Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל ידידיי!

רכשתי היום אוטו מסוג פיאט אונו (אוטו ראשון)

רציתי בבקשה לדעת על מקום שמוכר אביזרים כגון שטיחים דמוי ניקל, דוושות דמוי ניקל, ידית הילוכים מניקל ריפודים לרכב וכו'...אשמח לקבל תשובה על מקומות מומלצים אבל לא יקרים! שיהיו מחירים נוחים..

תודה מראש

טל

פורסם

טל מזל טוב תתחדש, רצוי שתכתוב מאיזה אזור אתה בארץ על מנת שימליצו לך על מקומות הקרובים לביתך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טל מזל טוב תתחדש, רצוי שתכתוב מאיזה אזור אתה בארץ על מנת שימליצו לך על מקומות הקרובים לביתך.

ל'קודם כל תודה רבה!

דבר שני אני מאיזור המרכז....רמת גן תל אביב גבעתיים וכו'....

טל

פורסם

ערב טוב לכל ידידיי!

רכשתי היום אוטו מסוג פיאט אונו (אוטו ראשון)

רציתי בבקשה לדעת על מקום שמוכר אביזרים כגון שטיחים דמוי ניקל, דוושות דמוי ניקל, ידית הילוכים מניקל ריפודים לרכב וכו'...אשמח לקבל תשובה על מקומות מומלצים אבל לא יקרים! שיהיו מחירים נוחים..

תודה מראש

טלטל היי,

יש לך אונו, אחלה אוטו [ראשון]

דבר חשוב כשקונים אוטו ראשון הוא לדעת במה להשקיע ובמה לא.

כי זה הכסף שלך - אתה מחליט בסוף מה לעשות איתו.

כי אונו זה רכב איטלקי, אנחנו פה נוכל לספר לך מה עלול להיות בו ראוי לתיקון ואתה - שוב כבעל המאה - תוכל להחליט איפה להניח את המרשרשין שלך.

אבל לשני המקרים - אני ממליץ לך בחום לעשות חיפוש.

למה?

כי כבר ענו על מליון שאלות כאלה מליון פעמים קודם

וגם

כי תוכל לקרוא בשרשורים שענו עליהם, למה אולי כדאי לפנק את האוטו בשמן טוב מאשר בתוספות ניקל מנצנצות.

תתחדש על האוטו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

טל היי,

יש לך אונו, אחלה אוטו [ראשון]

דבר חשוב כשקונים אוטו ראשון הוא לדעת במה להשקיע ובמה לא.

כי זה הכסף שלך - אתה מחליט בסוף מה לעשות איתו.

כי אונו זה רכב איטלקי, אנחנו פה נוכל לספר לך מה עלול להיות בו ראוי לתיקון ואתה - שוב כבעל המאה - תוכל להחליט איפה להניח את המרשרשין שלך.

אבל לשני המקרים - אני ממליץ לך בחום לעשות חיפוש.

למה?

כי כבר ענו על מליון שאלות כאלה מליון פעמים קודם

וגם

כי תוכל לקרוא בשרשורים שענו עליהם, למה אולי כדאי לפנק את האוטו בשמן טוב מאשר בתוספות ניקל מנצנצות.

תתחדש על האוטו

רון.רון קודם כל תודה רבה שבירכת אותי חח:wink:

דבר שני מה הכונה בזה שאתה אומר שמן טוב עדיף? מזתומרת איזה שמן אתה מתכוון?

טל

פורסם

שמן ברקס\מנוע וכו..

תתחדש על האונו! בחירה נכונה!

בתורהתחלה שים פחית ריח נחמדה עם ספריי סקאי תעשה לאוטו ניקוי מבפנים ומבחוץ (יסודי) ולדעתי כבר תרגיש שיפור.

שטיחים אפשר באוטו דיפו בר"ג ליד קניון איילון

Suzuki Jimny

פורסם
שמן ברקס\מנוע וכו..

תתחדש על האונו! בחירה נכונה!

בתורהתחלה שים פחית ריח נחמדה עם ספריי סקאי תעשה לאוטו ניקוי מבפנים ומבחוץ (יסודי) ולדעתי כבר תרגיש שיפור.

שטיחים אפשר באוטו דיפו בר"ג ליד קניון איילון

אוקיי תודה על העזרה ,tisan4us בקשר לשטיחים אני אקפוץ מחר ויראה כמה הם עולים..בקשר לשמן ברקס ומנוע אולי תוכל להמליץ לי (שמות) של שמנים אלו? (ותמונה של המקום שממלאים במנוע אם יש לך זה מאוד יעזור לי)...

ערב טוב:smile:

טל

פורסם

תתחדש על האונו שלך. לדעתי אחת האפשרויות הנפלאות לרכישה במחיר נמוך (מצד שני אני לא נחשב לשפוי).

דבר ראשון כדאי לך לעשות טיפול ויישור קו לאוטו, לפני שאתה מוסיף לו כל מיני מנצנצים וכאלו. מתי נעשה טיפול בטיימינג? מתי הוחלפו ברקסים? מתי רוענן נוזל הבלמים? מתי הוחלפו המים ברדיאטור וכו'.

אם התשובות לא ידועות לך, יכול להיות שכדאי לך לעשות טיימינג. באונו אם נקרע הטיימינג זה מאוד לא נעים.

אחרי כל זה תשקיע בניקלים וכאלו, ותריץ חיפוש.

אה, תתחדש :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
תתחדש על האונו שלך. לדעתי אחת האפשרויות הנפלאות לרכישה במחיר נמוך (מצד שני אני לא נחשב לשפוי).

דבר ראשון כדאי לך לעשות טיפול ויישור קו לאוטו, לפני שאתה מוסיף לו כל מיני מנצנצים וכאלו. מתי נעשה טיפול בטיימינג? מתי הוחלפו ברקסים? מתי רוענן נוזל הבלמים? מתי הוחלפו המים ברדיאטור וכו'.

אם התשובות לא ידועות לך, יכול להיות שכדאי לך לעשות טיימינג. באונו אם נקרע הטיימינג זה מאוד לא נעים.

אחרי כל זה תשקיע בניקלים וכאלו, ותריץ חיפוש.

אה, תתחדש :)

קודם כל תודה על המידע

דבר שני תאמת שאין לי מושג מתי נערך טיפול טיימינג

איפה אוכל לבדוק זאת?

תודה מראש

טל

פורסם
אוקיי תודה על העזרה ,tisan4us בקשר לשטיחים אני אקפוץ מחר ויראה כמה הם עולים..בקשר לשמן ברקס ומנוע אולי תוכל להמליץ לי (שמות) של שמנים אלו? (ותמונה של המקום שממלאים במנוע אם יש לך זה מאוד יעזור לי)...

ערב טוב:smile:

טל

שלום טל,

לגבי השמן ברקס תבדוק אם יש לך מספיק זה מאוד חשוב ולגבי הסוג שאתה צריך (dot3/ dot 4)

תסתכל בקטלוג שם תמצא מה מתאים לאונו.

ממלאים שמן מנוע דרך הפקק שיושב ליד הכונס אוויר תבדוק אם יש לך שמן ומה הצבע שלו.

קודם כל תודה על המידע

דבר שני תאמת שאין לי מושג מתי נערך טיפול טיימינג

איפה אוכל לבדוק זאת?

תודה מראש

טל

תשאל את הבעלים הקודמים , או במוסך

Suzuki Jimny

פורסם
שלום טל,

לגבי השמן ברקס תבדוק אם יש לך מספיק זה מאוד חשוב ולגבי הסוג שאתה צריך (dot3/ dot 4)

תסתכל בקטלוג שם תמצא מה מתאים לאונו.

ממלאים שמן מנוע דרך הפקק שיושב ליד הכונס אוויר תבדוק אם יש לך שמן ומה הצבע שלו.

תשאל את הבעלים הקודמים , או במוסך

תודה רבה לך tisan4us

אני יבדוק השבוע שמן ברקס וכו'

אבל שאלה קטנה..בטסט שעושים גם יבדקו לי את כל הדברים האלו?

פורסם

לא, בטסט בודקים מכלולי בטיחות.

אורות, הגה, הכוח של הבלמים, פח זבל, פסים זוהרים מאחור, זוויות היגוי (כיוון פרונט) וצמיגים.

מבחינתם שהמנוע ימות לך, כל עוד תוכל לבלום בבטחה בצד הדרך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לא, בטסט בודקים מכלולי בטיחות.

אורות, הגה, הכוח של הבלמים, פח זבל, פסים זוהרים מאחור, זוויות היגוי (כיוון פרונט) וצמיגים.

מבחינתם שהמנוע ימות לך, כל עוד תוכל לבלום בבטחה בצד הדרך.

אוקיי תודה לך! ולכם שעזרתם לי!

היום אני אבדוק הכל באוטו מא' עד ת'

פורסם

אם אתה גר באזור רמת גן גבעתיים כנראה שתוכל להגיע לקרית אונו יש שם חנות שמוכרים פשוט הכוווול כל המדבקוות עם השמות כל השטיחים כל הווילונות פשוט הכול בחנות אחת קטנה וזולהה... צור קשר אם אתה יכול להגיע

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם
אם אתה גר באזור רמת גן גבעתיים כנראה שתוכל להגיע לקרית אונו יש שם חנות שמוכרים פשוט הכוווול כל המדבקוות עם השמות כל השטיחים כל הווילונות פשוט הכול בחנות אחת קטנה וזולהה... צור קשר אם אתה יכול להגיע

גבר אני מעוניין במה שהצעת לי אחי אבל איפה זה בדיוק בקריית אונו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...