Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Ok, ככה:

קודם כל, הקאפרי "התחיל" אצלי כרכב יומיומי, ללא כל מחשבה אז על האספנות. עם השנים, כשהפך להיות "מיותר" מבחינת כלי תחבורה בבית, עלתה בי המחשבה על האספנות, ומאז התחיל כל העניין.

בתקופה האחרונה, לאחר שעמד כמה שנים, חזר לכביש לאחר תיקונים ההכרחיים בלבד, ושימש את האקסית שלי (שהייתה אז חברה, מן הסתם) כרכב לסופי שבוע, ונסע כל פעם במסלול כ"ס-חדרה-קיבוצים בסביבה-כ"ס. היום שוב עומד ומחכה לרגע, כאשר יהיה לי מספיק כסף להכניסו לשיפוץ ייסודי ביותר.

מצב - על הפנים ביותר- חלוד, וכמעט כל דבר מכני לא תקין.

בעיקרון- כאשר היה (ויהיה, אני מקווה שוב) במצב תקין- אין כל בעיה לשימוש יומיומי, מלבד זה, שאין מזגן - כל השאר לא מפריע, וגם זה לא ממש - אני לא מפונק:wink: !

תגובות:

חברים - "די כבר, תתפטר מהפגר הזה, הוא מת מזמן, אתה לא קולט?!"

חברה - אין, כשהייתה - מאד התלהבה ואהבה אותו, אפילו במצבו הזוואתי.

ברחוב: וואללה, אחי, איזה אוטו זה? כמה כח סוס יש לו? איזה אוטו יפה!

שכנים: מספיק כבר לשים גרוטאות, שלא נוסעות בשכונה! (מלווה לפעמים בתלונות לעיריה).

הפיירמונט - נוסע, ביטוח חובה+צד ג', נסיעות למפגשים בלבד - כ-10 ק"מ בשבועיים. בעיקרון אין כל בעיה גם לנסיעות יומיויות, רק שאין צורך, וגם זללן דלק לא קטן- חבל על הכסף לדלק.

מצב - בינוני -, לפני שיפוץ (פחחות ופנים, מכנית תקין). אין רדיו.

תגובות:

חברים: "טוב, נו... עוד פגר על הראש שלך, מתי כבר תתבגר?" לבין: "האמת - האוטו מדליק, אבל תשפץ אותו כבר"!

ברחוב: "מה זה, לעזאזל, איזה אוטו זה בכלל?!"

משאית: לא נוסעת, לא תקינה, פחחות על הפנים, מצב "סופר לפני שיפוץ".

תגובות:

כולם: "אתה דפוק לגמרי. מיקרה אבוד!!!"

:-P :-P :-):wink::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה אומר חרא?

הפוקוס שלי מצויינת... :wink:

בשביל מה לך פורדים?

חר* של מכוניות.

אני מוכן לעשות לך טובה ולקנות את אחת הקורטינות, או אפילו שתיהן, ואף לשלם על העברת בעלות. הכל רק כדי שתפסיק לסבול.

:wink:

NSU Club Israel

פורסם
את זה גם אבא שלי אמר בשעתו (ע"פ העדויות), גם הוא התחיל עם קורטינה XL ידנית בגיל 18 והיום הוא לא מוכן לשמוע על משהו אחר חוץ מ-1600 אוטומט.

קורטינה 1.6 אוט' תהיה מושלמת בשבילו

haters will hate

פורסם

יש עכשיו בלוח של קלאסיק קאר קורטינה 75 ידנית,מצב נראה טוב.

אפשר לעשות הסבה לגיר אוטומט,יש לי גיר אוטומט מאיזה דפוק שהחליף לידני:wink: .

יאלה יאלה קנה קנה....

פורסם
קורטינה 1.6 אוט' תהיה מושלמת בשבילו

שאבא שלי קנה בזמנו את האוטו, יד ראשונה מרופא גרמני, יותר יקא מיקא, הוא רצה רק גיר ידני.

היא נמכרה במצב מושלם שהכל עובד עם ריפוד סקאי מקורי במצב טוב וספר רכב, וכל זה בשביל מה? פיאט אונו 1400! :?

מה אני אגיד לך... כואב לי על הקורטינה הזו...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...