

ברוב הרכבים זה במכוון שהמחוג אינו יורד עד לנקודת האפס.

בהחלפת נורות בלוח השעונים יש להקפיד שהן תהיינה בהספק (וואט) הנכון ולא גבוה מדי כי אז עלול להשרף לוח השעונים, פלסטיקה או מעגל חשמלי.

עלות תיקון תוכל לדעת במכון ספידומטרים, מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

1. הנורות הן ממוסך מורשה לפי דגם האוטו

2. אני מתכוון שבמד מהירות הוא נעצר על 10 קמ"ש ולא יורד ל0, בסל"ד הוא נעצר באיזור 200. זה לא תקין.

אני מרחובות

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...