Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוק את הרכב לגופו של עניין.

הידיים זה קלף מיקוח להורדת המחיר - לא מעבר לכך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכבים אלו נדירים והרבה פעמים אתה נתקל במספר ידיים רב עקב היותו רכב ספורט שצעירים נותנים לקנות ולמכור לאחר זמן קצר יחסית. אומנם יש בשוק מציאות שאפשר למצוא (לפני שבוע אני ראיתי אחת 98' יד רביעית), אבל, הקימוטרז' שכתבת שיש לאוטו סביר מאוד, בממוצע ואפילו קצת מתחת, לדעתי בדוק את האוטו ואם מצבו תקין אין משמעות למספר הידיים.

למה גם לפי מה שהבנתי רוצים לבטל את כל העיניין הזה של העבר של הרכב ומספר הידיים שהוא עבר.

פורסם

אין הרבה משמעות לידיים חוץ ממיקוח כמו שכבר אמרו פה

אתה יכול לצאת מנק' הנחה שגם ביד הראשונה אפשר ליקרוע את הרכב ככה שרק ה' יעזור לו

ולעומת זאת אם כל ארבעת הבעלים שמרו על הרכב ולא הרסו אותו אז אין לידיים חשיבות

תבדוק את הרכב טוב, כי אוהבים להתעלל בריכבי ספורט בארץ

אם הוא נימצא תקין ומתאים לשיבעות רצונך אז תיקנה אותו ושיהיה במזל.

אם אתה רוצה להישאר הגון עם האדם תן לו מחירון, אם חסר לך כסף תילחץ עליו בעיניין של הידיים.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מעניין מאוד שכולם אומרים שמספר הידיים לא משנה, אך כל עם ישראל כולל כולם כן מתייחס לזה, ואי אפשר למכור רכב עם יד גבוהה, פשוט כולם מנתקים, מניסיון שלי - אל תקנה, למרות שהרכב יכול להיות מצוין פשוט לא תצליח למכור אותו אח"כ.

בעבר רכשתי רכב שאני הייתי יד רביעית הרכב היה מצוין אך במכירה היה קשה מאוד ולאחר המון זמן ואחרי שהורדתי המון מהמחירון כאילו הרכב היה בהשכרה הרכב נמכר, מאז כמה שזה מטופש ולא הגיוני אני קונה רכב מיד ראשונה או שניה.

פורסם

לא הייתי נוגע ברכב הזה ויהי מה.

עכשיו בטח יהיו כמה שיקפצו ויגידו "אבל ידיים זה לא משנה". "אולי כל יד רק השקיעה וישר מכר את הרכב" או אנערף מה,

יופי.

אני לא הייתי נוגע בה.

אפשר להגיד עד מחר שרכב ספורטיבי מחליף יותר ידיים וכו', אבל יד 6?!

יש מספיק פולו 16V אחרות בשוק. אני יודע שכרגע אתה חושב שאין, אבל יש פה ושם. עדיף לשלם עוד 2-3 אלף שקל ולקבל בובה מאשר רכב שיוציא לך את החשק לנהוג.

למי שאמר פה "יד ראשונה קרעה את האוטו ו 4 ידיים שמרו עליו".

אולי זה הפוך?

ותאמין לי, רוב הסיכויים שזה הפוך. מי שמוציא רכב חדש מהחברה, לרוב חבל לו להרוס את האוטו. הוא מטפל בו, מטפח אותו וכו'. הוא הוציא עליו כסף רב ולכן לא יעשה משהו שיפגע בו.

לעומת זאת כשהמחיר יורד, יותר קל להזניח כי הרכב שווה פחות. גם אולי מי שקנה את הרכב הוא בלי אמצעים יותר מדיי ולכן חסך בטיפולים? נכון שזה יכול להיות גם על הבעלים הראשונים, אבל בכל זאת אני הייתי מתרחק. ומהר.

Back to the original - NC again.

פורסם

ככלל ככל שמספר הידיים רב יותר קשה לגלות ולדעת את העבר של הרכב, מה עבר, היכן טופל, ק"מ אמיתי וכו".

פולו 16V גם לא רכב ספורטיבי למרות שיש לו 100 כ"ס .

פורסם

תזכור שאתה תהיה יד שביעית. המוכר שיירצה לקנות ממך יחשוב על כך שהוא יהיה יד שמינית...

מכאן - יהיה לך מאוד מאוד קשה למכור אותו.

וזה - עוד לפני שבכלל מדברים על כך שזה רכב שננהג, לרוב, ע"י צעירים - שומאכרים קטנים שעוד יותר סביר שניסו לקצץ בעלויות טיפולים.

לשיקולך.

פורסם

כמה כדי לי לדרוש על האוטו ?

דרך אגב מתמונה שראיתי הרכב מאובזר באגזוז גבות גריל אלומיניום לא שאני מחשב לזה חשיבות...

כמה הייתם נותנים על הרכב

צירפתי תמונה אולי מישהו מכיר

o1_1_1_4_20051227151232.jpg

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לי אישית היתה סיאט איביזה 93 כשקניתי את האוטו היה לו 179.400 ק"מ והוא היה יד 5 ומזגן לא עובד וטסט ל10 חודש בוא נגיד במצב של חצי דרך לפרוקייה קניתי אותו ב 5.800 ש"ח נסעתי על האוטו בידיוק 5 חודש ומכרתי אותו כשהיו לו 184.500 ק"מ בלי מזגן עובד + בעיות נוספות שנוספו לו מחרתי אותה ב6.500 ש"ח וזה לקח לי בערך חודשיים לעשות את זה (עד שאלוהים עזר לי) לכן אני אישית לא היתי קונה את האוטו הזה אפשר לימצוא מציאות לדעתי יותר טובות .

http://www.auto-deal.co.il/index0.html

*לינק לאוטו דיל סוכנות\מיגרש שמיתעסק רק באודי סיאט וולקסואגן ממולץ ביותר

בהצלחה,חג שמח

פורסם

נו אז נורא פשוט ליפתור את הבעיה שלך

אם הפחד הגדול הוא שצעירים חסכו על האוטו, אז יש היסטוריית טיפולים, ואם את זה אין. צא מיתוך מסקנה שאם דבר כזה חשוב ונורא בסיסי כמו ספר טיפולים שכחו להעביר או איבדו, אז זה סימן בטוח להזנחה מהבעלים הקודמים.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...