Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 106 שנת 97. משולש יציקה.

אני מעוניין לשפץ ולהחליף את הבוקסות והבולג'וינט, הבעיה היא שזה בפרס ואפילו אצל המדביק בת"א לא רוצים לשפץ כי הם טוענים שהעלות היא זהה למשולש תחליפי חדש שאף אחד לא יודע מה האיכות שלו מול המקורי.

מישהו מכיר בעל מקצוע באיזור המרכז (ראשון רחובות והסביבה) שיש לו את הכלים של הפרס ויהיה מוכן להחליף את מה שצריך במשולש?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ומי מבטיח לך שאצל כל משפץ ישתמשו בבוקסה ובול-ג'וינט מקוריים ?

אחרת אין טעם לשפץ. לא ?

בדוק עלויות בג'אן למשל - לדעתי תמצא שעדיף ללכת על תחליפי חדש.

פורסם

לדעתי חבל על זמנך וכספך; קנה חליפי ותבקש אותו אצל ג'אן. אני החלפי לפני כשנה בקסארה שלי ולמיטב זכרוני זה היה משהו כמו 200 ש"ח ליחידה. בכול מקרה חבל לשפץ.

פורסם

שמר את הבוקסות אני אקנה אצל ג'אן.

משולש מקורי עולה כ 700 ש"ח

תחליפי אצל המדביק סביב 400 ש"ח

אני לא יודע אם התחליפי טוב כמו המקורי במקרה הזה, זה מיועד ל 106 GTI

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לדעתי חבל על זמנך וכספך; קנה חליפי ותבקש אותו אצל ג'אן. אני החלפי לפני כשנה בקסארה שלי ולמיטב זכרוני זה היה משהו כמו 200 ש"ח ליחידה. בכול מקרה חבל לשפץ.
בקסארה הבול ג'וינט מתחבר עם ברגים - בשונה מה-106. הרבה יותר קשה ב-106.

בכל זאת לא חושב ששווה לשפץ. מה עלות 2 הבוקסות והבול ג'וינט בג'אן (מקורי) ?

רציתי לעשות את זה במשולש של 206. רק החלקים (לפני עבודה) עולים כמו משולש תחליפי.

בסה"כ מדובר על כמה גומיות ומחבר כדורי , הברזל של המשולש אותו ברזל.

אם אתה מחפש לחסוך - קנה תחליפי . אם מדובר על פיקוח נפש - קנה כבר מקורי . לא שווה לשפץ.

• תוכן חדש...