Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות ומצבר - שאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים לגבי רכב אספנות שעומד רוב הזמן, מה עושים עם המצבר שלו?

מטעינים\מנתקים\מניעים כל יום?\ איך שומרים על המצבר שיחזיק טעון?

תודה.

פורסם

לטעון את המצבר בזרם נמוך - משהו עד 100MA במשך כל הזמן שבו הרכב לא מונע.

אם הרכב חשוף לאור יום / שמש רצוי לקנות מטען סולרי שמתחבר לשקע מצת ( 15$ בארה"ב) ,

יאריך את חיי המצבר עד 3 שנים .

בהצלחה

משה

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

היי פפינו

סתם שאלה,

מדוע החלטת להזמין את המוצר הזה שהעלית את הקישור שלו, ולא את המוצר הזול יותר שמופיע בקישור שבהודעה העליונה יותר?

האם אין אפשרות לרכוש את המוצרים הללו כאן בארץ הקודש, ואז יש גם אחריות וכד'?

תודה, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ישנו איש מבוגר וחביב בהוד השרון שיצר בעבר מטענים מיוחדים לענין הזה, מטענים שנועדו להיות מחוברים כל הזמן. טכנית, המטען מגביל את זרם הטעינה, מה שמאריך את חיי המצבר.

הוא גם מגביל את זמן הטעינה.- המטען נועד להיות מחובר למצבר כל הזמן.

250 ש"ח. אם מישהוא רוצה אני אשתדל למצא את מיספר הטלפון של באיש- בתקוה שהוא עדיין מייצר .

אריה

DS 72

פורסם
ישנו איש מבוגר וחביב בהוד השרון שיצר בעבר מטענים מיוחדים לענין הזה, מטענים שנועדו להיות מחוברים כל הזמן. טכנית, המטען מגביל את זרם הטעינה, מה שמאריך את חיי המצבר.

250 ש"ח. אם מישהוא רוצה אני אשתדל למצא את מיספר הטלפון של באיש- בתקוה שהוא עדיין מייצר .

אריה

DS 72

מזכיר לי שכשהיתי חייל חוררנו את הרכבים של הימ"ח ושמנו להם שקע טעינה (למטענים חיברנו תקע)...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אריה

DS 72

אשמח לקבל טלפון, האם הוא מייצר טעינה סולרית או בשיטה אחרת?

האם את המטען הסולרי מחברים קבוע למצבר שיעבוד גם כשהרכב דלוק? או עם מפסק וברגע ההנעה פשוט מפסיקים את הטעינה?

האם מטען סולרי לא ידפוק את האלטרנטור באיזו שהיא צורה?

פורסם

אני קניתי מדגם זה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/12-Volt-Solar-Panel-Charger-RVs-Cars-and-Boats_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ26449QQitemZ4589820779QQrdZ1

שייצרו לחיפושית החדשה ויש בשוק הרבה

עובד טוב ומומלץ.

לגבי שאר הדגמים - איני מכיר

בהצלחה

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

לא מדובר במטען סולרי. המטען מחובר לחשמל, הייחוד שבוא הוא הגבלת זרם הטעינה. הוא גם טוען בפולסים- לא כל הזמן. מטען מתוחכם שנועד בדיוק למטרה זו. המיגבלה היחידה היא חיבור לרשת

אריה

ds 72

פורסם

המטען הסולרי שרכשתי טוען בהספק של 2W ו 135ma, כלומר (אני לא חזק בחשמל), האם הוא יטען לי את מה שבעצם מתבזבז לי , כלומר, ישמור על מצבר טעון גם ללא הנעת הרכב? אם כך, אני יכול להניע אותה גם פעם בשבועיים ימים?

האם ישנם עוד דרכים לשמור על סוללה טעונה מלבד המטען הסולרי?

תודה.

פורסם

רשום על המטענים הסולריים שהם עובדים בטווח טמפרטורות של מינוס 40 מעלות עד פלוס 60 מעלות צלזיוס:

Operating Temperature -40ºF to 140ºF / -40ºC to 60ºC

מה קורה בקיץ כשהרכב רותח מעל 60 מעלות בטוח....האם ייגרם נזק כלשהו?

תודה.

פורסם

הטמפרטות המצויינות הינם לפעולה תקינה של המערכת בזמן שימוש\הפעלה.

אתה כנראה מתכוון לטמפרטורות גבוהות מ60 מעלות בזמן חניית רכב בשמש, כשהמערכת לא בשימוש-המערכת לא פועלת.

אני מניח כי אתה לא שוהה ברכב בו טמפרטורה גבוהה כפי שציינת, ולא משתמש במטען בזמן זה:-)

ככלל טעינת כלל הסוללות (לא משנה איזה) אינה יעילה בטמפרטורות גבוהות.

בברכה,

פורסם

היי

הזמנתי בסוף שבוע שעבר מטען מאיביי, אתמול המטען הסולרי הגיע , אך לדאבוני הוא הגיע שבור!!! אנשי המכס הבני XXXXX פתחו את החבילה ושברו לי את המטען הסולרי, יצרתי קשר עוד אתמול עם המוכר באנגליה, שלחתי לו תמונה של המטען השבור , הוא החזיר לי את הכסף עוד אתמול והתנצל בפניי, אני חייב לומר לכם, שירות כזה עוד לא קיבלתי.

בכל אופן היום ניתקלתי בקישור הבא:

http://www.efronie.co.il/site/productSpec.asp?id=31&name=מטען%20%20מצבר%20סולרי

למשהו יש מושג במה מדובר והאם כדאי לרכוש דרך החנות במקום להזמין מחו"ל.

תודה.

• תוכן חדש...