Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לזיכרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, לפי מה שאני רואה פה, יש הרבה יותר מדי תהליכים פועלים אצלך.

אני במקס' על 2 תהליכים. וגם אז, המחשב על 300 ב commit charge.. ובין 2-5 באחוזים של הCPU..

קודם כל, תסגור את כל התהליכים שאתה משתמש שאתה יודע שאתה פתחת (אס"ק, מדיה פליר וכו').

אח"כ תעשה פרינט סקרין, וננסה לעזור לך שוב.

בהצלחה.

אור.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שבוע וחצי הכול היה נורמאלי גם עם הרבה תהליכים הזיכרון היה על 250MB גג..

עכשיו הוא עובר את ה1000MB ובשביל לאפס את זה חזרה צריך לעשות ריסטרט, ואז לוקח כמה שעות וזה עולה שוב לאט לאט,

מספיק מתחברים לאנטרנט אפילו בלי להפעיל דפדפן חלונות יקפצו סתם, הפעלתי את Ad-Aware מצאה כמה דברים, ניקתה, בדקתי שוב...אין כלום. אבל עדיין קופץ.

עשיתי גם עדכון בבוקר למערכת הפעלה, לא עזר עדיין.

תמיר

פורסם

אצלי המחשב נהיה מהיר אחרי שעשיתי כל מה שאמרתם לכמה דקות ..

מצא 8 וירוסים ..

לאחר הפעלה מחדש המחשב חזר להיות כמו מקודם אז החלטתי לפרמט

ועכשיו הכל מעולה:-)

פורסם
לפני שבוע וחצי הכול היה נורמאלי גם עם הרבה תהליכים הזיכרון היה על 250MB גג..

עכשיו הוא עובר את ה1000MB ובשביל לאפס את זה חזרה צריך לעשות ריסטרט, ואז לוקח כמה שעות וזה עולה שוב לאט לאט,

מספיק מתחברים לאנטרנט אפילו בלי להפעיל דפדפן חלונות יקפצו סתם, הפעלתי את Ad-Aware מצאה כמה דברים, ניקתה, בדקתי שוב...אין כלום. אבל עדיין קופץ.

עשיתי גם עדכון בבוקר למערכת הפעלה, לא עזר עדיין.

תמיר

המצב של המחשב שלך לא טוב..

אם עוד לא עשית סריקת וירוסים אז תעשה. כמו כן תנקה קבצים זמניים מכל הכוננים (מחשב שלי > לחצן ימיני על הכונן שאתה רוצה לנקות > מאפיינים > ניקוי דיסק), יש תוכנות שעושות את העבודה יותר טוב כמו WINDOW WASHER אבל גם כלי הניקוי של ווינדוס לא רע.

אם עבר הרבה זמן מאז הפירמוט האחרון אז כנראה שזה יהיה הפתרון היחידי שממש יעזור (אפילו מיקרוסופט אמרו כבר שצריך לפרמט פעם בשנה בממוצע).

פורסם

עשיתי פירמוט לפני בדיוק שבועיים שלושה, המחשב עובד פיקס, בעיה של מהירות אין לו, הכול עובד,

רק החלונות קופצים האילו מביאים לי עצבים, וגם הזיכרון הזה שעולה, אבל עם עושים כול יומיים ריסטרט אין בעיה.

בכול אופן תודה לכולם אני יוריד תוכנה חוסם פופ אפ......ואני יסתדר כבר.

תמיר

• תוכן חדש...