Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לדעת איך המכשיר בתמונה מסייע בדיוק להחלפת פלאגים,

וכיצד משתמשים בו - קוראים לזה thickness gauge.

תודה.

1569.jpg

פורסם

בעברית של מוסכניקים קוראים לזה "פילר גייג'" = Feeler Gauge.

זה למעשה סט של עלי מתכת בעוביים שונים שמיועדים למדוד עובי של חריצים שונים. בפלאגים (במיוחד פעם, היום פחות) משתמשים בזה כדי למדוד ולוודא את הרווח בין האלקטרודה (ה "ר") לבין גוף הפלאג, שיש לו משמעות מבחינת הפקת הניצוץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אני מבין נכון אז אין צורך להשתמש בזה בזמן החלפת הפלאגים, בהנחה שאני מחליף לחדשים?

כי הם מגיעים כבר כמו שצריך מהמפעל

ואיך אני יודע מה צריך להיות המרחק בין ה"ר" לגוף הפלאג? מדובר באקסנט 99 1500 סמ"ק.

תודה

פורסם

תבדוק בספר רכב מהו סוג הפלאג ומה מרווח האלקטרודה. מרווח אלקטרודה סטנדרטי נע בסביבות ה 1 מ"מ.

לאחר שאתה יודע את מרווח האלקטרודה, אתה לוקח את הפילר גייג' ומשתמש ב"סכין" בעל הערך הנכון ומודד את המרווח בין האלקטרודה לראש הפלאג. אם הסכין נכנסת בדיוק בין האלקטרודה לראש - הפלאג מכוון, אם יש עוד קצת מרווח - צריך לעקם את הראש כלפי האלקטרודה עד שיהיה רווח לסכין בלבד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את הגייג' תוכל לקנות באיזור רחוב המסגר (אם אתה מהמרכז) במחיר של 30-40 ש"ח.

זכור לשמן אותו מידי פעם הם נוטים להחליד....

קו---------------------------------------

פורסם

ברמה העקרונית אין צורך למדוד את מרווח האלקטרודה. כל יצרן שמכבד את עצמו דואג לכך , והפלאגים היום מוחלפים הרבה לפני שמרווח זה משתנה.

• תוכן חדש...