Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הושט ידיך! קבצן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על תגובותיכם, כיוון שאני למד מכך הרבה.

אני למד מכך שאני לא יודע להעביר את מחשבותי לכתב.

כיוון שלמעשה כל סיפורי הקבצנות הם סך הכל הקדמה לכבוד הפריפטאה שבאה בקטע האחרון,

מה שהכי קומם אותי זה תשדירי הקבצנות, כלומר: מרוב שאנחנו רגילים רק לתרום לשחיתויות

אנחנו כבר לא יודעים איך לתקן אותה אלא רק לטפח אותה.

אופנוען

פורסם

ועכשיו ברצינות.

אם יצא לכם לקרוא , לפני חצי שנה - התפרסם תחקיר על אודות ה"קבצנים" בצמתים.

מסתבר שאלה לא באמת אנשים שהגיעו לפת לחם ומתחננים אליך סתם ,אלא הם עובדים של ארגון גדול של עבריינים , שמחלקים "טריטוריות" בין עובדיהם -להם יש מקום קבוע לכל אחד ,ואוי לו ל"זר" שיעז לחדור ל"מתחם".

אז קודם כל - אל תטענו נגדם שהם לא עובדים , ודבר שני - שימו לב שאתם תורמים (גם כאן) לעבריינים .

פורסם

הזכרתם לי סיפור.....

לפני שנה בערך, נסעתי לבאר שבע באוטובוס, לא היה לי אז רכב וגם לא רישיון.

הגעתי לתחנה המרכזית בסביבות 22:00, בתחנה יש רק בחור שמוכר תירס, חוץ ממנו אין שם איש.

פתאום צץ לי משומקום בחור בין 17 בערך, נראה מטונף לגמרי, בגדים קרועים, פנים מלוכלכות, שיער מלוכלך וחצי בורקס ביד. הוא מבקש נדבה, הוא אמר לי: "אמא שלי מאושפזת פה בבי"ח, הביאו אותה מחיפה וזה היה דחוף להעביר אותה לסורוקה, אין לי כסף לחזור עכשיו לחיפה", כמובן שהוא גרם לי לרחם עליו ונתתי לו 10 שקלים.

שבועיים אחרי זה אני שוב מגיע לבאר שבע בשעות הצהריים, התחנה עמוסה, ואת מי אני רואה?

את אותו הבחור, לבוש בבגדי חרדים ומבקש תרומות למשפחות נזקקות וספרי תורה או משהו כזה...

כמובן שהפעם הזו התעלמתי ממנו.

פורסם

והכי חזק זה אלה שכופים עליך את הניקוי לחלון בצומת. זה הולך חזק במחלף השלום, וזה כמעט מגיע למכות.

FUNNY YOU SHOULD MENTION THAT. ל"חבר שלי" היה סיפור איתם. נגמר במראה לצלעות והרבה צרחות ברוסית. לעזאזל, בטקסס היו פשוט יורים בהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הצרה היא שיש ביניהם גם כאלה שבאמת זקוקים לעזרה, אבל לך תבחין. אני לא מצליח. עצוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא נותן כסף לקבצנים ברחוב, לא נותן כסף לקבצנים בצמתים (אין צומת אחד שאתה יכול לעמוד בו בשקט!).

לילדים שמלכלכים לי את השמשה אני אפילו לא נותן לחשוב לגעת לי ברכב! ד"א מה הסיפור עם אלו שמנקים את השמשות בשלום ? אני לא מכיר אותו.

אני זוכר שהיו זמנים שאיזה בחור דתי היה דופק בדלת ומבקש תרומה:

זה היה לפני כמה שנים, מישהו צילצל בדלת, אבי פתח ועמד בחור דתי לבוש כ"פיגווין" מסתכל על אבא שלי ואומר לו, "היי זוכר אותי ? עשינו מילואים יחד", אבא שלי מסתכל עליו לשניה, ובלי לחשוב סוגר לו את הדלת בפנים.

אני אומר שמי שבאמת צריך כסף אלו אנשים שלעולם לא יבקשו כסף, לדוגמא המשפחות שתמיד רואים בטלוויזיה שאין להם כלום במקרר כי אין להם מספיק כסף מהעבודה שלהם בשביל לקנות אוכל.

לגבי מיקי חיימוביץ' והערוצים המסחריים.

אני לא ממש חושב שמיקי חיימוביץ' או הערוצים המסחריים דרשו תשלום בשביל התשדיר הזה, גם להם יש לב, וחוץ מזה, זה מוציא אותם בעיניי הציבור כ"אנשים טובים", אולי אין להם תמורה כספית ישירה, אבל בעקיפין זה עושה להם רק טוב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

פותח השרשור צודק, גם שמר צודק בקשר לעברינות של קבצני הרחוב, זה רשת שלמה, כל הקבצנים האלה ברובם נרקומנים. פעם איזה קבצן ניגש לי לרכב באיזור המסגר, אמר שהוא רעב, אמרתי לו בוא אני יקנה לך לאפה ושתייה, "לא לא" אמר. בטח הוא נרקומן.... כולם כמעט נרקומנים. אני שקל לא ישים לנרקומן, כל הכסף מחזק רשת סמים ועבריינים שפוגעת/פוגעים בכולנו.

במנוגע לעזר מציון הפעם הם הגזימו, יש להם הרבה תרומות (אני אישית וגם מהעסק תורמים להם פעם פעמיים בשנה) הפעם הם הגזימו עם הקמפיין, לא רק שמעניין כמה עולה להם התשדיר בטלויזיה וכמה עולה להם מיקי. אז גם הם התחילו להיות כמו חברת סקרים ולהתקשר אלינו הביתה ולבקש מבחנות (כל מבחנה 280 שקל, אתה רוצה יש 5 תשלומים יש 10 תשלומים) שאמרתי לה מה שאני תורם לעזר מציון זה מספיק ואפילו די והותר אז היא המשיכה לבקש ואפילו טיפה להתחנן (ברור לי שהשואלת הייתה צעירה שהושכרה ולא פעילת העמותה) אז הדם עלה למוחי ונתתי לה על הראש שזה לא יתכן הדבר הזה.

אח"כ מבירור קצר התברר שעוד זכו לטלפונים מהם, בתחילה חשבתי שבגלל שאני תורם להם זכיתי לטלפון מהם אבל מסתבר שזה ממש מסחרי. זה ממש הרגיז אותי כל הקמפיין הזה לאחרונה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
אלה במחלף השלום אתה אומר להם לא לנקות הם מנקים ודורשים כסף

כשעבדתי בגבעתיים חברה שלי באה ביחד עם חבר לבקר אותי, הסיריון עברה שטיפה באותו היום, יצאנו 2 מכוניות מגבעתיים לכיוון איילון, אני וחבר שלי בפונטו והיא בסיריון, איך שהיא עוצרת קופץ אליה אחד עם המגב על החלון, היא מצפצפת והוא מפסיק באמצע ועומד לה מול החלון עם היד - ליכלכתי לך את האוטו תשלמי לי. היא צורחת עליו שהאוטו נקי והוא לא זז, אני והחבר יצאנו מהאוטו לקחנו לו את המגב, את הבקבוק מים ואמרנו לו שיעוף לפני שיהיו לו בעיות והוא פשוט צעק והתחצף, חבר שלי כמעט דפק לו את המגב בראש. נכנסו לאוטו והתחלנו לנסוע (כבר נהיה ירוק) ואיך שעברנו אותו הוא ירק על הפונטו, הרמתי אמברקס והפחדן התחיל לרוץ, רמזור אחרי ניקיתי את היריקה עם המגב שלקחנו לו.

שבוע אחרי זה באתי מאיילון צפון לשלום, החברה נוהגת ושוב איך שהיא עוצרת מגב נוחת על החלון, דפקתי צעקה כזאת שהבן אדם נבהל (לא אותו אחד ממקודם) והוא אומר לי מה קרה לך מה הבעיות, הבעיה היא שאתה בן זונה מניאק שכופה את עצמו והאוטו נקי. הוא הולך ומקלל, לא היה לי כוח, עשיתי כאילו אני בא לצאת מהאוטו והוא התרחק מהר, איך שהתחלנו בנסיעה אני שומע אותו צועק לי קללות ועושה לי אצבע משולשת. נקרעתי מצחוק.

אלה ילדים מפגרים שבמקום להיות בבי"ס עומדים במחלף המחורבן הזה. וגם אם איזה עבריין שולח אותם אז צריך לשבור גם לו את הראש.

יש הבדל מהותי בין לקבל ולקחת. וצריך ללמד את כולם מה זה נימוסים.

haters will hate

פורסם
...

מה שאני עושה זה לא פחות אפקטיבי, אם כי יש פחות סיכוי להידקר ו/או לחטוף אידס וכו'...

אני מכון את המתז השמאלי ביותר כלפי חוץ, וכל פעם שהם מיתקרבים הם חוטפים שפיץ של מים כחולים...

לפעמים לוקח להם כמה פעמים להבין את הקטע שהם לא רצויים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בנצי לא יותר פשוט להשאר עם חלון סגור ולא לתת להם גרוש?

בשביל מה העימותים המיותרים האלה? כל עוד הם לא פגעו באוטו או בך עזוב אותם

לפניהם היה שם אחד צולע, אתה חושב שהוא באמת צולע? פעם אחת ראיתי אותו מקלל מישהו שלא נתן לו כסף ופעם אחת הגעתי ובדויק בא חבר שלו והם הלכו משם ברגל ואיזה פלא הוא לא צולע. למדתי לא לתת לו גרוש וגם ליד הבית שלי יש 3 שמתחלפים בתורות, הקטע הוא שראיתי אותם ברחובות, גדרה, ות"א בצומת הגדולה לפני הסינמה סיטי. אם יש להם כסף להגיע עד לשם כנראה שהם לא כאלה נזקקים והם גם לא מקבלים כלום.

לעומת זאת יש פה אחד שעובר ממכונית למכונית עם שלט שכתוב שזאת העבודה שלו והוא מוכר חמסות ב 5 שקלים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
FUNNY YOU SHOULD MENTION THAT. ל"חבר שלי" היה סיפור איתם. נגמר במראה לצלעות והרבה צרחות ברוסית. לעזאזל, בטקסס היו פשוט יורים בהם.
ג'וליאני פתר את הבעיה הזו (ברובה) וגם בארץ זה ניתן לעשייה. רק צריך כסף וכוח אדם...:roll:
פורסם

תומר אתה יודע איזה כייף זה כשהאוטו מצוחצח, אחרי שטיפה.

תחשוב שאתה מגיע לצומת ועוד לא הספקת לעצור עצירה מוחלטת ובום, מגב מסריח עם מים מהירקון נופל לך על החלון.

אני רוצה לראות אותך יושב עם חלון סגור.

haters will hate

פורסם

יושב כמו גדול

אני אדיש לדברים האלה

אני נהנה לראות אותו מתאמץ ומשקיע ובסוף יש לו פרצוף חמוץ שהוא לא מקבל כלום, ברגע שהוא התעצבן השגתי את המטרה שלי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...