Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נועל גאנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לארופה עוד שבועיים והייתי רוצה להזמין נועלי גאנטים למיאטה.

מישהו מכיר אתר שבו ניתן להזמין את הנועלים :?:

פורסם

פשוט אין לי מושג איפה לקנות את זה.

בזמנו פירסמו קישור לאתר בחו"ל שמוכר, אז רציתי להזמין ולהביא את זה איתי לארץ (אין לי כוח להתחיל לקחת ולהסתבך עם מכס וכו).

יש מקום בארץ שאפשר להזמין סט כולל מפתח :?:

פורסם

ניב, נועלים לג'אנטים יש כמעט בכל פנצ'ריה רצינית (כזאת שגם מוכרת ג'אנטים).

אם אנחנו מדברים על אותו שרשור אז שם דובר על כך שהנועלים הרגילים לא שווים הרבה ורק יעכבו קצת את הגנב ובחו"ל אפשר להשיג נועלים רציניים יותר ויש אפילו reviews של נועלים והשוואות בין הסוגים השונים.

תראה את זה למשל:

http://www.autoexpress.co.uk/product_test/?id=57587

ניר

פורסם

. מממ זה בדיוק :!: מה שהתכוונתי אליו.

נועלים רגילים אני גם יכול לעשות בבית מלאכה, אני חיפשתי משהו שאי אפשר יהיה לפתוח אותו עם מפתח ברגים או משהו כזה ...

נראה מצויין :!:

פורסם

אני לא מבין דבר אחד, אם נועלים את הג'אנט עם זה אז מקבלים מפתח מתאים, זה נכון?

מן הסתם לא מייצרים אלפי נועלים שונים אחד מהשני ואלפי מפתחות שונים מהשני, כדי שכל אחד יהיה יחיד מסוגו, אני מאמין.

אז מאיפה לי לדעת שאם אני משיג נועלים כאלו, שזקוקים למפתח מיוחד (ואי אפשר לפתוח אותם עם פלאייר או מפתח ברגים אחר) אז גם לגנב לא יהיה מפתח דומה ?

אני מקווה שאני מובן, אני מתכוון לזה שאם אני קונה נועלי ג'אנטים וגם שכן שלי קונה נועלי ג'אנטים, אז יש לנו את אותם הברגים והמפתח? ז"א שהוא יכול לגשת לרכב שלי ולהתחיל לפרק את הג'אנטים? כי אם כן אז זו לא המצאה כ"כ גדולה...

יש למישהו הסברים?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מן הסתם לא מייצרים אלפי נועלים שונים אחד מהשני ואלפי מפתחות שונים מהשני, כדי שכל אחד יהיה יחיד מסוגו, אני מאמין.

נראה לי שאתה צודק..

גם לי לא נראה שיש אלפי סוגים של קידוד כמו לדוגמא מנעולים בדלתות..

אפילו אני בטוח שזה לא יעזור

הגנב יכול לקנות את הסט ולהשתמש אם הבוקסות .:|

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

יש בחוץ מאות ואפילו אלפי סוגים של דוגמאות של נועלים, נגיד נועלים שמבוססים על מפתחות "שיניים" מספיק שהרווח בין שן לשן שונה בטיפה זה כבר לא יכנס וככה נוצרים אלפי סוגים - רוצה להיות שקט לחלוטין ? תשים 2\3 סוגי נועלים וזהו

גם ככה לא מדובר בסיפור יקר מידי

• תוכן חדש...