Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לשלוח מכתב למשטרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח על מהירות, מעוניין לשלוח מכתב של בקשה להמרה באזהרה.

יש עצות לגבי נוסח המכתב?

פורסם

שאלה אחרת לי ... בעניין דומה ...

היום רכבתי להנאתי על האופניים שלי (ככה זה שאין אוטו ... ) אני נוסע ברחוב חד סיטרי , ופתאום מגיחה מאחורי , מהקצה של הרחוב שבו אין כניסה , אחת מבנות המין היפה אשר נוהגת לא בג'יפון של טויוטה ברייס מטורף וכמעט העיפה אותי ... ונכנסה לחנייה של אחד הביניינים .

היא נכנסה באין כניסה ע"מ לקצר את הדרך לבניין שנמצא בסוף הרחוב הקרוב לאין כניסה במקום להגיע מהקצה השני שבו יש כניסה .

רשמתי את המספר שלה , השאלה אם יש טעם להגיש עליה תלונה ? מישהו יתיחס לזה ?

:roll:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
תתלונן על זה שמצלמות המהירות אינן מדוייקות ולא הוכח שהם עובדות כראוי

יוסי, אני צריך להשמיד לך את המחשב.

כל הרעיון בבקשה להמיר קנס לאזהרה זה שאתה מודה באווירה, טוען לתנאים מקלים - כביש ריק, שעה מאוחרת, מיהרתי, וכיו' - אבל כותב שהבנת שטעית ואתה מצטער, וזו עבירה ראשונה שלך ותשמח אם יתחשבו.

ובפעם השנייה כאן יוסי, אין עוררין על דיוק של מצלמות מהירות, אקדחי לייזר, זה סיפור יותר מסובך.

• תוכן חדש...