Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו ... תראו את העולל הזה מגיח מהלול שלו ...

תשמע ממתק ... ברגע שיצמח לך התלתל הראשון שלך על אחת מהג'ולות בין הרגליים , אז תוכל לדבר על משהו שקשור לזהות מינית כלשהי , יש ?

ובכלל ... אתה בכלל עדיין רואה פוקימון ... מה אתה מנסה להתערבב בשרשור של זקנים שעוד יודעים רובוטריקים וחתולי הרעם מהם .

בנצי'לה ... הזכרת לי את התוכנית עם הפאקין רובוט ההוא ... ואני חשבתי אז בזמנו שבשנות ה 2000 הרובוט שלי יראה כמו הרובוט שלהם והייתי מבסוט ... אם היום הייתי יודע שהרובוט שלי אמור להראות כמו טוסטר אובן או כמו גרסת פרו-בטא של חביתוש הייתי מוותר וחוזר לרחם לתקופת צינון .

צודק אביבה, על נקודה רגישה לא צוחקים...צ'טערת.

דניאל עלה עליי, אני מאוהב בה :oops:.

גם אביב מאוהב בזה שנלחם נגד תחנות רוח, נראה לי דון קישוט קראו לו, משו בסגנון...

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלילה ידידי מצומק האיבר ... לא אתן לעצמי להרוס את הזיותיו של בן עשרה מתבגר אשר איבריו קירחים וקולו עדיין ... קולו נשמע כמדובב של הרובוטריקים בגרסא העברית .

חוץ מזה ... אתה שם לב שאתה עדיין מנסה להתערבב בשרשור שלא לך ... הא עולל זב חוטם ? :D

רובוטריקים ופליינג האוס זה לא בשבילך ! נראה לי שאפילו את קיפי ואת אופניק אתה לא ממש מכיר , הא ?

אז הס עוללי היקר והרך שלי ... ( אחחח ... אם רק הייתי יודע את אשר שבעה נפשי בליל אמש , אני חושב שהיית מקבל קרי לילה בעודך קורא את מילותיי אלה :D ) .

אם כבר מישהו אמר פליינג האוס ... זה לא נראה לכם הזייתי משהו ? משהו כמו הזייה של אקסטזי ? ילדים ... ספר ... רובוט ( פאק ... זה היה שנות ה-80-90 ! ) , בית מעופף ודמויות מהתנ"ך ..

באמא'שלכם ! זה לא אותו סטלן שכתב את עליסה בארץ הפלאות ?!

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אביב מתוקי. זאת הייתה תקופה אחרת...

היום יש לילדים מחשב והם מחוברים לפורנוגרפיה עוד מגן חובה. אחרי שנטחן להם המוח עם הטלטבאיז.

כשהתחלנו אנחנו עם הפורנו במחשב היינו פשוט קוראים לתמונות עירום - גיפים GIFIM, כי זה היה קובץ GIF וכי היינו מפגרים רצח.

פעם הכל היה שונה כולם היו נאיבים, היה פנטאוז מגזין בעברית כמובן. היה קליר שוופס, ומדקות של JPS ג'ון פלייר ספיישל על כל סובארו עם השילוב הקדוש של נעלי תינוק מאחור וקוביות פרווה על המראות.

אנחנו היינו ילדים קטנים, מוש השור היה אליל נוער, והכבלים היחדים שהכרנו היו פירטיים...

ואני בטוח שכבר מאז היה לך שפם. ופאות, ושערות על הידיים....

ואני לא יודע איך נתקפתי בנוסטלגיה רגעית.

haters will hate

פורסם

כמה תוספות לדברים שנאמרו לעיל,

- מה לגבי כל אותם סובארו קאסטום פלייבוי, עד היום רואים שארים של אותם שחומי עור של אותה תקופה יפה.

- פחיות היו נפתחות בלי בחרא הזה שלפעמים נשבר ובדרך כלל מציק לנו באף.

- לערוץ ירדן היו שלושה משולשים ירוקים בצד ימין למעלה וזה היה המורה דרך שלך כשהיית מחפש את הערוץ הזה בצורה אובססיבית בין התחנות.

- היינו הולכים לשחק כדורגל עם מכנסי "צ'ארלי וחצי" וחושבים שאנחנו מינימום מראדונה.

על נוסטלגיה אפשר לדבר מכאן ועד אחר כך.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

1. אם אני לא טועה זה היה ערוץ לבנון , לא ירדן.

2. אני דווקא בעד ההמצאה של הלשונית שלא נתלשת , וזה משתי סיבות : א. ככה נולד המשחק הדבילי הזה של לדפוק פליק-פלאקים בלשונית עד שהיא נשברת:king:

ב. הלשונית המעאפנה של פעם הייתה סגורה לפעמים חזק מדי - לפעמים חלש מדי , אף פעם לא ידעת באיזה עוצמה לפתוח את הזרגוג מבלי לשפוך על עצמך חצי מהקולה , סליחה קינלי/אורנג'אדה..

מה גם שאם הלשונית הזו היתה קיימת היום אני בטוח שבני נוער היו דוקרים אחד את השני איתה {החרא הזה היה חד כמו חרב של האטורי האנזו}

מה שבטוח פעם ארטיק קרח לימון היה הרבה יותר חמוץ וטעים , וגם כיף -כיף ופסק זמן.

וצריך לתלות את מי שהחליט להפסיק לייצר קאבוקים.

GOT סחוג?

פורסם

חופשי.

אתמול היה לנו דיון סוער בנושא:

הלכנו כמנהגנו לסופר לעשות קניות- וממש בא לי גלידה. הלכנו למקרר של הגלידות והיה שם רק קרמריה וכל מני כאלה. עשו מהגלידות פייגעלעך. כולה רציתי פונטש בננה- אבל אין למצוא.פעם היו עושים גלידות בכזה מין בלוק מוארך והיו 2 טעמים - שוקו וניל או פונטש בננה. היום השוקו וניל נהיה "טריפל הפתעת שוקולד" והפונטש בננה נהיה "חגיגת אקזוטיקה בניחוחות טרופיים".

בני זונות....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

טוב נו, אז מי שמעוניין , יש בידי את כל פרקי "חתולי הרעם" , וכל פרקי "נשואים פלוס" (כ 90 גיגה לערך)

בנוסף, רק רציתי להגיד, שסילברהוקס רולז, והימן ושליטי היקום סתם הומו מנופח מסטרואידים , וששירה אחותו שווה טילים.

ילידי 1983 ומטה הרימו ראשכם גבוה והתפקדו !

פורסם
טוב נו, אז מי שמעוניין , יש בידי את כל פרקי "חתולי הרעם" , וכל פרקי "נשואים פלוס" (כ 90 גיגה לערך)

בנוסף, רק רציתי להגיד, שסילברהוקס רולז, והימן ושליטי היקום סתם הומו מנופח מסטרואידים , וששירה אחותו שווה טילים.

ילידי 1983 ומטה הרימו ראשכם גבוה והתפקדו !

חתולי הרעם עם הדיבוב לעברית?

צפה ה"פ בקרוב.

יצא לי לגעת בתהילה - אני מכיר אישית את זה שדיבבה את אסתר הקטנה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

עשו לזה בכלל דיבוב? הכל היה באנגלית מי חשב על דיבוב לסדרות האלה באותה תקופה.

פעם בערוץ הילדים היו סדרות טובות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
עשו לזה בכלל דיבוב? הכל היה באנגלית מי חשב על דיבוב לסדרות האלה באותה תקופה.

פעם בערוץ הילדים היו סדרות טובות

אכן - צר לי.

אני התכוונתי למיתולוגיה חדשה בהרבה - ערוץ 2 הנסיוני

החתולים הסמוראים.

לטעמי ה-תכנית המצויירת הטובה ביותר שהיתה אי פעם [עם קריינות של אברי גלעד, קולות של תמר וחברים]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חופשי.

אתמול היה לנו דיון סוער בנושא:

הלכנו כמנהגנו לסופר לעשות קניות- וממש בא לי גלידה. הלכנו למקרר של הגלידות והיה שם רק קרמריה וכל מני כאלה. עשו מהגלידות פייגעלעך. כולה רציתי פונטש בננה- אבל אין למצוא.פעם היו עושים גלידות בכזה מין בלוק מוארך והיו 2 טעמים - שוקו וניל או פונטש בננה. היום השוקו וניל נהיה "טריפל הפתעת שוקולד" והפונטש בננה נהיה "חגיגת אקזוטיקה בניחוחות טרופיים".

בני זונות....

זה לא מצחיק מאז שנעלמו הגלידות בקרטון אני לא אכלתי גלידה....

זה פשוט לא זה בלי חתיכה של קרטון רטוב בתוך הגלידה.

השמות האלה זה מכה .

אתמול נפלתי שוב והגעתי עם כהמ חברה (בעיקבות שלוש בנות ) למסעדה חלבית (יש בעיה עם ההגדרה הזו כי אין שם באמת מה לאכול...).

בקיצור ,לכל מנה שם של סרט כחול :

שחיתות

חגיגה אקזוטית

חגיגה בשחור לבן

וכדומה ,

כאילו מה מלצרית אמורה לחשוב שכאני מבקש ממנה "אפשר שחיתות בבקשה...."

ראבק כבר אי אפשר לבקש כוס קפה ?

פשוט קפה ?

לא לטה

לא שמטה

ראבק 1 קפה שתיים סוכר מעט חלב.

ובלי מילים בלטינית

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
זה לא מצחיק מאז שנעלמו הגלידות בקרטון אני לא אכלתי גלידה....

זה פשוט לא זה בלי חתיכה של קרטון רטוב בתוך הגלידה.

השמות האלה זה מכה .

אתמול נפלתי שוב והגעתי עם כהמ חברה (בעיקבות שלוש בנות ) למסעדה חלבית (יש בעיה עם ההגדרה הזו כי אין שם באמת מה לאכול...).

בקיצור ,לכל מנה שם של סרט כחול :

שחיתות

חגיגה אקזוטית

חגיגה בשחור לבן

וכדומה ,

כאילו מה מלצרית אמורה לחשוב שכאני מבקש ממנה "אפשר שחיתות בבקשה...."

ראבק כבר אי אפשר לבקש כוס קפה ?

פשוט קפה ?

לא לטה

לא שמטה

ראבק 1 קפה שתיים סוכר מעט חלב.

ובלי מילים בלטינית

מזכיר לי את המערכון של מרגול בקפה ארומה בארץ נהדר+ שילוב של "העצבני" (דב נבון),

"אם אהבת את הקונפנה שלנו...".

בכל אופן עם בנוסטלגיה עסקינן, אז מה לגבי ממתקי הילדות?

איפה נעלמו להם ה"בננית"? השטות בטעם בננה המצופה בשוקולד?

מה לגבי ה"שלוק" הנצחי שהיה מקפיא לך את הידיים בכל הפסקת 10?

מה לגבי בקבוקי הליטר וחצי עם העיגול השחור הזה מלמטה שהינו דוחפים בין ה"סלוקים" באופני קרוס שלנו עם "הילוכים" על מנת ליצור השלייה של אופנוע קאסטום?

ומה לגבי משחקי הילדות?, מה עם האלבומי מדבקות של הרובוטריקים?(עד היום יש לי 2 אלבומים מלאים תקועים איפשהו באיזה קרטון ב"בוידעם").

מה לגבי האטארי שכל מה שהיה אפשר לעשות זה לשחק את ה"ציפורים" או יותר נכון, "הפלישה לחלל".

מה לגבי ה"מגסון" שהיה חידוש מהפכני, שהינו נושפים על הכרטיס כאילו זה עושה משהו, והמתחכמים שביננו היו גם הולכים להחליף "קלטות" ב49/69/79/99 ש"ח?

מה לגבי המחשב שהיו לוחצים לו "TURBO" וזה לא היה עושה דבר?

שמסטיק עגול היה עולה 0.10 אגורות...שקרטיב קרח היה עולה 0.60 אגורות... שהייתה בכלל אגורה!

שוופס קולה,קינלי אורנג'דה...אכן היו ימים.

שהיית נכנס ל"צרכניה" וקונה ב20 ש"ח(ב2 שטרות של גולדה צהובים) ממתקים לכל הטיול השנתי!(היום זה משכנתא!)

ואגב לגבי הלשונית הקודמת, אז אחרי שפעם אחת הלכתי יחף על חוף הים ודרכתי על לשונית מטופשת כזאתי וחתכתי לעצמי את הרגל, אני חושב שזה מבורך ששינו אותה!

under construction..

פורסם

עדיין יש את הבננית

שלוק עדיין קיים!!!

לא צריך יותר את השחור באופניים, גם ככה אנחנו מתניידים במכוניות, היום זה הפך לאגזוזי לחץ

היה לי אלבולמים של חבורת הזבל, היום יש לי מזוודה של פוגים בארון

אטארי בחיים לא הבנתי מה זה, מגסון היה לי והחלפתי קלטות ב 5 שקלים

הטורבו במחשב תמיד היה לחוץ אצלי והיה עוזר קצת, יותר היה עוזר הדפיקות עם הרגליים במחשב

מסטיק אף פעם לא עלה 10 אגורות, תמיד שילמתי 20 אגורות

קרטיב אני תמיד זוכר שעלה שקל

שוופס עדיין קיימים רק לא במתכונת של פעם

היום בשביל מסטיק צריך משכנתא, אתה מדבר על טיול שנתי?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...