Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון תתחדש, וברוך הבא לקהילת האונואים.

אם תתחיל לקרוא כאן הודעות שלי, של TISAN4US ושל STIO (ניתן לעשות חיפוש על פי שמות משתמש) אז תמצא המון המון שרשורים מענינים על אונו עם כל שאלה בסיסית שאתה יכול לחשוב עליה.

קודם כדאי באמת למצוא מוסכניק אמין (אפשר לקבל המלצה של רפי לין) ללכת עם היסטוריה של הטיפולים שהיו עד עכשיו (אם יש דבר כזה) ואז לעשות יישור קו שזה בעצם טיפול בכל הדברים הבסיסיים - שמן, נוזל קירור, פלאגים, פילטרים, מערכת היגוי ובלימה ועוד.

לגבי תוספות - גם תמצא הרבה מידע על זה כי אנשים אוהבים ל"קשט" פיאטים... :D

אני אישית הוספתי שטיחי "אלומיניום" ועוד קישוטים מסביב. קניתי בעיקר אצל הפרסי בת"א, אבל יש מלא מקומות ובקישוטים הכל בערך באותו מחיר.

אל (!) תקנה דברים באוטו דיפו - 99% מהזמן הרבה יותר יקר ממקום אחר.

עוד שאלות יתקבלו בשמחה...

צביקה

נ.ב.

אשמח גם לדעת שמות של חנויות במקומות אחרים (נשבר לי לחפש חניה ביצחק שדה).

...Carpe Diem

פורסם
דבר ראשון תתחדש, וברוך הבא לקהילת האונואים.

אם תתחיל לקרוא כאן הודעות שלי, של TISAN4US ושל STIO (ניתן לעשות חיפוש על פי שמות משתמש) אז תמצא המון המון שרשורים מענינים על אונו עם כל שאלה בסיסית שאתה יכול לחשוב עליה.

קודם כדאי באמת למצוא מוסכניק אמין (אפשר לקבל המלצה של רפי לין) ללכת עם היסטוריה של הטיפולים שהיו עד עכשיו (אם יש דבר כזה) ואז לעשות יישור קו שזה בעצם טיפול בכל הדברים הבסיסיים - שמן, נוזל קירור, פלאגים, פילטרים, מערכת היגוי ובלימה ועוד.

לגבי תוספות - גם תמצא הרבה מידע על זה כי אנשים אוהבים ל"קשט" פיאטים... :grin:

אני אישית הוספתי שטיחי "אלומיניום" ועוד קישוטים מסביב. קניתי בעיקר אצל הפרסי בת"א, אבל יש מלא מקומות ובקישוטים הכל בערך באותו מחיר.

אל (!) תקנה דברים באוטו דיפו - 99% מהזמן הרבה יותר יקר ממקום אחר.

עוד שאלות יתקבלו בשמחה...

צביקה

נ.ב.

אשמח גם לדעת שמות של חנויות במקומות אחרים (נשבר לי לחפש חניה ביצחק שדה).

tkamin תודה רבה על המידע אני אריץ פה חיפוש של ההודעות של בעלי האונואים..:smile:

מי זה הפרסי בתל אביב מה יש לו שם? רק אביזרי יופי? או מה? ואיפה הוא נימצא בדיוק?

תודה

טל

פורסם

יש אצלנו בראשון חנות מול מחסני חשמל (רחוב לישנסקי )

יותר זול מהום ממקומות אחרים לדעתי

יש שם חלקי חילוף (פלאגים פילטרים מנורות וכו..) שטיחים, מוצרי אודיו לרכב, וגם התקנות עושים שם (אם תרצה התקנה באונו תבוא לבוא אני יעשה לך בחינם בלי בעיות).

tkamin תודה רבה על המידע אני אריץ פה חיפוש של ההודעות של בעלי האונואים..:smile:

מי זה הפרסי בתל אביב מה יש לו שם? רק אביזרי יופי? או מה? ואיפה הוא נימצא בדיוק?

תודה

טל

הפרסי הוא ברחוב המסגר ושם החנות היא פרוחסדאן (משהו כזה) הוא מוכר שם חלקי חילוף, רמקולים, שמנים, בקיצור חלקי חילוף לאוטו

והוא נוטה לרדת במחיר אם מורידים לו.

בהצלחה !

Suzuki Jimny

פורסם

יש שם חלקי חילוף (פלאגים פילטרים מנורות וכו..) שטיחים, מוצרי אודיו לרכב, וגם התקנות עושים שם (אם תרצה התקנה באונו תבוא לבוא אני יעשה לך בחינם בלי בעיות).

הפרסי הוא ברחוב המסגר ושם החנות היא פרוחסדאן (משהו כזה) הוא מוכר שם חלקי חילוף, רמקולים, שמנים, בקיצור חלקי חילוף לאוטו

בהצלחה !

אוקי תודה רבה לכם!

פורסם

בהצלחה !

תודה אחי אבל מזתומרת "אם תרצה התקנה באונו תבוא לפה אני יעשה לך בחיםנ בלי בעיות? מזתומרת התקנה של מה לדוגמא?

פורסם

אחשלנו (וכל האחים שלו גם כן),

אם אתה רוצה חיי מדף ארוכים בפורום , רצוי מאוד שתקרא את הכללים , ותלמד להשתמש באופציית החיפוש. כבר טחנו את הנושאים הללו מכל הכיוונים.

אה , ועוד דבר - את כל חילופי הברכות ביניכם אתם מוזמנים לעשות בהודעות פרטיות , ולא בפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...