Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אצלי בפנסים הראשים יש נורה לאיתות.

נורה גדולה בתוך הפנס הראשי ועוד נורה יותר קטנה גם בתוך הפנס הראשי.

הנורה המתאימה היא H4 השאלה שלי עכשיו עם אני רוצה להחליף לנורות הלוגן צבע לבן אני צריך להחליף לשניהם?

או רק לנורה היותר גדולה?

(הם רגילים צהובים).

תודה!

ללא שם.JPG

פורסם

תחליף רק את המנורה הגדולה(H4) כי היא זו שמאירה לך בלילה על הכביש,בקטנה אל תיגע כי זוהי מנורת חנייה והיא לא משחקת שום תפקיד בתאורת הכביש בזמן הנסיעה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קודם כל, תתרחק מאוטודיפו, יעלה לך פי 3 שמה הנורה.

דבר שני נורה בעוצמה של 55-60W לא תסנוור ולא יעצרו אותך ולא תקבל קנס ושום דבר כי פשוט אין הבדל כמעט.

האור שיצא מהפנס לא יהיה כחול, אלא רק הרפקלטור יקבל גוון כחלחל בהיר.

ואיך זה נראה בחושך?

בדיוק כמו פנס רגיל רק במקום אור צהבהב אור לבן נקי ורפלקטור כחלחל ( צריך להסתכל מזווית מסויימת כדי לראות את הכחלחל.

ומיצו רולס, נורת חנייה מבוססת לד עם קצה שטוח דווקא רואים אותה טוב טוב כאשר האורות דולקים.

ובאוטו דיפו עולה בסביבות ה 80-100.

פורסם

עכשיו ראיתי שאני מפעיל את האורות ברכב סיבוב אחד המנורות הקטנים נדלקים שני סיבובים שני המנורות נדלקים הקטנה והגדולה

השאלה היא אם אני יחליף את המנורה הגדולה ללבן אז את הקטנה לא להחליף לשניהם יהיה צבע אחר?

או שלהחליף את שניהם?

תודה!

****נמחק ציטוט מיותר , פעם שלישית :idea: **********

פורסם

מה אתה רוצה אני לא מבין.

הנורה הרגילה היא צהובה, אם תשים את ההלוגן עם ציפוי כחול בקושי יראו אותה או שבכלל לא

אם תחליף ללד יראו.

פורסם
עכשיו ראיתי שאני מפעיל את האורות ברכב סיבוב אחד המנורות הקטנים נדלקים שני סיבובים שני המנורות נדלקים הקטנה והגדולה

השאלה היא אם אני יחליף את המנורה הגדולה ללבן אז את הקטנה לא להחליף לשניהם יהיה צבע אחר?

או שלהחליף את שניהם?

תודה!

הקטנה לא מזיזה, מספיק שתחליף את הגדולה. מה אתה מסתבך כולה מנורה בחנות חלפים נורמלית יעלה לך בערך 40 שקל זוג

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
מה אתה רוצה אני לא מבין.

הנורה הרגילה היא צהובה, אם תשים את ההלוגן עם ציפוי כחול בקושי יראו אותה או שבכלל לא

אם תחליף ללד יראו.

יש דבר כזה לד H4?

עם כן תוכל לעלות תמונה ליראות איך זה ניראה ?

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
אין

H זה הלוגן.

עוד משהו איפה אני יכול למצוא את הלדים הקטנים כמו שיש בלוחית,ולרקע בפנס הקימדי .

משהו לבן נקי.תודה על העזרה

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

יש לדים שמחליפים את הנורה הראשית, אבל, הפיזור אור שלהם מאוד עלוב, לד זה אור ממקוד, ואתה לא תרה איתו כלום, הלדים האלה בעיקר לתצוגות ולדברים כאלה.

והלדים הקטנים כל חנות לאביזרי רכב, מה קרה לכם אתם לא ידועים אם בעיר שלכם יש חנויות קטנות שמוכרות אביזרי רכב?

• תוכן חדש...