Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לזיכרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממליץ למישהו שלא מכיר להתעסק עם MSCONFIG.

לבטל תוכנות שעולות בהפעלה ניתן לבטל מהתוכנה עצמה כמו מסנג'ר, ICQ, EMULE וכו'.

מי אמר שאני לא מבין בזה ?.אולי לא כמוכם אבל ידע בסיסי יש ...

ביטלתי רק תוכנות שצריך ..ולא כאלו שחייבות להיות דולקות .

בכל מקרה תודה לכולכם הסתדר לי הכל .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה שאני נדחף לתרד, לאחרונה יש לי בעיה קטנה.

כל פעם שאני מפעיל ווינאמפ (או כל תוכנת מוסיקה אחרת) ושומע מוסיקה ומעמיס קצת על המחשב (קצת הכוונה אזור ה10-20 אחוז CPU), המוסיקה מתחילה להישמע בSlow motion ולהתקע, הזכרון וה CPU יוסאג' עומדים על 4 אחוז למעבד והזכרון עומד על 200 מגה בייט (יש לי 768 מגה סה"כ). בדקתי ווירוסים עם קספרסקי, בדקתי רוגלות וספייוורים גם באד אוור וגם בספייבוט ( שניהם מעודכנים תמידית, כנ"ל הקספרסקי) והם לא מצאו כלום. בסטרט-אפ יש לי סה"כ 4 דברים (אנטי ווירוס, פיירוול ועוד 2 דברים של מייקרוסופט).

אין לי מושג למה כל פעם מחדש זה קורה לי, לפני שבועיים שלוש עשיתי פירמוט, המחשב עבד בסדר, עד שבשבוע האחרון החלה הבעיה עם השמיעת מוסיקה.

למישהו יש מושג מה הבעיה?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

זכרון ווירטואלי נמוך נובע בעיקרו מחוסר מקום בכונן הקשיח ( לא ב - RAM ) ,

ה - RAM זה זיכרון פיזי , הזיכרון הווירטואלי הוא הכונן הקשיח ( קובץ ה - SWAP ) .

בעיות כאלו אכן נגרמות בד"כ בגלל ווירוסים / רוגלות שאוכלות משאבים בצורה לא נכונה וגורמות לקריסה של מערכת הוויסות של ה - RAM וה - VIRTUAL RAM .

מאד פשוט :

לאחר שמתקינים מערכת הפעלה חדשה הצעדים הראשונים הם התקנת אנטיווירוס + תוכנה נגד טרויינים ולעדכן אותם , כנ"ל לגבי עדכוני האבטחה של מערכת ההפעלה .

פורסם
מי אמר שאני לא מבין בזה ?.אולי לא כמוכם אבל ידע בסיסי יש ...

ביטלתי רק תוכנות שצריך ..ולא כאלו שחייבות להיות דולקות .

בכל מקרה תודה לכולכם הסתדר לי הכל .

נתקלתי כבר בכל כך הרבה לקוחות " לא חכמים במיוחד " שחושבים שהם מבינים בתהליכים , על הדרך הם מבטלים את ה - REAL TIME PROTECTION של האנטיווירוס ואז מתפלאים מדוע מערכת ההפעלה קורסת .

פורסם
סליחה שאני נדחף לתרד, לאחרונה יש לי בעיה קטנה.

כל פעם שאני מפעיל ווינאמפ (או כל תוכנת מוסיקה אחרת) ושומע מוסיקה ומעמיס קצת על המחשב (קצת הכוונה אזור ה10-20 אחוז CPU), המוסיקה מתחילה להישמע בSlow motion ולהתקע, הזכרון וה CPU יוסאג' עומדים על 4 אחוז למעבד והזכרון עומד על 200 מגה בייט (יש לי 768 מגה סה"כ). בדקתי ווירוסים עם קספרסקי, בדקתי רוגלות וספייוורים גם באד אוור וגם בספייבוט ( שניהם מעודכנים תמידית, כנ"ל הקספרסקי) והם לא מצאו כלום. בסטרט-אפ יש לי סה"כ 4 דברים (אנטי ווירוס, פיירוול ועוד 2 דברים של מייקרוסופט).

אין לי מושג למה כל פעם מחדש זה קורה לי, לפני שבועיים שלוש עשיתי פירמוט, המחשב עבד בסדר, עד שבשבוע האחרון החלה הבעיה עם השמיעת מוסיקה.

למישהו יש מושג מה הבעיה?

פליקס

תוכנות למינהן גם מדיה פלייר?

הWINAMP מתרסק?

פורסם

כן, גם במדיה פלייר זה קורה.

מתרסק , לא ממש. הכוונה נגיד אני מפעיל ווינאמפ, מפעיל אקספלורר או סתם לוחץ על המחשב שלי ואז מתחיל קירטוע רציני בשיר והשיר זוחל. אחרי שנגיד האקספלורר עולה הקירטוע מפסיק, עד לפעולה הבאה של העמסת המחשב. הדרייברים של הכרטיס קול עודכנו כבר( זה Creative SB live 5.1). מה זה יכול להיות?

שוב תודה, פליקס

ROOONEEYY

פורסם
REDR:

מה זה REAL TIME PROTECTION?

האם זו האופציה שהאנטיוירוס יופעל יחד עם עליית ה-OS?

כן , זה ה - AGENT שמטפל בהגנה הקבועה של האנטיווירוס , זאת אומרת שכל קובץ שהמחשב נוגע בו ( תלוי בהגדרות ) הוא סורק אותו אוט' .

בד"כ לאנטיווירוס יש לפחות כ - 3 אפליקציות שמופיעות ב - MSCONFIG , הסרה של אחת מהם תפגע קשות בהגנה על המחשב.

פורסם
כן, גם במדיה פלייר זה קורה.

מתרסק , לא ממש. הכוונה נגיד אני מפעיל ווינאמפ, מפעיל אקספלורר או סתם לוחץ על המחשב שלי ואז מתחיל קירטוע רציני בשיר והשיר זוחל. אחרי שנגיד האקספלורר עולה הקירטוע מפסיק, עד לפעולה הבאה של העמסת המחשב. הדרייברים של הכרטיס קול עודכנו כבר( זה Creative SB live 5.1). מה זה יכול להיות?

שוב תודה, פליקס

אתה מעלה את התופעה בWINAMP בלבד האם זה קורה גם במדיה פלייר בפתיחת דפדפן?

פשוט לא מובן לי מה כתבתה. על מנת להתמקד על הבעייה אני צריך שתגיד לי אם זה קורה גם במדיה פלייר.

פורסם

או קיי, הסבר קצר: ראשית כל התופעה קיימת גם בווינאמפ וגם במדיה פלייר.

תיאור התופעה: בעת הפעלת הווינאמפ \ מדיה פלייר שומעים מעולה (הכוונה כשאני מפעיל אותם ללא העמסה של המחשב, כלומר ווינאמפ \ מדיה פלייר פועלות לבד ללא שום תוכנות שרצות ברקע).

נגיד ואני מפעיל את הדפדפן או למשל פותח מאטלאב או מייפל או סתם מעמיס קצת על המחשב (אני יודע שמאטלאב ומייפל זה לא קצת, אבל לשם ההמחשה) ותוך כדי כך אני שומע מוסיקה בווינאמפ או במדיה פלייר המוסיקה מתחילה להתקע ולהשמע בסלואו מושן.

התופעה הנ"ל קורית לפעמים כלומר אין אילו שהם דפוסים קבועים לתופעה. לפעמים יכול להיות שאני אפעיל מאטלטב ואשמע מוסיקה והמוסיקה לא תתקע, ולפעמים יקרה שהיא תתקע לחצי שניה ולפעמים תתקע ל10 שניות ותמשיך לקרטע עד שהמאטלאב תעלה במלואה ( במאטלאב נכתבה לצורך ההמחשה, התופעה קורית גם כאשר כאשר אני מפעיל את המחשב שלי, כאטשר נכנס לוורד וכ"ו, כלומר מעמיס על המחשב).

כפי שכבר אמרתי קודם, ה CPU בכל הפעולות הנ"ל עומד על איזה 10-20 אחוז, והזיכרון על 200 (יש לי 768 סה"כ).

מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי בצורה מובנת.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אני מכיר את התופעה טוב מאוד. לא אצלי על המחשב אבל מוכר לי.

מה שתנסה לעשות זה לפתוח את הTASK MANAGER תלך ללשונית השנייה PROCESSES חפש את הWINAMP או מדיה פלייר (מה שפתוח) לחץ אליו כפתור ימני ובחר SET PRIORTY. תראה שזה מוגדר אצלך על NORMAL. אם כן תעלה קצת את העדיפות ותראה אם עדיין זה גורם לחירבושים בניגון בעת פתיחת תוכנות. אם לא (אני בספק) תקבע שיהייה NORMAL.

כמו כן תכנס להגדרות של הWINAMP בלשונית OPTIONS בדוק שעדיפות עיבוד היא על NORMAL גם כן.

ערכיה:

בעת פתיחת כל תוכנה אפילו דפדפן % ניצור של הCPU עולה ל100% בד"כ

בהצלחה.

פורסם

תודה לך.

שמתי הכל על נורמל וזה לא שינה הרבה, ניסיתי גם על HIGH ועל LOW ולא שינה הרבה.

מה שמעניין זה שבמנדריבה זה לא קורה, נמאס לי אני מפרמט שוב פעם ווינדוס.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אם איזה תוכנה אני יכול לפתור את הבעיה? כול פעם שחלונות קופצים הזיכרון בשימוש PF עולה, וככה עם הזמן הזיכרון הפנויי הזה יורד וביצועיי המחשב קצת יורדים,

איזה תוכנה תפתור לי את הבעיה לא שסתם היא תסגור את החלון שנפתח, אלה תגרום לזה שבכלל לא יפתחו מהשורש?

תודה

תמיר

פורסם

השאלה היא מה מקור החלונות.

אם זה חלונות שמקורם בתוכנות ריגול אז תוריד תוכנה למחיקת תוכנות ריגול כגון - Ad-Aware

אם אלה פופ אפים שקופצים בכניסה לאתרים מסויימים תוריד חוסם פופ אפים (יש אחד כזה מובנה בסרגל כלים של נענע \ וואלה או ב- SP2).

פורסם

אם אני יפעיל תוכנה של חוסם פופ אפ, זה בדיוק כמו שאני סוגר את החלונות מהעכבר רק התוכנה עושה אוטומטית, לכן זה לא טוב, כול עוד יש עדיין חלונות קופצים הזיכרון ימשיך לרדת.

תמיר

• תוכן חדש...