Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי ואני מחפשים רכב מנהלים חדש מהחברה (חייב מהחברה )

היום יש מיגוון לא קטן של מכוניות

אבל אני מאוד רוצה את הממלצות שלכם:

המטרות של הרכב:

* רכב חזק - אנחנו תושבי ירושלים עליות לא חסר רוצים רכב ש"יצחק" שיעלה את העליות הקשות

* נוח ומפנק - אני ואבא שלי נוסעים הרבה אבא שלי לא עובד ואני לפני צבא ,ואנחנו כל היום על בכביש

* צריכת דלק ממוצעת

בעיקרון התקציב הוא בין 157 ל200 אלף שקל ! אבל אם יש רכב שדורש עוד 15-20 אלף והוא שווה את זה יש על מה לדבר (לדוגמה פאסאט החדשה שעולה 215)

איזה רכב אנחנו כבר פוסלים ?

בעיקרון הראש פתוח להכל ..אבל

-נסענו על B4 החדשות (165 כ"ס) ולמרבה הפלא היא היית חלשה לא מפנקת קיצור B4 לא

כל השאר דיי פתוח

תודה מראש מקווה שעניתי על הכל

מתן

פורסם

מאליבו ב-165K תעלה את העליות כאילו היא יורדת אותם, תפנק אתכם בעת שהייתכם בפקקים ותשארי לכם ממון רב בכיס.

dirty old man

need love too

פורסם
מאליבו ב-165K תעלה את העליות כאילו היא יורדת אותם, תפנק אתכם בעת שהייתכם בפקקים ותשארי לכם ממון רב בכיס.

מאליבו ?

לא מכיר אתה יכול לפרט?

פורסם

המאליבו נחותה בכל מהפאסאט, שהיא בהחלט מהמובילות בקבוצתה. מוזר ש-B4 לא הרשימה אתכם, מכיוון שהיא מכונית מצוינת. הביצועים אמנם אינם מסמרי שיער, אבל זה לא בגלל המנוע אלא בגלל התיבה (4 הילוכים בלבד). הפאסאט אכן תהיה חזקה יותר, אבל לא בהפרש ענק. אם אתם נוסעים הרבה, כנראה שדיזל יהיה עדיף בשבילכם תודות לצריכת הדלק העדיפה (וגם מומנט זה דבר נחמד, כמובן). היא גם תהיה המפנקת ביותר שתמצאו במחיר הזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם זה רק בשביל אבא ובן אז לדעתי אפשר לוותר על הגודל של הסופרב, לחסוך כמה עשרות אלפים ולקנות אלתיאה TDI DSG שמאוד מוצאת חן בעיניי:-)

פורסם

הסקודה סופרב עולה כ-210K, בגרסת ה-TDI 130 כ"ס, לדעתי היא אופציה הכי טוב, חסכונית, מרווחת, עם הרבה מומנט שיעזור להתגבר על כל העליות בי"ם. (בגרסה הידנית היא עולה 187K).

אל תצפה מאף אחד מהמכוניות האלו לביצועים מסמרי שיער, בסה"כ מנוע 2.0 (בדרך כלל) עם תיבה אוט' ומשקל לא קטן לא מבטיח הרבה..

ה-B4 רכב מצויין, נוח מאוד, הנעה כפולה שעוזרת בבטיחות בכביש רטוב, מנוע חזק אבל התיבה האוט' מסרסת אותו וכך גם ההנעה הכפולה שהכוח הולך לאיבוד.. בסה"כ לדעתי רכב המנהלים הכי טוב.

המאליבו (מנוע 3.5), תיהיה בזבזנית הרבה יותר מהרכבים "הרגילים" של הקבוצה הזו..

פורסם

פלקסוואגן פאסאט TDI (אמנם ברמת אבזור הנמוכה) עם תיבת DSG תעלה בערך 215k.

היא אמנם חורגת מהתקציב במקצת, אבל אני חושב שהיא אידאלית.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
המאליבו נחותה בכל מהפאסאט, שהיא בהחלט מהמובילות בקבוצתה.
לא נהגתי בפאסט החדשה, היקרה משמעותית מהמאליבו שמצויידת במנוע אדיר, פינוקים לרוב, מרחב פנימי מצויין ונותנת תמורה מצויינת למחיר.

הפאסט של אחי, 98 נדמה לי, דיזל, התבררה לאחר קנייה כאחת החולות הרעות שיש בשוק. תחזוקה יקרה מאוד, מנוע מרעיש ברמה מחרידה [במושב קוראים לה 'הטרקטור' ולא בכדי]. יש לו יותר דברים שלא עובדים מאשר דברים שכן.

מעבר לכך, לפסאט החדשה יש פנסים יפים.

אמנם לא בהשוואה ישירה, אבל המאליבו שלנו [99] יותר חסכונית מהמאזדה 6 של השכן.

dirty old man

need love too

פורסם

תראה, מי אני שאקבע, אבל הנה המבחן האולטימטיבי: אפילו אבא שלי, שהוא חסר יכולת אבחנה מוטורית, נהג במאליבו (ובפאסאט החדשה גם כן) והבין שבמאליבו פשוט אין כלום מלבד מנוע חזק והרבה מרחב. הפאסאט בסופו של דבר מכונית מהוקצעת ושלמה הרבה יותר, מספקת אווירה מכובדת משמעותית וכן - זה מתבטא במחיר. אתה מוזמן לנסות בעצמך.

אין מה להשוות את הפאסאט שנת 98. בוודאי שלא באמינות ובטח שלא במנוע הדיזל (שהיה כבר טוב אז, אבל עכשיו זה עולם אחר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

במקום כל ההתברברות. קפוץ לסוכנות UMI ובקש נסיעת מבחן על הביואיק La-cross.

אני עשיתי נסיעת מבחן על הרכב עם אבא שלי. רכב מדהים מכל הבחינות. דומה ליגואר,

מפואר מבפנים (ריפודי עור, חימום מושבים, מושבים חשמליים, מגנזיום ותוספות רבות),

מנוע מטורף לחלוטין -חווית נהיגה. אפילו אבא שלי, אחרי שנהג על לא מעט רכבים טובים

כמו הSLK או הA6 או הPorshe Cayne התרשם מהרכב! מבחינת נוחות יש מרחב עצום,

הרבה עץ וריח חזק של עור, תוספות ואבזורים מפה ועד הודעה חדשה ובקיצור אתה מקבל יגואר

במחיר של בין 200-220 אלף ש"ח (תלוי בדגם ובתוספות).

לגבי צריכת דלק-מסתבר שהרכב צורך פחות או יותר או דבר כמו רכב עם מנוע 2000.

המנוע שהם פיתחו מתקדם מאוד וצורך בדיוק כמו פורד מונדאו, מאזדה 6 או הונדה אקורד.

בקיצור שווה הצצה..

Lexus CT200H

פורסם
לגבי צריכת דלק-מסתבר שהרכב צורך פחות או יותר או דבר כמו רכב עם מנוע 2000.

המנוע שהם פיתחו מתקדם מאוד וצורך בדיוק כמו פורד מונדאו, מאזדה 6 או הונדה אקורד.

בקיצור שווה הצצה..

לא נהגתי על הלה-קרוס, אז אני לא אחווה דעה על האוטו. רק בקשר למה שאמרת על המנוע: ה-3.8 שנמצא בתקציב הוא יותר ישן בבסיסו מרוב גולשי הפורום, ו"נהנה" מגל זיזים יחיד ו-12 שסתומים בלבד, כאשר ההספק הוא 200 כ"ס ב-5200 סל"ד.

ה-3.6 היקר יותר הוא אכן מנוע חדיש עם גל זיזים כפול ותזמון משתנה, אבל כאן מדובר במדרגת מחיר גבוהה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...