Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי רדיאטור??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא הזה נידון רבות בפורום וכל מי שמתכוון לומר לי לבצע חיפוש אז שלא יגיב להודעה כי לפני שאני שולח הודעה אני מנצל את מנוע החיפוש עד תום.

הדעות בעניין חלוקות מאוד ואשמח לקבל חוו"ד מקצועית מידי מומחי הפורום.

מדובר ברכב מסוג דייהו לאנוס '99.

הבעיה היא שאני פתחתי את מיכל העיבוי גיליתי שצבע המים אינו נקי ויש במיכל מעין בוץ חום.

יש לציין כי לרכב אין בעיית התחממות אבל נראה לי שאם אני ישאיר את המצב כך תתחיל בעיה.

אין לי מושג אם הקפידו עד היום על שימוש בנוזל קירור (הרכב אצלי חודשיים) ואני רוצה לבצע יישור קו בנושא.

אני מתלבט בין שתי אופציות:

1. האם כדאי לבצע באופן עצמאי ניקוי לרדיאטור בעזרת תכשיר פלאשינג כלשהו וניקוז המים הקיימים ולאחר מכן מילוי נוזל קירור איכותי ( אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מיקומם של פתחי ניקוז האויר ברכב זה).

2. לגשת למכון רדיאטורים ולבצע ניקוי יסודי ומקצועי לכל מערכת הקירור ע"י פירוק הרדיאטור (קיבלתי הרבה פידבקים שלילים מכיוון שנאמר לי שאם אין לי שום בעיית התחממות אז חבל לבצע סתם פירוק של הרדיאטור).

אני דווקא נוטה ללכת לכיוון של ניקוי מקצועי במכון רדיאטורים מכיוון שנראה לי שגם אם היום אין בעיית התחממות היא לא תאחר לבוא.

מה אתם אומרים? כדאי אולי לנסות ניקוי עצמאי קודם לכן?

תודה מראש על התשובות!

פורסם

אני עשיתי ניקוי רדיאטורים כמה וכמה פעמים, מקצועי הכולל פירוק מלא, אפילו פעמיים על אותו רדיאטור, בטנדר מגנום, וגם בטרקטורים, עקב התחממות.

עבד מצוין. וגם לא יקר, 300 שקל לרדיאטור רכב, ו400 שקל לרדיאטור ענק.

פורסם

המליצו לך כבר בשירשור הזה על מכונים טובים לרדיאטורים. מנסיון אישי, תן קפיצה לשמיל, מ"גונגה" - הוא בחור הגון ויאמר לך אם יש צורך לבצע ניקוי, או שניתן להסתפק בהחלפת נוזל קירור ב"עבודה עצמית".

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היחיד שהגיב להודעה שפירסמתי הוא רפי לין שבאדיבותו הרבה נותן מענה כמעט לכל שאלה בפורום,

סה"כ פירסום מוסכים זו הפרנסה של רפי למרות שאני לא מפקפק לרגע בהמלצות שלו ויצא לי להשתמש בהמלצות שלו בפורום לא פעם.

ציפיתי לקבל תגובות מאנשים שביצעו טיפול במכוני רדיאטורים ויכולים להמליץ ולספר על מחירים.

מישהו אולי יודע בכל זאת איפה פתחי ניקוז האויר בלאנוס?

תודה.

פורסם
היחיד שהגיב להודעה שפירסמתי הוא רפי לין שבאדיבותו הרבה נותן מענה כמעט לכל שאלה בפורום,

סה"כ פירסום מוסכים זו הפרנסה של רפי למרות שאני לא מפקפק לרגע בהמלצות שלו ויצא לי להשתמש בהמלצות שלו בפורום לא פעם.

ציפיתי לקבל תגובות מאנשים שביצעו טיפול במכוני רדיאטורים ויכולים להמליץ ולספר על מחירים.

מישהו אולי יודע בכל זאת איפה פתחי ניקוז האויר בלאנוס?

תודה.

אם תמשיך לקטר ככה, אף אחד לא ימליץ לך על כלום... שלוש הודעות למעלה, המלצתי לך מנסיון אישי על "גונגה" - מה לא היה ברור?

לגבי מחירים, אני באופן עקרוני מסתפק באמירה שהמחירים סבירים, ולא אפרסם כאן מחיר ששילמתי. הסיבה פשוטה מאד - כל עבודה היא עולם אחר, ותלויה במקרה הספציפי. העובדה ששיפוץ הרדיאטור שלי עלה X ש"ח לא מבטיחה שהשיפוץ שלך יעלה אותו הדבר. כשהמלצתי לחברים בעבר, כולל מחירים, גרמתי סתם לאי-נעימות במקרים המוצדקים שבהם בעל המקצוע ביקש יותר. הלקוח היה בטוח שדופקים אותו, ובעל המקצוע היה צריך להוכיח שאין לו אחות. תסתפק בזה שמנסיוני האישי שמואליק מ"גונגה" גובה מחירים סבירים ביותר יחסית למקובל בענף.

כפי שכתבתי קודם, הוא בחור הגון, ויאמר לך אם יש צורך לנקות או שתוכל להסתפק בהחלפת נוזל הקרור ב"עבודה עצמית".

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אף אחד לא מקטר, סה"כ ציפיתי שאנשים שכבר ביצעו ניקוי במכון רדיאטורים יספרו על ניסיונם וזה לא קרה מלבד ההמלצה שלך ושל ארז בשרשור הנוכחי, אז לרשום שכבר המליצו לי בשרשור קודם זה לא מדויק.

תודה בכל מקרה על העזרה.:mm_yeah:

• תוכן חדש...