Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

turbo-דרכים לבדיקתו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מישהוא יכול להסביר לי איך אני יכול לדעת באיזה מצב הטורבו ,בעת קניית רכב?

טיפים לבדיקה רעשים שמעידים שהוא במצב לא טוב, אם אני יכול לדעת שהטורבו אוכל שמן או שלא

בתודה מראש

פורסם

לדעת בוודאות אתה לא יכול.

אתה צריך לילחוץ על הגז וליראות אם הטורבו מורגש, ואין קירטועים ביזמן גדישה .

אם יש שעון בוסט אתה יכול ליראות שהגדישה לא עולה ויורדת.

והכי חשוב זה רעשים ברגע שהטורבו מיסתובב אפילו בחי דוושת הגז יש להקשיב למנוע ונסות לישמוע רעשים.(אמור להיות מין שריקה חלשה ועדינה ולא יותר)

גם במכון בדיקה לא בודקים טורבו כי זה רכיב שיכול להיתקלקל מחר.

אם יש למישהוא משהוא להוסיף או לתקן אותי בבקשה...

רז...

פורסם

אם ה-turbo שלך בד"כ פותח שרשורים על M3 מול 911T בנושא זמני הקפת מסלול,

משלב איכשהו תמונה ליד האונו האדומה על רקע כרמיאל, :mm_wink: ,מקנח בברכה המסורתית:

"בכבוד רב אילן פ", אז הכל תקין אצלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם ה-turbo שלך בד"כ פותח שרשורים על M3 מול 911T בנושא זמני הקפת מסלול,

משלב איכשהו תמונה ליד האונו האדומה על רקע כרמיאל, :mm_wink: ,מקנח בברכה המסורתית:

"בכבוד רב אילן פ", אז הכל תקין אצלו.

LOL^^^

-אתה יכול לבדוק אם יש חופש בציר של הטורבו. (מה שמצריך פירוק של קופסאת\צנור פילטר האויר)

-חפש נזילות שמן מתחת לטורבו

-אם הטורבו "אוכל" שמן אתה תראה עשן שחור מהאגזוז.

קו---------------------------------------

פורסם

אם יש גישה לטורבו מעולה תכבה את הרכב תפרק את צינור היניקה שבא מכיוון הפילטר אל הטורבו תכניס את היד תבדוק שאין חופש בציר אם זה חופש שבקושי מורגש לא נורא זאת בדיקה הכי טוב

אם אין גישה כמו שאמרו לך רעשים לבדוק גדישה בזמן נסיעה ואחזקת לחץ בזמן שאתה עוזב את הגז צריכה להיות אטימות אם כל האוויר חוזר לבית הפילטר סימן שהטורבו גמור

• תוכן חדש...